Dit is de goedkoopste C63 AMG van Marktplaats

Auteur: , 58 Reacties

Een fraaie sedan met een hamerende atmosferische 6.2 V8. Zo worden ze niet meer gemaakt.

De C63 AMG werd in 2007 geïntroduceerd en ik heb altijd wel een zwak voor deze auto gehad. Toen de W204 in 2011 werd gefacelift werd de Merc in mijn ogen pas écht fraai. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en staan er diverse C63’s op Marktplaats te koop. Het boven afgebeelde zwarte exemplaar is de goedkoopste.

Het betreft een C63 met meerspraaksvelgen uit 2008. De sedan heeft 152.000 kilometer gelopen en wordt aangeboden door een particulier. De AMG beschikt over een klasse 5 alarm en het vermogen van de Benz is door middel van chiptuning opgeschroefd naar 510 pk. Volgens gegevens van de RDW wisselde de sedan tot nu toe maar liefst zeven keer van eigenaar.

De C63 heeft een prijskaartje van 36.000 euro. Hou wel rekening met een verbruik van één op slurp. Met een tankinhoud van 66 liter sta je verdraaid vaak bij de pomp. Slechte foto’s inclusief waardeloze belichting check je in de gallery.58 reacties

Begin de week met Mercedes-AMG, bekijk het HIER!
Onbegrijpelijk dat particuliere aanbieders amper tot geen moeite nemen om een beetje goede foto’s te schieten voor een advertentie. Dan ga ik er al niet eens meer naar kijken…
Ik heb ook een groot zwak voor de C63 AMG vanwege het blok. Het zijn alleskunners. Alleen dit exemplaar zou ik aan me voorbij laten gaan. 7 eigenaren…
@viezefreddyw: idd. Telefoonfoto’s, foto’s die nog gedraaid moeten worden , ongewassen auto’s. Het is afschuwelijk!
@dutchdriftking: tegenwoordig is er niets mis met telefoonfoto’s vind ik. Als de foto’s maar netjes genomen zijn en alle (on)volkomenheden in beeld zijn gebracht. De rest bekijk ik wel ‘in the flesh’.
@viezefreddyw: 8 eigenaren zelfs, en dat is alleen nog maar in Nederland sinds de auto in 2014 werd geïmporteerd… Het kan een hele dikke bak zijn maar deze nein danke schön
@a3sb: tja niet zo vreemd, veel mensen willen er een hebben, maar na een paar weken hebben ze het door dat het ritje naar de supermarkt evenveel kost als de boodschappen.
@viezefreddyw: elke zomer weer een andere eigenaar, telkens weer richting de boot in Zuid Spanje.
@raymster: Turkije
@viezefreddyw: voor 2K meer heb je een net exemplaar met een km stand onder de ton. En fatsoenlijke foto’s.
@viezefreddyw: Er zijn ook mensen die totaal geen gevoel/talent hebben om een fatsoenlijke foto’s te maken. Dan zijn er nog mensen die geen zak om auto’s geven en er dus ook geen enkele moeite doen om er een fatsoenlijke foto van te maken. En dan zijn er nog mensen die niet begrijpen dat als ze geen goede foto’s plaatsen er geen vieze Freddy’s op af komen. Dit zijn vaak ook niet de meest slimme mensen (lees: dom volk en daar zijn er meer van dan je zou verwachten) hoop dat het nu iets begrijpelijker is geworden.
Heerlijke auto! Een bekende van mij had er ook een gekocht, maar deze was snel weer weg omdat hij minstens 1x per week tankte, zo niet vaker.
@dubcars: ik tank zelf ook vaker dan eens per week met m’n mr2 turbo, dit weet je toch vantevoren als je een auto met vermogen koopt? Als ik zie dat ik 1 op 8 net haal zal dit ding 1 op 6 doen of iets dergelijks. Maar het geluid maakt het dat toch wel waard!
@dubcars: Een auto met een 6.2 liter v8 met een hoog verbruik, je verwacht het niet..
@dubcars: voor het aantal ritjes dat hij er mee reed, was 1x per week tanken behoorlijk veel
@dubcars: uit Vleuten?
@dubcars: LPG erin, de nieuwste systemen leveren weinig nadelen meer. Met 38cent per liter heb je de inbouw er na <20.000km er al uit.
@janjansen: Daar had hij het ook al over toen, maar heeft uiteindelijk wat cilinders ingeleverd en een nieuwe Audi S3 Sportback gekocht.
@dubcars: Wat zou ik balen van die switch… ;)
@dubcars: Ik tank 1x per dag met mijn suzuki baleno, en ja dat is echt zo helaas..
@1audi1: de ouwe of de nieuwe?

Ik heb een tijdje twee keer per week moeten tanken met een ’99 sport en dat vond ik al veel teveel. Lawaaiig krap klote ding maar ik heb er een hoop lol mee gehad. Boven de 3500rpm begint dat zo heerlijk te blazen!
@lekbak: De oude een ’97 1.6 aut. Sedan Ja klopt inderdaad nog best een lekker scheurijzer en mijn eerste echte auto, die al jaren doorgegeven word in de familie. Gelukkig rijd ik niet elke dag 300 a 450 km zoals deze week maar doe ik dat wel mag ik dus inderdaad elke dag tanken
@1audi1: HAHA heerlijk dit soort verhalen. Je bent een held in mijn ogen, echt waar. Tip: bouw een persoonlijke band op met de pompbediendes, krijg je af en toe een gratis bakkie pleur.
@straatzakelijk: haha, thanks voor de goede tip!
@dubcars: ik tank 1 x per week met mijn diesel, 1 x per week met een benzine is vrij netjes
Dat is ongeveer exact wat ik kan stukslaan op een auto. ’t Is dat de E Coupe nog niet af is want dit is echt een soort droomauto van mij.
@mercedesclk350: je verwacht het niet met zo’n gebruikersnaam ;)
@janmetdelangeachternaam: Mocht dit account ooit inactief worden en een account genaamd “C63AMG” ineens opkomen, dan weet je wat er gebeurd is ;)
@mercedesclk350: C63 en C63AMG zijn allang bezet vriend sorry
@c63: bwvs….
@mercedesclk350: je kan je account altijd nog naar ToyotaPrius hernoemen.
@mercedesclk350: Misschien moet je nu gewoon toeslaan als je zo’n bedrag op een auto stuk kan slaan, ze worden denk ik alleen maar duurder de komende jaren.
@racerx: Het enige wat mij dwarszit is dat ik de diesel versies heb gehad vanwege mijn hoge jaarkilometrage. Het mag dan een Mercedes betreffen maar of dat goed is voor zo’n powerversie, geen idee.
@mercedesclk350: Zeker geen goed idee, zou alleen kunnen als auto voor ‘erbij’, maarja… Die luxe heeft niet iedereen. Zou mijn Z4 Coupé ook graag houden, maar helaas gaat die binnenkort ook weg om dezelfde reden.
@racerx: Tsja, ik heb een tijdje geleden (ook te zien in AB Advies) een serieuze overweging gemaakt om een kleintje erbij te doen voor het nodige stadsverkeer (zo’n E Coupé is totaal onhandig in de binnenstad van Groningen), als die niet over de 10k gaat, wat makkelijk te doen is, kan ik de E inruilen voor een C63…. Maar de E Coupé is een geweldige auto, ik weet het nog niet. Maar bedankt voor je inbreng want het is wel echt het overwegen waard, ivm prijsstijgingen inderdaad.
@racerx: klopt, toen de nieuwe generatie C63 leverbaar was zat de occasion prijs voor de W204 ong op 25k
De goedkoopste c63 amg staat bij ASNV in Nueunen voor 31945 euro!
@nickvb: We kunnen nog een wedstrijdje houden over welke advertentie slechter is.

‘Alle binnen verlichting is van led vervangen’.
‘olie’.


Of de ‘Nieuwstaat’. Nee, ‘goed verkerende staat’. Nee, toch niet, het is ‘verkeert in goede en nette staat’.
En gelukkig zet hij er 2 keer bij dat Inrui, verzekering en financiering mogelijk is. Want nadat je dat voor de eerste keer leest, snapte je dat natuurlijk niet.
“Heb nog wel ergens wat vakantie foto’s van toen ik naar familie ging in Turkije”.
Sommige mensen lijken hun auto gewoon niet willen te verkopen. Snap ik ook wel als je een C63 hebt overigens.
7 eigenaren. Kenteken van eergister dr op. Helemaal top

Foto’s zijn gewoon lachwekkend natuurlijk.
Alsof het imago van deze auto nog niet fout genoeg is, ga je er ook nog eens plaatjes vanuit Türkiye bij plaatsen… Ik vind het een bruut ding zo’n C63, maar ik zou er niet in gezien willen worden…
Van 457 naar 510 pk met alleen chiptuning? Dat vind ik knap.
@berlinetta: Die motor leverde in de E en S klasse toch 515pk. Weet niet of dat puur software matig is maar denk dat je nog best een eind komt.
@e34m5touring: Hmm daar zeg je wat. Was even vergeten dat het blok in de E en S meer power leverde. Afhankelijk van de vraag of dat alleen softwarematig was, zou het dus mogelijk moeten zijn.
@berlinetta: de C63 heeft een korter inlaattraject daarom minder vermogen maar met andere intake van 1e van tuningboer is 525pk gewoon mogelijk.
@e34m5touring: @berlinetta: De S-klasse uit die tijd leverde geen 515 maar 525PK. De E-klasse moest het wel doen met de 515 stuks. De E-klasse die daarop volgde vanaf ik geloof 2009 had dan weer wel de 525 stuks in het vooronder.
Kenteken uit 2014 en ondertussen al van 7x eigenaar gewisseld, heb een voorgevoel dat dit beestje wat verborgen leed heeft dat flink in de centen kan lopen.
@moondustfocus: ik denk dat er gewoon een 1200cc Lada blok inligt.
@moondustfocus: nee hoor, die auto’s gaan van a naar b, en blijven vaak in dezelfde stad… Iets met snel geld enzo
In mijn ogen de mooiste Merc ooit gemaakt. Maar dit exemplaar zou ik toch even laten passeren. Heb er een beetje een Kim Holland gevoel bij.
@cossiekiller: Kim Holland had toch wel die mooie Lancia Thesis… Haha
ik zou er een levensverzekering bij afsluiten, je krijgt het idee dat de auto op plekken is geweest waar je beter niet kan zijn
Zo’n ventilatortje op het dashboard is toch wel een sterke aanwijzing in de richting van een defecte airco.
Zo’n auto met een cheap ass kenteken erop :(
Wat is dit model toch al snel verouderd. Echt zo’n auto voor de foute eigenaar van kebab zaak Het Schaapje.
@thomasthomas: ja daar ben ik helemaal mee eens, in Rotterdam rijden er zat en van figuren waar ik niet eens een fiets zou kopen.

Z’n estate vond ik altijd een ouwe lullen bak, maar een AMG zou dan wel leuk zijn. Die zie je zelden…
Ik ben zelf een groot voorstander om een advertentie perfect voor elkaar te hebben, foto’s en tekst zijn altijd perfect voor elkaar… Een vriend daarentegen boeit het ook niet zoveel en doet toevallig een hoop C63’s en ander snel spul… Geen goeie foto’s, 16 eigenaren…. Auto’s zijn op zich prima… Maar het volk wat er op afkomt boeit het geen drol hoeveel eigenaren, hoeveel km , hoe lelijk de foto’s ook zijn… Als ze hem maar kunnen kopen en rijden…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).