Dief met pech op A27 in gestolen auto, wordt aangereden

Auteur: , 46 Reacties

Geen 'Murica!!1! dit keer. Dit WTF-verhaal gebeurde vandaag gewoon in Nederland.

Praatpaal

Een ongelukkige samenloop van omstandigheden voor een crimineel uit ons land. Afgelopen nacht heeft hij naar verluidt een auto gejat en kwam daarmee vervolgens in de problemen. De autodief strandde langs de A27 ter hoogte van Maartensdijk en besloot de snelweg over te steken. Een automobilist zag de crimineel over het hoofd en een aanrijding volgde.

De politie kreeg de melding vanmorgen omstreeks 06:00 uur binnen. Vermoedelijk had de automobilist geremd want de autodief was nog aanspreekbaar na het ongeval. De gestolen auto had schade aan de voorzijde.

Agenten kwamen ter plaatsen en de dief bleek een bekende van de politie. Niet alleen de auto was gestolen, maar de crimineel had bij de rechtmatige eigenaar ook thuis ingebroken. De boef had onder andere laptops meegenomen. De dief werd aangehouden en met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld.46 reacties

Karma
Dieven kunnen nooit genoeg pech hebben!
Me hoopt daf de man pap met een rietje door de neus gevoerd mag worden.
@desjonnies: Me hoopt daf?
@stfu:
De poes moest haar enorme liefde voor mij even fysiek kenbaar maken, ze zit nu nog tevreden te spinnen op mijn stoelleuning, t’ is een oud bessie van 17 jaar (geschat) omdat ze ooit aan is komen lopen hier.
@desjonnies: Ik weet niet hoe jij je vriendin/vrouw noemt..
@ardonjr:
Eveline, want zo heet ze.
@desjonnies: en hoe noem jij je vrouw dan?
@lekbak: poes dus blijkbaar..
@desjonnies:

Vervang de pap maar naar Skittles, dat zal ‘m leren.
@desjonnies: ja en laten we zijn linkerhand afhakken!
Ik schaam me in jouw plaats
Karma.
Carma?!
@aadzor: geddon
Het kan aan mij liggen, maar rond 6 uur is het meestal nog niet superdruk op de snelweg. Ik vind het dan knap dat je het voor elkaar krijgt om juist op het moment over te steken als er een auto aan komt.
@berlinetta: Volgens mij, is het verkeer ’s morgens, rondom Utrecht en om 6 uur al redelijk aan het rijden. Daarbij heeft het mannetje waarschijnlijk gewoon haast gehad, uit angst en dat is in het geheel de slechte combinatie geworden. Waardoor de man zijn Karma niet kon ontlopen.
Maar je zou zo’n sukkel maar voor je auto krijgen, ben je nog niet klaar mee. Sterkte aan de slachtoffers en niet aan de dader.
@orichy: Ja de melding is gedaan om 6 uur dus hij is daarvoor (zeg tussen 5 en 6) de weg overgestoken. Het verkeer komt dan al zeker op gang, maar het is nog niet zo druk dat het onmogelijk is om over te steken.
Maar idd, hij zal zeker wel haast hebben gehad.
@berlinetta: rond die kan het verkeer nog rijden. Als hij een paar uurtjes gewacht had had hij gewoon veilig kunnen oversteken, slalommend tussen de stilstaande auto’s die zichzelf ochtendpsits noemen door.
Karma
“Want de autodief was nog aanspreekbaar na het ongeval”.
Shit jammer!
@venividivici: als je hem zelf op de motorkap had dan dacht je wel anders…
@peug206: Ja klopt, omdat je op dat moment nog niet weet om wie het gaat slimmerik. Als ik achteraf dan te horen zou krijgen dat het een veelplegende crimineel is wat gewoon een stuk vuilnis is in de wereld dan trek ik uiteindelijk gewoon m’n schouders op hoor!
“Karma? Is that you?”
Erg vervelend voor de bestuurder van de auto en hopen dat de dief z’n lesje geleerd heeft…
Karma!
Wie wil wedden dat iemand hieronder het jammer vond dat ie niet doodgereden was?
@dampu020:
Iemand hierboven misschien ook wel. Maar dat schrijven wordt als niet-acceptabel gezien.
Had hij een Fisker Karma gestolen?
@beefcake: Waarom zeg je het niet gewoon zelf? Hoeven we ook niet te wedden.
@powerrr: uhhh… previous was voor @dampu020
Waar is toch die 40tons trekker-oplegger wanneer je hem nodig bent?

Oja, de tacho moet ook rust nemen. Anders waren we wellicht weer 1 draaideur bajesklant armer geweest…
Eeehm, bad karma
Karma!
Karma is a Bitch
Ik vermoed dat de auto die hem aanreed een Audi RS was. Iemand anders had nog wel kunnen stoppen.
De dief zelf was er waarschijnlijjk zelf vandoor met een 2.0 TFSI, vloeistofpeilen niet nagekeken voor vertrek bij ‘de klant’.
Me niet aanvallen aub, is zomaar inspiratie van het moment.
When karma hits you like a truck
Ik hoorde het vanmorgen op de radio alleen was toen nog niet bekend dat het een autodief was. Toen vond ik het nog spijtig, nu ben ik daar niet meer zo zeker van.
Hilversumnieuws heeft zijn prioriteiten recht: Hilversumsnieuws.nl – HILVERSUM – Een ongeluk op de A27 ter hoogte van Maartensdijk zorgde vanmorgen voor een flinke file tussen Eemnes en Hilversum. Blablabla.
Was ie alleen dan?
Is B100 weer actief? Die man heeft altijd pech.
Je moet dan ook geen VW jatten. Liever nog, jat helemaal niets!
Wat bezield iemand om een auto en labtops van iemand te jatten?
Die persoon die jat moet eens lang worden naar gekeken door een psycholoog.
Therapie, en daarna gewoon zijn gevangenisstraf uitzitten. Overdag hard werken, want wij burgers willen niet graag belasting betalen waarvan gevangenen profiteren door lui tegen wat tralies aan te kijken. Ook het bezoek van een eventuele vriendin moet aan banden, want zitten betekend ook zitten. Een praatje maken kan met de psycholoog van het huis van bewaring.
@tarquesh: wat een goed idee! Gevangenen geestelijk helemaal kapot maken! Dan hoef je niet meer te twijfelen of het misgaat nadat ze hun straf hebben uitgezeten, dat weet je dan wel zeker!
Vraag je eens af waar Obama z’n belofte om Guantánamo Bay te sluiten niet heeft waargemaakt?
@mashell:
Dus jij vindt wat @tarquesh aandraagt “geestelijk helemaal kapot maken” ? Dan ben je wel erg van suiker. Behalve die vriendin – waarvan je je nog maar moet afvragen of die behoefte heeft om zo’n loser achter tralies op te zoeken – is het zo ongeveer het absolute minimum wat je van een veroordeelde (!) crimineel mag verwachten.
Lol pannekoek
Kat in het nauw maakt rare sprongen..
>vluchten over de snelweg
nice meme!
Hoe wil je er van uitgaan dat dat goed af loopt?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).