Dit huis van 67 miljoen dollar is van een autodealer

Auteur: , 48 Reacties

We vermoeden dat deze lui de verkooptargets wel halen.

Kijkend naar het huis mag het geen verrassing zijn dat de villa gebouwd is in de sunshine state. Een lap grond, veel palmbomen, en natuurlijk een zwembad. Toch is de villa niet zo stereotype als je zou denken. Zo heeft de eigenaar verschillende exotische bomen geplant en tref je twee zoutwateraquariums aan. Het totaalplaatje van dit lekkers is met 67 miljoen dollar dan ook geen misselijk bedrag.

Het huis staat momenteel te koop maar diende jarenlang als stulpje voor autodealer Alan Potamkin. De baas, met een netwaarde van grofweg 150 miljoen dollar, wil met zijn 66 jaar wat kleiner gaan wonen. Potamkin is samen met broer Robert Potamkin mede-eigenaar van het bedrijf Potamkin Automotive Group Inc. Door de juiste marktstrategie is het autobedrijf uitgegroeid tot een van de grootste dealerships in de Verenigde Staten.

Naast de 10 badkamers, 9 slaapkamers en 3 open haarden heeft het enorme huis ook een garage met plaats voor 8 auto’s, wat eigenlijk een beetje magertjes is in vergelijking met de rest. Voor wie nog rustig afwacht op een prijsdaling, ga je gang. De villa staat al bijna een halfjaar te koop en heeft in de tussentijd nog geen nieuw baasje gevonden. Wegkwijlen doet u in de gallery.48 reacties

Neen danku
@gt500eleanor: ja doe maar
@gt500eleanor: Niet? Je blijft liever bij je ouders wonen zeker?
@Donstil: hahahaha, denk het niet toch @gt500eleanor ?
@Donstil: 67 miljoen voor een oud slecht in gericht huis? Met systeemplafond? Ja dan liever nog thuis;)
Meer badkamers (ja, amerikaans, dus incl. toiletten) dan slaapkamers.
Perfect voor wie meer poept / baddert dan slaapt, lijkt me.
@mout: Meestal heb je toch een badhuis voor bij het zwembad of sauna / gym..
Zoutwaterbakken zijn een hel om te onderhouden…. Maar daar hebben ze waarschijnlijk ‘een mannetje’ voor. Is wel gelijk een groot deel van de lol eraf, maar goed…..
En dan heb je zo een huis, wat moet je in hemelsnaam met zo veel ruimte, t enige wat ik me kan bedenken is dat je je huis op laat vullen door scharrelende rondborstige teefjes maar zelfs dat gaat op den duur vervelen. voor mij liever een bescheiden penthouse van een kleine 10 miljoen met plek voor 10 auto’s
@ziekegeest: wat moet je met 10 auto’s je kan er toch maar eentje tegelijk rijden. #sarcasmemodus
@jpoers: plek voor 10 betekent niet dat ik 10 auto’s zou willen. 3 plaatsen voor normal size auto’s en 7 plaatsen voor een dikke G 6×6 met aanhanger,

of wacht… 4 auto’s en een vrachtwagen zijn ook niet tegelijk te rijden.. Ach laat ook maar zitten
@jpoers:

Oke, ik pas me aan, ik rij ze wel om de beurt
Ik ga wel voor dat huis van 18 miljoen euro in Bosch en Duin, dit is me wat Amerikaans.
Heb bij de bank al aangegeven dat er via mijn staatslot op 10 oktober een extra som geld aan komt.
@granlusso: de hoofdprijs? :-P
@granlusso: moet je een tientje tegenwoordig al aangeven?
Hèt huis voor als je jezelf totaal wilt vervreemden van je gezin. Ik snap die mensen niet die zo’n groot huis hebben, nooit zit je weer met elkaar om de tafel.
Voor de rest vind ik het ook niet echt een mooi gebeuren maar dat is smaak. Vooral te weinig werkplaats en opslag voor mijn rommel.
@lekbak: kijk iemand die weet wat het gezinsleven inhoud, helemaal eens
@lekbak: Ah wat lief ;)
@lekbak: Ik heb doe zoons. Die men-cave zou waarschijnlijk de plek zijn wat wij ons het meeste bevinden.
@crx: Drie, dus.
@crx: ik bedoel niet een typische mancave. Ik bedoel echt een rommelige werkplaats met veel teveel gereedschap, onafgemaakte projecten en ouwe teringzooi. Als ik genoeg geld had om zoiets te kopen zou discovery Channel binnen 5 jaar bij mij op de stoep staan. Om ze vervolgens weg te trappen zodat ik gelukkig kan zijn in mijn berg rotzooi. De ultieme mancave!
@lekbak: Als ik U goed begrijp. Orde en netheid zou voor U niet werken? Alles op een vaste plek en gesorteerd op soort en grote. Wat de uit te voeren werkzaamheden wel zoveel gemakkelijker en efficienter zo zijn.
@dailydriver: bepaalde dingen zijn wel geordend en bepaalde dingen niet. Gereedschap, boutjes en moertjes en goede (nieuwe) materialen en onderdelen zijn geordend. De sleutelhoek is netjes en de rest is rommelig, dat somt het wel aardig op.
Doe mij maar vier stulpjes van 15 miljoen, ipv dit wanstaltige overpriced gebeuren. Dat kantoorplafond in die speelkamer, hoe verzin je het.
@trbn: Wanstaltig en overpriced? En wat vind je van vier stulpjes van €15 miljoen dan? Sowieso ook overpriced, en hoogstwaarschijnlijk behoorlijk wanstaltig.
Petje af voor wat Vader en zoons Potamkin hebben bereikt !
@desjonnies:
Zeg dat. Driewerf hulde voor hun ondernemerschap.
Geef ze groot gelijk dat ze zichzelf verwennen. Al zou het niet mijn manier van verwennen zijn…

Alleen al die complete sportschool: wat moet je er nu helemaal mee?
@Rob: da’s net de enige kamer daar waar ik jaloers op ben! De rest is echt spauwlelijk.
Hmm, ik had op z’n minst 1 foto met een auto verwacht..
@lacker: of van de garage…
Als ik het geld zou hebben, zou ik er een mooi zwembad in laten zetten door die man van Poolmasters en een boomhut van Threehousemasters. En een aquarium door die gasten van Tanked en mijn auto laten aanpakken door Gas Monkey en een andere door dat bedrijf dat ook die wagen van JB had gedaan.
Toch geld zat.
@jeppie: Een Aquarium van Tanked kan je skippen. Die werken alleen maar met fake koraal. Goed onderhouden echt koraal is zoveel mooier.
@Donstil:
Die aquaria die de mannen van ‘Tanked’ creëren vind ik echt afschuwelijk. Als ik het een naampje moest geven zou het Kitsch met een hoofdletter K worden….

En inderdaad, een ‘echte’ zoutwaterbak is prachtig. Maar jongens, het is wel pittig hoor om zo’n ding goed in stand te houden…. Het moet dan echt je ding zijn, anders wordt het niet wat. Het moet namelijk exact goed zijn, anders is het direct helemaal fout. Weinig vergevingsgezind zo’n zoutwateraquarium ;-)

Kun je het natuurlijk uitbesteden aan ‘een mannetje’, maar dat is ook zoiets…. Ga dan voor een simpeler aquarium. Het geeft namelijk veel meer voldoening als je zoiets zelf doet, zeker bij een aquarium.
@jeppie: je moet wat minder tv kijken en wat meer geld gaan verdienen…
Pffff hemels, vind het echt prachtig, vooral de buitenkant is zeer smaakvol, inrichting zou ik wel veranderen, helemaal die achterlijke hobby kamer met die biljart, zo pauper met dat plafond.
En nu maar weer lekker verder dromen ;)
Wat een huis zeg! Ik zou me hier prima kunnen vermaken. Er zijn helaas dagen dat ik geen 67 miljoen heb liggen.
Mu’k hebb’n!
Hebben! Helemaal gaaf!
Voor een autodealer, of eigenlijk meer zo’n grote holding met tig dealers (Met. o.a. Lamborghini, Maserati en McLaren dealers) hebben ze wel een cheap*ss website zeg!
Pfff.. Je zal t maar moeten stofzuigen voordat je schoonmoeder langs komt!
Die goedkope plafond platen in de speelkamer (kelder) is dan weer jammer voor een villa van 67 miljoen…
@stephano: Helemaal mijn idee!! ergerde mij er al gelijk dood aan, en dan ook nog van die goedkope tl verlichting. Bah dat moet beter kunnen als je zoveel geld hebt.
Kan me niet voorstellen dat je in zo’n enorm huis gelukkig kan zijn…

Wat moet je toch met alle ruimte…. kijk die sportschool, en dan in je eentje daar een beetje aan gewichten lopen trekken.

Ach ja… als je van gekkigheid neet weet wat je met je geld moet…
Dood eng dit, ben je in je gym terwijl ze boven de boel aan het inladen zijn no way
mis de lekkere chicks en rides…. beetje empty….. staat nog wel ff te koop…. doet me een beetje denken aan een oude Bondfilm movie set
Maar dat loopt onder in hoeveel jaar? Zou toch liever iets achter de dijk of op een heuvel kopen voor dat geld.
Dit huis lijkt verdacht veel op het huis van de “badguy” in Fast and Furious 2, of ligt dat aan mij?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).