Dieselgate-kostuum wordt de hit van Halloween

Auteur: , 18 Reacties

Mannen, die sexy verpleegstersoutfit kan echt niet meer dit jaar. Doe eens politiek geëngageerd: dit jaar ga je met Halloween gewoon verkleed als #dieselgate!

Dieselgate Halloween

Eigenlijk is het een aangepast kostuum, maar dat mag de pret niet drukken. De makers van dit kostuum namen een kostuum van een autorijdend mannetje als basis en breidden dat uit met een flinke pluim roet, gemaakt van nep-spinnenweb. Dat web spuit je vervolgens zwart met een verfbus. Je maakt van een toiletrol een uitlaat, waar je vervolgens de roetwolk uit laat komen. Vervolgens koop je een gasmasker bij de lokale feestwinkel.

Een jerrycan met daarop een geprint Volkswagenlogo mag natuurlijk niet ontbreken, en om het af te maken steek je wat briefgeld uit de gietmond. De finishing touch bestaat uit een set extra-Deutsche legerlaarzen, voor die subtiele “alle Duitsers zijn Nazi’s”-knipoog. Het ontwerp is Amerikaans mensen, wij kunnen er ook niets aan doen. Hoeveel Duitse ingenieurs zouden deze outfit aandurven?

Check het laatste nieuws over de Volkswagen Dieselgate via deze link.18 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Potverdikkie wat slecht.
@faalhaas: Slecht voor het milieu, dat zeker :p
Een mooie ode aan de skoda RS en al die andere gifdiesels.
@martinus: Tjongejonge… Die eeuwige rant tegen alles wat Skoda RS heet wordt zo langzamerhand erg saai. Vanwaar die diepgewortelde haat? Rijdt je ex in een Skoda RS ofzo? ;)
De hoeveelheid Skoda RS-en met fraude-diesels valt namelijk echt in het niet bij de hoeveelheid VW’s en Audi’s met hetzelfde type motor hoor… Dus waarom je speciaal deze Skoda zou moeten noemen is mij een raadsel.
(En nee… Ik heb helemaal niks met Skoda… Heb er geen, wil er niet eens een..)
@aj26sc: De skoda RS D is gewoon een van de sjoemelauto’s, en de eerste die bij mij op kwam. Bovenstaande is geen rant, maar gewoon een vermelding. Alle andere gifdiesels heb ik ook genoemd.
@martinus: hahaha, ik moet zeggen: vermakelijk is het wel 😃.

Maar ergens heb ik het idee dat er een Skoda RS is die jou in de brugklas heeft gepest. Of dat een van jou collega’s een Skoda RS is en hij wel promotie krijgt en jij niet, terwijl je veel harder werkt. Of dat je na een zware werkdag thuis komt en je vriendin vind recht op de, ehhh, versnellingspook van een Skoda RS. Ik kan dan wel begrijpen dat je aversie krijgt jegens de Skoda RS.
@gtwillem: Hahaha, dat vond ik ook al opmerkelijk, vandaar mijn (ietwat overtrokken) reactie. Ik heb nog nooit iemand zo fel zien reageren op de woorden “Skoda” en “RS” in één zin…
Maar goed, ik begrijp uit een ander topic dat Martinus een supercharged Jaaaaaaag rijdt, net als ondergetekende. Als ik dat had geweten had ik hem niet zo geplaagd… Jag-rijders moeten elkaar een beetje bijstaan.. ;)
Doet dat Halloween eens helemaal niet. Overgewaaide commercieel k..feest. Over 10 jaar gaan we weer zitten janken omdat WHO heeft geadviseerd geen snoep uit te delen aan kinderen om zo obesitas tegen te gaan. Schreeuwen we elkaar weer na dat het een “Nederlandse traditie” is en zo…ajb zeg, bespaar me dat…
@Rick-dos: of bespaar ons daalt geneuzel van jou :) er is nothing on the hand!
Hebben!
Duitsers maken toch geen grappen?
@clarkson: En toch zijn ze lachwekkend…No offence Jean.
@clarkson: Daarom hebben de Amerikanen het ook bedacht. In Duitsland worden er slechts mensen gefusilleerd.
Grimm reaper met VW logo’s Das Tot
‘Nu te koop in de Autoblog shop!’
Ik ga zo zwart al roet.
@jrsmoke: haha je brengt me op een idee. zwarte pieten mogen zwart blijven. Als de schoorsteen m niet meer zwart maakt dan doen de volkswagen diesels het wel 😂
Haha helemaal gaaf

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).