Deze Tesla Model S P100D is sinister

Auteur: , 18 Reacties

Wrapje hier, velgje daar en presto!

Volgens T Sportline kon de Model S P100D wel een stukkie stoerder. Deze razendsnelle EV heeft een actieradius van ruim 500 kilometer, maar nog veel belangrijker is dat de P100D in minder dan 3 tellen naar 100 km/u sprint en een topsnelheid heeft van 250 km/u. Het behoeft geen uitleg dat je die 500 kilometer niet meer gaat halen na het trekken van een paar flinke sprintjes, maar goed.

Zoals je ziet heeft de versie van T Sportline geen verchroomde accenten meer. Deze werden verwijderd of zwart gemaakt met een wrapje. Daarnaast kreeg de Model S een stel 21 inchers met matzwarte finish, getinte ruiten en een achterspoiler van koolstofvezel.

Ook het interieur werd aangepakt met geperforeerd leder en contrasterende zwarte stiksels. Her en der is gestrooid met koolstofvezel en uiteraard kreeg de versie van T Sportline nieuwe vloermatten. De geluidsinstallatie werd vervangen door een systeem met 13 speakers, een versterker van Alpine en een 10 inch subwoofer.

Check al het moois in de gallery of in de video.

Tesla18 reacties

Ik vind het een gave bak, elektrisch of niet. De carbon details slaan natuurlijk nergens op, maar het misstaat niet. Al had ik liever voor een zwarte afwerking gegaan in dit geval.
Ik vind het een saai en steriel ding. Een zwarte Hellcat, dat is pas een sinistere auto. Zwart en intimiderend brullend.
Het heeft wel wat.
Nou nog een V8 erin. En dan begint het ergens op te lijken.
Dat witte interieur met dat fake carbon op de zetels vind ik maar niks. De velgen passen er ook niet onder en de typemarkeringen zijn door een kleuter teruggeplakt (want scheef).

Jammer, was zeker en vast een mooiere auto toen hij vers uit de fabriek kwam.
Sinister of niet. Feit is dat die TESLA rijders allemaal denken dat ze Max verstappen zijn omdat ze snel accelereren. Het zijn een stelletje halve zolen die geen flauw benul hebben wat ze doen en waar ze mee bezig zijn. Gisteravond ook weer zo’n lamlul. Ik was met mijn motor ff aan het toeren (CBR 1000), moest ff paar km’s maken want heb er net nieuwe banden op. Sta ik in Rotterdam, en bij stoplicht ga ik natuurlijk naar voren. Kom ik naast zo’n zakkewasser te staan met een TESLA die even moet laten zien dat hij heel snel kan accelereren. Daarmee mij (er zat ook nog een trambaan tussen rechts inhalend plus een andere auto om vervolgens links af te slaan..) en anderen in gevaar brengend. Ik had m bijna daarna uit zijn auto getrokken of een raampje per ongeluk net even te hard aangetikt maar ik hield me in.. Paar andere mede weggebruikers die het zagen gebeuren deden ook hun duimpje omhoog en riepen wat een mongool is dat. Dus jongens als je Tesla rijdt en het leuk vind om te laten zien dat zo een ding hard optrekt ga er lekker mee naar t circuit. Of doe t van mijn part op een stuk weg waar geen hond komt.. Maar niet in het midden van de stad !! Nb mocht je dit lezen met je Tesla en nu denken t viel wel mee, nee dat viel niet mee. En dat is precies wat ik bedoel, geen flauw benul hebben waarmee je bezig bent. Oh mocht ik je weer tegen komen; reken erop dat ik volgende keer ff te hard op je raam tik.
@tvr1974: 1) Ik vind het droevig dat je één ervaring gebruikt om naar alle Tesla-rijders te veralgemenen. Als die kerel fout voorgesorteerd stond, dan betekent dat dat hij een overtreding beging. Wil niet zeggen dat elke Tesla-rijder dat zou doen. 2) Waarom is het zo “natuurlijk” dat je met de motor naar voren gaat? Daar is helemaal niets natuurlijks aan. Houdt ook enkel steek als je eerst weg kan zijn en dat is simpelweg niet meer het geval als je naast (of voor) een Tesla op de eerste rij staat. Bovendien ben je dan waarschijnlijk ook al de stopstreep voorbij gemotorfietst, hetgeen een zware overtreding is. 3) Jij weet ook best data de verkeerswet niets zegt over snel accelereren of snel decelereren. Enkel snelheidslimieten worden gehandhaafd. Volgens mij vind je het gewoon jammer dat er nu auto’s zijn die aan een stoplicht sneller weg zijn. 4) Lekker on-topic.
@djim: en in de wet staat dus dat dit toegestaan is. Je mag met een motorfiets door stilstaand verkeer slalommen.
@tvr1974: nee en motorijders zijn altijd lekker veilig bezig. Jullie vergeten soms dat je op 2 wielen rijd en overal ervoor schuift en voordringt. Ga lekker op t circuit met die dodemans machines. Ik heb zo vaak dat weer zon motormuis m dr voorgooit. Misschien heb ik het wel niet gezien volgende keer en kan ik ineens niet meer remmen. Kijken of je dan anders piept.
@tvr1974: en wat ik helemaal niet snap wtf doe je op autoblog met je negatieve reactie. Ga lekker op een motor forum klagen over autos. Negative nancy
@480turbo: want motorrijders kunnen geen autoliefhebber zijn omdat jij het niet bent? Je bent net zo hard aan het generaliseren als @tvr1974 :’)
@2wheeler: ik generaliseer volgens mij niet hoor. Ik wijs meneer er alleen op waarom hij gaat klagen over tesla rijders op een autoblog. Dan kun je veel haat verwachten.
@tvr1974 ik ben gewoon dommer geworden door het lezen van je bekrompen reactie, bedankt vriend.

Groetjes een TESLA liefhebber en MOTORrijder. Zullen we trouwens eens wat motorrijders generaliseren? Als we zo gaan beginnen zijn jij en ik een stelletje Neanderthalers.
@tvr1974: Ja man! Ik heb een keer een 1000cc supersport buitenom ingehaald met een 56 pk twinnetje. Dus jij kan helemaal niet sturen.
@tvr1974: vervang de telsa tijder voor de meeste cbr 1000 rijders en je verhaal klopt als een bus.
Prachtig uitgevoerd. Zou alleen t interieur ook black on black doen
Wow. Voor het eerst dat ik serieus zou overwegen om een standaard auto naar een tuner te sturen. Vind hem erg geslaagd.

En met dat carbon gaat ie natuurlijk nóg veel harder, dus is het nog beter CBR1000 cc’tjes zoektrekken. Zoals álle Teslarijders doen, waar ze ook rijden. Altijd! ;-)
En die sprint kan je zelfs met meer dan twee vingers in je neus, eat that stoere motorrijder 😎

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).