Deze Trumpventador‬ is de meest idiote Lamborghini OOIT

Auteur: , 80 Reacties

Moeten we nu lachen of huilen?

Aventador

Fanboys in de Amerika’s lijken geen grenzen te kennen als het gaat om het steunen van een presidentskandidaat. Deze Aventador schommelt tussen ‘gestoord’ en ‘ludiek’ in. De wrap is overduidelijk met een knipoog gedaan, maar we kijken niet gek op als mensen daadwerkelijk dit ‘campagnevoertuig‘ serieus nemen.

De reden voor de make-over is de aanstaande goldRush Rally, welke van 13 tot en met 21 mei zal plaatsvinden. De deelnemers starten in Boston met als eindbestemming Los Angeles. Diverse teams nemen deel aan het Amerikaanse toerritje, waaronder Vorsteiner met deze dikke BMW i8.

De Trumpventador staat bol van allerlei typische Donald Trump-quotes. De wrap is het werk van Superior Automotive Design, een wrapbedrijf gevestigd in Florida.

Trumpventador

Foto’s via Superior Automotive Design80 reacties

-edit: probeer het eens met wat meer woorden-
@meneermandjegtav: haha die edit!
@meneermandjegtav: dat is te lang, moet korter!
@bierbuik: goed verhaal…. Lekker kort.
@bierbuik: Mand!
@meneermandjegtav: haha hahahaha hahahh ahaha hahah ahahahaha hhaha hahah ahahahaha hahaha hahah a hahah ahahha zo genoeg woorden!
Ik dacht dat Trump tegen de import van auto’s vanuit het Buitenland naar de VS was…

Productie van ‘Amerikaanse auto’s’ zoals die van GM/Buick in China kost Amerikaanse banen, erg zuur, vooral omdat GM & Chrysler zijn gered met Amerikaans belastinggeld, en geld van werknemers.

Dus ik denk dat als Trump aan de macht komt, ook Europees geproduceerde auto’s flinke importheffing krijgen, ten bate van Amerikaanse supercar bouwers.
@martinus: Make America Great Again!
@martinus:

Jij dacht en denkt wel meer ..
@lincoln: Dat dacht ik ook.
@martinus: wow … wat een slecht land… ze heffen straks misschien bijna net zoveel als wij hier heffen… damn..
#makeDonaldDrumpfAgain
Whaha mafkezen. Maar wel 100x liever de trumpmobiel dan i8 hybridemeuk
@allesmetturbo: Alleen omdat ie hybride is vind je het niks?
@granlusso: mini verbrandingsmotor en design spreken mij niet aan. Moet ik er wel bij zeggen dat ik van die kop van trump ook niet zo vrolijk word:p
@allesmetturbo: hij heeft toch een turbo? Wat is het probleem
Mensen met petjes met de tekst gr8 kan ik niet serieus nemen. Sowieso moet je deze man niet als president willen lijkt mij..
@viezefreddyw: dat heeft iets van doen met democratie of zoiets….
@viezefreddyw: wat kan er mis gaan? ze gaan daar steeds verder het rood in en armoede word maar erger en erger..
@vtechlover: en er komt steeds meer vrede tussen eu en murica zo zie niet in wat er mis kan gaan.
@viezefreddyw:
Achja, wij hadden Balkenende als eindbaas….
Dusssss….
https://www.youtube.com/watch?v=rnSXLX9V5Dg

(ik krijg altijd een soort van plaatsvervangende schaamte als ik die vent hoor en zie)
@Rob: Was ook al zo’n denderend succes inderdaad. Maar goed, eigenlijk is er op iedereen altijd wel wat te zeiken. Alleen van Trump krijg ik pas echt de kriebels.
@viezefreddyw: “Alleen van Trump krijg ik pas echt de kriebels”

Typisch gevalletje van Cognitieve dissonantie…
Working like intented (als je zijn campagne snapt, snap je wat ik bedoel)

Edit:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Cognitieve_dissonantie
@Rob: dat heb ik ook met onze koning. Zijn antwoorden op vragen zijn zo stijf, monotoon en voorbereid.
@Rob: ik als ik Rutte zie.
@rolov:
Rutte heeft inderdaad al zijn krediet in rap tempo verkwist….
@viezefreddyw: Gr8 is in dit geval ook een verwijzing naar de naam van het event, goldrush rally 8.
@carfreakjim: Dan heb ik niks gezegd.
-edit: nutteloze bijdrage-
Trump is echt een hamster
Ik denk dat het allemaal wel meevalt. Trump wordt door de media, net zoals Wilders hier, helemaal zwart gemaakt. Alleen domme Amerikanen en domme Nederlanders hebben niet door dat dat averechts werkt.
@bartteeuwen: Ik zeg overigens niet dat Trump beter is dan Clinton. Ik ken te weinig van het land, maar ik denk dat de situatie wel redelijk vergelijkbaar is.
@bartteeuwen: U bent wilders stemmer?
@bartteeuwen: gelukkig zitten ze/we er maar 4 jaar aan vast. Tijd genoeg om één groot Aleppo van de wereld te maken 😱😱😱
@roppp: Trump is heel erg tegen de buitenlandse inmenging door de VS in het buitenland. Zeker militair ingrijpen is een dure hobby van het land.
@martinus: je hoeft je nergens fysiek in te mengen om toch een oorlog te veroorzaken. Kijk hier maar: één verkeerde opmerking en je hebt iedereen op je dak.
@bartteeuwen: Het werkt averechts omdat je nóg dommere Amerikanen en Nederlanders hebt die Trump en Wilders serieus nemen?
@Rick-dos: Ja ik wist al dat ik niet de slimste was;)
@Rick-dos: Gelukkig zijn er genoeg “slimme” Nederlanders die op Rutte/VVD/PVDA blijven stemmen.
@bartteeuwen: als je zijn uitspraken en standpunten een beetje volgt weet je dat dit geen zwart maken is, zijn uitspraken zijn gewoon te idioot voor woorden. Het enige positieve aan Trump is dat hij heeft bewezen dat je niet slim hoeft te zijn om rijk te worden.
@marijkes:
Trump is niet rijk geworden, hij is rijk geboren. Om rijk te worden heb je meer nodig (vooral geluk en een klen beetje intelligentie lijkt me).
@super: o ja dat is waar ook.. ” my father gave me a SMALL loan of one million dollars” -D. Trump
@super: geluk? Wat een gelul. Hard werken zul je bedoelen.
@rvds15: nou, geluk is ook een veelbepalende factor, sommige mensen werken zich de pleuris en proberen van alles maar kunnen net hun maandelijkse lasten betalen
@rvds15:
ja, al die fabrieksarbeiders zijn allemaal luie flikkers.
@bartteeuwen: ik denk eigenlijk dat de media vrij neutraal en objectief over figuren als WIlders en Trump berichten. Dat zwart maken doen deze lieden met hun ondoordachte opruiende uitspraken gewoon zelf. Hoogstens kun je de media verwijten teveel aandacht aan zulke sensatiezoekers te besteden.
@mashell: Ik ben het met je eens dat Trump een sensatiezoeker is, zo werkt Amerika nou eenmaal.
Wilders gedeeltelijk ook wel, maar die “ondoordachte opruiende uitspraak” van hem was zo vergeten geweest als de media het geen 10.000x herhaald had.
Persoonlijk vind ik dat o.a. minister Plasterk en Van der Steur vele grotere blunders hebben gemaakt. Keer op keer. Dat loopt elke keer met een sisser af. Dat is ook een van de redenen dat ik de NOS altijd met n korreltje zout neem. Wen er maar aan, de media is teveel verweven met de politiek, en daardoor is objectieve media een steeds moeilijker doel is.
Steeds meer mensen hebben door dat ze oogkleppen opgezet krijgen.
@bartteeuwen: Ps: Ik zie mijzelf ook niet als die tokkie die door de media als prototype Wilders stemmer wordt bestempeld.
@bartteeuwen:
Ik moet zeggen dat ik twijfelde, maar je kan natuurlijk nooit iemand alleen beoordelen op zijn autokeuze. De groep die Wilders aanspreek is een beetje dezelfde groep als de SP aanspreekt, en die groep wordt groter en groter. Een grote groep mensen is ontevreden. Vooral omdat ze het idee hebben dat ze niet gehoord worden door de overheid.

Dit terwijl we als Nederland toch wel na Scandinavië een van de landen zijn die wel heel veel beleid, maatregelen en bestedingen doen aan het ‘iedereen laten meedoen’.
@martinus: Haha moest toch wel lachen met je eerste zin, die mag je in je zak steken.
En wat je zegt klopt. Ik heb het idee dat op wie ik ook stem, welke partij dan ook, dat dit gaat gebeuren:
– Begrotingstekort neemt toe
– Meer ambtenaren
– Meer belasting

Ze zitten er allemaal om hun eigen zakken te vullen, en wat er in het land gebeurd lijkt sommigen nieteens uit te maken. Hierdoor winnen SP (“extreem links”) en PVV(“extreem rechts”), die overigens helemaal niet zover uit elkaar zitten.
Oekrainereferendum, hoop tralala. Maar meneer Rutte stelt het zo lang mogelijk uit zodat hij de beslissing niet meer hoeft te maken. De beste man kan volgens mij nieteens een keuze maken tussen een frikadel of een kroket.
@bartteeuwen: ik zie het al, u stelt zich kandidaat bij de volgende verkiezingen?
@mashell: wat een onzin, het nieuws hier is puur sensatie, het lijkt allemaal tegenwoordig wel de prive
We kunnen de Amerikanen wel belachelijk maken omdat ze deze meneer serieus nemen, maar wij hebben een Wilders…

Dus voordat je de Amerikanen gaat uitlachen…
@Rick-dos: het verschil zit ‘m in het volgende: wij denken dat we het belangrijkste land ter wereld zijn en zij zijn het…….
@Rick-dos:
Vrijwel elk westers land heeft tegenwoordig zo’n figuur, allemaal symptomen van dat het minder welvarende deel van het electoraat zich (terecht of niet) niet meer vertegenwoordigd voelt door de klassieke arbeiderspartijen.
@Rick-dos: en Wilders heeft in zijn hele leven helemaal geen zak bereikt itt Trump. Hufter is Trump wel, maar hij was ooit wel succesvol… En wij hebben Wilders… Een gesjeesde ambtenaar die nog nooit het zweet op zijn rug heeft gewerkt en geen enkel uitvoerbaar plan met financiële onderbouwing heeft gepresenteerd…
#mediocrepolitics
@w0o0dy:
Welke politicus heeft dan wel “wat bereikt” volgens jou? Heb niet zoveel met de pvv, maar Wilders is als politicus toch best succesvol in de zin dat veel mensen op hem stemmen.
@w0o0dy: LOL! die gozer wordt 24/7 beveiligd en leeft in een bunker.. en jij noemt dat een neppe politicus?

als er iemand voor zn mening uit komt en ervoor knokt is hij het wel..

maar stem jij maar op de bekende policor
@lekkaah: ik wist niet dat mensen tegen je in het harnas jagen met belachelijke uitspraken je een groot politicus maakte maar dank voor je reactie.
@w0o0dy:
ja, salman rushdie roept ook belachelijke dingen, moet ook beveiligd worden.
@lekkaah: wat Wilders doet, is heel makkelijk. Overal botweg tegenaan trappen en zeker GEEN verantwoordelijkheid willen nemen (enkel aan de zijlijn willen meeregeren is zelfs laf te noemen). Stel dat deze gek straks echt de grootste partij wordt en hij er niet onderuit komt om regeringsverantwoordelijkheid op zich te nemen, zal je zien dat hij keihard door de mand valt. Zijn partij heeft namelijk geen fundament van ervaren regeerders (niet dat dat een garantie is voor succes) en hij zal een kabinet moeten samenstellen van nitwits. Ik denk dat het dan tijd wordt om serieus over emigratie naar Marokko of Turkije na te gaan denken 😉
@roppp:
ja, erdogan is een fijne kerel, waar wacht je nog op?
@super: hij doet wel wat ie belooft en neemt z’n verantwoordelijkheid. Of je het met hem eens moet/kunt/wilt zijn, is een tweede.
@Rick-dos: Wilders mag nog niet de veters van The Trump vastmaken.
Wilders is not in his league, Wilders is not even in the same sport !
Ik moest kotsen
Tja, het is weer eens wat anders. Eerlijk is eerlijk, niemand neemt die Amerikanen toch nog serieus wanneer die droeftoeter daar het voor het zeggen krijgt?
@dutchdriftking: Waarom niet, hij oppert voor meer ‘change’ dan zijn zwarte voorganger. En hij wil Amerika weer groot maken.

Het is ook de enige kandidaat die zich vel uit heeft gesproken tegen bijvoorbeeld TTIP, een verdrag dat de kapitalistische markt vergaand bureaucratiseerd, en ontoegankelijk maakt voor opkomers en nieuwkomers.
@dutchdriftking: trump heeft belachelijke standpunten, zoals de grote muur. Maar hij heeft uitspraken gedaan die zo goed waren dat ik inmiddels wel snap dat mensen voor hem zijn. Hij is geen laffe lul, zoals de gehele Europese politiek. Het hele ‘we will make America great again’ is eigenlijk gewoon geweldig. Voor Amerikanen dan. Hadden wij ook maar wat meer die mentaliteit!
@lekbak: Balkenende wilde ook de VOC mentaliteit weer invoeren. Ook heeft hij serieus gepleit opvoedkampen voor probleem jongeren. Gelukkig heeft het gezond verstand gezegevierd.
@mashell: de voc was ook geweldig voor Nederland, die mentaliteit heeft ons een hoop gebracht. En opvoedingskampen voor probleemjongeren werken ook prima. Vroeger noemden ze dat dienstplicht. Helemaal geen slecht idee dus.

Echter is de rest van de politiek te slap en zwak om politiek incorrecte maatregelen goed te keuren, en zonder meerderheid begin je hier niks (wat dan wel weer goed is, opzich).
@lekbak:
China heeft toch ook een grote muur? Engeland had het ook..
Waarom zou Amerika geen grote muur mogen hebben?
@lekbak: Eens en met zijn soms vreemde uitspraken was het elke keer top trending topic in de wereld voor $ 0,0, als dat niet slim is.
Net gister een lijstje uitgekomen wat iedere kandidaat aan geld heeft uitgegeven tot nu toe.
Trump 47 mil, Cruz 70 mil,Hillary 158 mil,Sanders 168 mil.
Wie zou jij het budget van je land willen laten leiden ?
Buiten het feit dat de linkse media in VS en NL alleen de heftige quote citeren maar niet het complete verhaal.
Geinig is het wel. Wij hebben met ons allen wel een uitgesproken mening over Amerikanen en hun politiek. Wij weten wat goed is. En wat slecht is.

Maar owee als Amerikanen een meninkje over Nederland hebben. Dan is de wereld te klein en moet zij hun arrogante grote bek houden. Want zij snappen niet hoe het ‘werkt’ hiero. (ik noem iets onbenulligs als zwarte piet….)

Ik heb nieuws: wij snappen ook niet hoe het ‘werkt’ daaro. Geen hol snappen wij ervan. Ik ook niet. Dat is niet erg hoor, maar moeten wij dan ook niet onze grote arrogante bek houden…? Of werkt dat maar één kant op…?
@Rob: ik ben het in zekere zin wel met je eens. Echter kan het kleine Nederland alleen maar vinden. De VS vind niet alleen, die handelt ook naar dat vinden. En dàt is uitermate kwalijk!
@Rob: Zelfde met altijd maar dikke Amerikanen roepen maar dan wel fappen op pornsites met de mooiste vrouwen uit de VS of nog zo’n goeie ze dom noemen maar wel elke dag naar de Mac D met je Ei phone en je Mac PC en zelf op vakantie niet kunnen aanwijzen waar je nu bent op een kaart. En je ernstig zieke familie lid er heen brengen omdat de medici 10x beter/verder/slimmer zijn als in NL en omstreken.
En ze daar wel weed legaliseren en ze per staat al meer dan 70 mil per jaar alleen al met belasting beuren.
Mag ik de titel verzinnen voor het Autoblog artikel dat jullie volgende week gaan schrijven als er een steen door de ruit van deze bak vliegt?

“Trump Aventador VS steen, 0-1”
Keihard janken, de man is zo beperkt als het achterwerk van een varken. Zal best intellect in zitten, maar op fit moment past het in een pepernoot
@autodrome: Gelukkig kan jij weer op Rutte/Samsom stemmen en ben je weer helemaal blij.
Alles blijft lekker bij het oude en er kunnen best nog wel 200.000 booslims bij en jullie ouderen/onderwijs/defensie/infrastructuur hebben helemaal niks meer nodig al die verspilling. -10 voor jou.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).