Deze nieuwe Porsche 911 mag weg voor €45

Auteur: , 21 Reacties

Incluis reserve-onderdelen.

Als Porsche ergens goed in is, dan is het merkindoctrinatie bij de allerkleinste. Van trapauto’s tot kant-en-klare spreekbeurtkits, de autobouwer heeft alles in huis om kids de religie van het petrolheadisme bij te brengen. Hun nieuwste zet: een samenwerking met Playmobil die resulteerde in deze rode 911 Carrera S.

Deze nieuwe Porsche 911 mag weg voor €45

De speelgoed-911 heeft werkende voor- en achterlichten, en ook het instrumentenpaneeltje kan oplichten. Het dak is afneembaar, om er in een handomdraai een cabrio van te maken. Verder krijg je er een set andere velgen bij, evenals een sporty voorbumper en achterspoiler. De kit komt inclusief gereedschap, garagekrik en zelfs een showroomdecor.

Dus speelt je kroost met Playmobil? Leer ze eens met LEGO bouwen Dan mag deze Porsche eigenlijk niet in de verzameling ontbreken. In Nederland gaan ze weg voor €44,99.21 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Iets met advertorial?
@bouwvakkert: Waarom? Autoblog(en die niet alleen) neemt af en toe zijwegen naar autogerelateerd speelgoed,bureauaccessoires,kleding of weet ik veel wat.Nou en? Dit stond gisterenavond geloof ik gewoon in een persbericht van Porsche, dus niet zo heel gek dat ze het brengen toch?
@sydney: vind het zelf een beetje ver gaan, prijs en alles erbij.
@bouwvakkert: KOOP DAN
@bouwvakkert: als je dit niet aan kan moet je autoweek lezen…. Oh nee die hadden hier ook een artikel over
Zou hem liever van LEGO hebben, deze ziet er niet echt goed uit
Ik vond die lego porsche’s veel leuker
Is deze foto gemaakt tijdens de foto-workshop van Autoblog met de 911 als model?
Kan je ook meteen een echte kopen.
Doe mij maar de lego variant van Martini!
Playmobil = nostalgie. Spul was lekker sterk, het was leuk om banden te verwisselen (zaten af en toe heerlijk brede racebanden op).
Perfect spul voor als je vriendjes over had om mee te spelen; dan wil je niet dat ze met hun tengels je lego creaties kapot maken!
Waarom heeft de bestuurder geen grijs haar dat zou het toch nog een stuk realistischer maken.
@rbngrt: Omdat het een 911 is, geen SL.
@rbngrt:
Dan moet Playmobile er ook een trophy wife bij ontwikkelen, anders klopt het beeld nog niet..
@rbngrt: Ik ben blij dat deze auto nog word bereden door mannetjes met grijs haar die er hard voor gewerkt hebben. In andere premium auto’s vind je alleen mensen met zwart haar en een tintje.
Als die streep door dat rode zinnetje wordt weggehaald en de zit naarna verwijderd klopt het verhaal weer! Er gaat geen speelgoed boven lego.
Lol, wel willen brand exposure’n in fantasieloze (LEGO>Pleemobil) kinderspeelgoed maar licenties verstrekken aan fatsoenlijke racegames ho maar.
Ach, ik heb zodoende wel op zeer jonge leeftijd kennis mogen maken van Ruf.
@AutomotiveDesigner: jep ik had ook een RUF in mijn garage staan bij Gran Turismo 4 (en bij 5 veel later trouwens ook)
Ah, Playmobil… Legendarisch sterk. In de jaren 90 hadden we dan wel nog geen pc games, tablets e.d., we hadden wel Lego, Playmobil, Siku, Matchbox… Zoveel leuk “echt” speelgoed.
Was ik nog maar 10 jaar oud…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).