Dit is de Veyron Sang Noir van Drake

Auteur: , 26 Reacties

Nog wel, want de zeldzame Bugatti gaat in de verkoop. De rapper krijgt de miljoenenbolide namelijk niet van z’n plaats.

Drake is sinds de Veyron Sang Noir in 2010 van de band rolde de enige die erin slaagde ‘m naar Canada te halen. Bugatti produceerde er namelijk slechts vijftien en dat maakt de zwarte bolide een stuk zeldzamer dan bijvoorbeeld de Super Sport en de Vitesse. De Sang Noir is weliswaar iets langzamer dan deze modellen, maar maakt veel goed met zijn looks.

De Canadese rapper reed in totaal slechts 4800 kilometer met zijn Bugatti, die voorzien is met een 8.0-liter W16-motor, die dankzij de vier turbo’s 1001 pk levert. De topsnelheid van ruim vierhonderd kilometer per uur, de indrukwekkende zwarte lak en het overweldigende interieur helpen echter weinig als je niet weet hoe je de Veyron moet starten. In dat geval kun je je Sang Noir inderdaad beter te koop zetten.26 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Wat een geweldige kleur en een nog mooier oranje reflector.. Dat maakt het echt af.
@MAB: Geweldige kleur? Is toch gewoon Zwart?
@norge: Geweldige kleur voor de Bugatti, zo goed mr perfect?
@MAB: Zwart is geen kleur..
@norge: en Noorwegen is geen land, bye norge
@MAB: In principe heeft Norge gelijk, zwart en wit zijn geen kleuren.
@porsche928: Als ik ’n euro kreeg van elke persoon die tegen mij heeft gezegd ‘zwart en wit is geen kleur’ dan had ik waarschijnlijk de Bugatti van Drake kunnen kopen.
@norge: blauw ook niet, das n toestand !!
Hoe rijdt hij 4800 km en weet ‘ie “nu” opeens niet hoe hij het moet starten ?
@ariif: Want wij weten natuurlijk dat hij in dat video al zoveel kilometers al heeft gereden, misschien was het zijn eerste kilometers pas.
via iPhone app
@MAB: En blijkbaar maak je je, naast de ‘kleuren’ zwart en wit, ook niet zo druk om correct Nederlands. Het is ‘de video’, met verwijswoord ‘die’ in plaats van ‘dat’.
via Android app
Blijkbaar is de helft van de auto’s op de weg een gelimiteerde sang noir, stom likje zwarte verf en klaar
@knipperlichtje: Ook Autoblog is in de tactiek van ‘special editions’ bij Bugatti getrapt. Ik vind dat je een ander kleurtje geen special edition kan noemen. Gelukkig is de rest van de wereld het met ons eens, anders waren al die Veyrons al lang uitverkocht. Oh ja en de prijs en running costs helpen natuurlijk niet mee.
@MAB: Want je eerste km’s begin je ook op een straat als deze.. Zoiets doe je eerder op een wat meer leegstaand stuk weg lijkt me en het hoe moeten opstarten v/e auto vergeet je toch niet echt zou je denken
Hahaha, wat een stumper ben je als je je eigen auto niet eens kan starten! Waarschijnlijk moest zijn vriendinnetje hem uiteindelijk helpen. Sommige mensen en supercars…

Ik zat een keer te eten in Zuid Frankrijk en toen wilde iemand zijn Ferrari voor het terras parkeren. Hij had ruimte zat, maar het lukte hem niet om hem fatsoenlijk neer te zetten en uiteindelijk moest zijn vriendin uitstappen om aanwijzingen te geven. Hij schaafde toen ook nog met zijn bumper langs een hoge stoeprand…

Als je niet met dit soort auto’s om kan gaan, rij er dan niet mee! Oh wacht daarom verkoopt Drake hem waarschijnlijk ook;)
@clioracing: ja een Clio schuif je een stuk makkelijker in een parkeervak, maar die mag je waarschijnlijk in Zuid Frankrijk niet voor het terras parkeren…
@str8six: oh jawel hoor, ik heb de RS versie;) Die Fransen laten geen kans onbenut om hun chauvinisme te tonen;)
Had ik maar het talent om zoveel geld te verdienen met muziek maken, dat ik dan een veyron niet gestart kreeg neem ik dan op de koop toe. (aanhalingstekens toepassen naar eigen inzicht).
Als ik deze foto’s zie dan denk ik jammer van die Golf TDI kleur en zaten die wielen niet ook al op de Golf VI?
Wat een afgunst weer… Bazenbak! Ook in het zwart
@clioracing gregory?
Zoveel limited edition’s maken dat het wel een erg exclusieve auto moet zijn is gewoon flauw. Dan kan Ford ook 10 Ford ka’s ‘black series’ maken en het een zeldzame auto noemen.
Je kan van alles vinden over de vele special editions, maar een Veyron vergelijken met een Ka slaat de plank toch mis.
@samasama:
Daar heb je een punt, die Ka zit een stuk beter in elkaar..
@tupperware: weet ik niet. Ik heb met beiden geen duurtest gedraaid.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).