Dit is het autobedrijf van Nigel de Jong

Auteur: , 56 Reacties

De middenvelder van Oranje heeft een autobedrijf in Hamburg waar hij niet bepaald Golfjes en Panda's aan de man brengt.

Nigel de Jong heeft ook een autobedrijf

We kennen hem allemaal als de geroutineerde en soms keiharde middenvelder van Oranje maar Nigel de Jong kan meer dan alleen een fijn potje voetballen. Veel van zijn collega’s komen namelijk bij hem shoppen voor hun nieuwe Aston Martin, Bentley of Lamborghini. Bekende voetballers als Mesut Özil, Lukas Podolski en Eljero Elia zijn klant bij Nigel.

Het bedrijf heeft onder meer een Lamborghini Aventador, meerdere Bentley Continental GT en GTC‘s, Wiesmanns, Maserati’s en een Ferrari F430 op voorraad. Daarnaast meldt men op de website van Continental Cars ook dat er allerlei mogelijkheden zijn wat personalisatie betreft. Dit wordt geïllustreerd met foto’s van gewrapte supercars, auto’s met bodykits van onder meer Mansory en Lumma en een aantal bizarre interieurs. Ook performance georiënteerde aanpassingen zijn mogelijk uiteraard.

Zo zie je maar: niet alle voetballers verkwisten hun centen, sommige gasten bouwen er ook gewoon business mee op waar ze na hun voetbalcarrière mee verder kunnen.56 reacties

Ik ben benieuwd in hoeverre Nigel zich ook daadwerkelijk met het autobedrijf bemoeit
@bjornie: Whahaha wat een simpele zielen allemaal hier….. doe eerst eens wat research voordat je de man veroordeeld… zijn oom zit zijn hele leven al in de autobusiness en Nigel heeft daardoor naast voetbal altijd iets met auto’s gewild. Reken maar dat je in dit segment niet zomaar afdankertjes koopt van Nigel hoor….. Leg trouwens eens uit van die marketingstrategie die ze volgens jou gebruiken rhellema….
@hansolo: Beetje overtrokken reactie, volgens mij vraagt Bjornie het zich alleen af, geef dan normaal antwoord simpele ziel!
-edit: nutteloze bijdrage-
Als ik zo naar de foto van de twee heren kijk en de auto’s die ze verkopen moet ik heel eerlijk bekennen dat ze een redelijk louche marketingstrategie hebben gekozen, ofwel dit soort auto’s zal je niet snel kopen bij deze heren.
@rhellema:
Voetballers en andere rand figuren moeten toch ergens hun auto’s kopen?
Ik vrees wel dat je een paar noppen in je borstkas geplant krijgt als je komt klagen..
@rhellema: wat valt jou zo op dan waardoor je denkt dat het upperclass volk niet zo snel bij hun zal kopen?
@thomthamofo:

Iemand in een camouflage jas poserend voor dit soort automobielen wekt in mijn ogen niet echt vertrouwen op. Het komt een beetje “gangsta” over als je begrijpt wat ik bedoel.
@rhellema: Aaight I feel you! Maar ik denk wel dat zijn voetbal homies ongeacht het beeld wat we krijgen van deze gangsta alsnog bij hem komen windowshoppen if you feel me.
@rhellema: wat zegt dit over hun marketing strategie dan?
Of probeer je gewoon slim over te komen? (daarvoor is het al te laat)
@rhellema: veel!!
Als je er zo bij loopt neem ik ze bij voorbaat al niet serieus meer! Daarbij ga ik wel naar een gerenomeerd bedrijf als autoleitner, niet naar verwend voetballertje.
@bofkont: dat is nou het verschil tussen NL en D. Jij wil graag opgelicht worden door een autoverkopertje met blosjes op de wangen, gel in de blonde kuif en in een pak, terwijl het in Duitsland redelijk normaal is dat Duitsers van Turkse komaf door hard werken mooie garagebedrijven hebben opgebouwd.

Wat jij roept op basis van een foto zijn DOMME VOOROORDELEN.
@rhellema: Hmmm de plus werkt niet
@rhellema: kerel, wat lul jij voor onzin?!
@rhellema: Ik denk dat zijn collega’s voetballers daar niet veel last van gaan hebben dat het niet om een officiele merkdealer gaat, voor hun telt het image van de auto en ze rijden er toch niet lang genoeg mee om grote problemen te krijgen (tenzij ze hem ergens tegen plakken natuurlijk).
@rhellema: Dit zegt meer over jouw vooroordelen dan dat het iets over de business zegt. Het zaakje draait al jaren, dus er worden blijkbaar genoeg auto’s verkocht om met het hoofd boven water te blijven. Met andere woorden, je opmerking slaat helemaal nergens op.
@Trusje:

Dus als een zaakje al jaren draait dan doen ze het goed?
@rhellema:

Denk dat jij maar eerst je vmbo moet afmaken ipv slim te komen doen hier met je opmerkingen ;)
@redbeams:

Ik denk dat ik eerst de cijfers van het bedrijf wil zien alvorens te zeggen of het bedrijf het goed of niet goed doet. Heeft niets met slim doen te maken maar meer met realistisch zijn.
@rhellema:

Hoe realistisch ben je dan als je iemands bedrijf beoordeelt aan de hand van foto’s?
@redbeams: wel eens gehoord over imago, bedrijven besteden hier miljoenen aan.
@toniominestrone:

En dat zie jij dus aan een foto die binnen is genomen waar die 2 poseren met op de achtergrond auto’s?
@rhellema: wat een onzin. Ik koop ook altijd bij 2 turkse jongens in duitsland autos in. Ben er al jaren klant ze verkopen altijd goed spul. Gaat om autos tussen de 10 en 50 mille. Kunnen veel nederlandse handelaren een voorbeeld aannemen. Niet oordelen hoe iemand er aan de buitenkant uit ziet.
@rhellema: erg veel
Ook ik zou niet mijn auto bij hem kopen, wanneer je zoveel geld besteed. Heb namelijk beetje het idee dat hij eerst alle auto’s als speelgoed koopt en dan verkoopt.
Ik zou sowieso geen auto kopen van een persoon met zo’n lullig sjaaltje om.
@gash: beter zo’n sjaaltje dan een stropdas. Mijn principe om mensen met een stropdas per definitie niet te vertrouwen blijkt behoorlijk effectief.
Zoiets heet een das :) En ik vertrouw uit principe mannen in een roze overhemd niet. Tenzij ze er een deftige das voor knopen.
We’re only making plans for Nigel
We only want what’s best for him
We’re only making plans for Nigel
Nigel just needs this helping hand
And if young Nigel says he’s happy
He must be happy
He must be happy in his work
Lol. Zelfs de teksten op die website zijn Engels, maar met een Duits accent.
‘Depending of the specific rules & classifications of the different race divisions, it is impossible, to talk about details here.’
@mout: really ?? Teksten met een accent ?? :/

OT: leuk om te zien dat ie naast voetbal nog serieus bezig is met andere zaken!
Mooi dat hij dit doet naast het voetbal en straks na zijn carriére iets heeft om mee verder te gaan. Wel echt een voetballersbedrijf envoorraad met bedrijfsnaam en meerdere Continentals.
Verkoopt hij ook Aston Martins Indi?

(Ik ga al.)
@ricardo: hahahah! Of FERrari’s!
Leuk om te zien hoe mensen hier hun extreme jaloezie proberen te blinderen met bijvoorbeeld commentaar over de kleding die er gedraagt wordt of zelfs, nog zieliger, beginnen over een tekst met een duits accent…
“Super cool”, “VMAX 350 Wow yeeaaaaah”, “Cool carbiolets”, Mansory, Gekke kleuren interieurs… Toen bedacht ik dat Nigel de rechtse was met zijn leger jas en handen in zijn zakken.

Tja ik wou het vanuit een neutral oogpunt bekijken. Maar ik krijg toch een voetbal gevoel.
@ RHellema;

Al eens bedacht dat alleen al de naam Nigel de Jong voldoende marketing is? Hoe zijn medewerkers er uit zien maakt dan niet uit. Wanneer ze iets leveren wat gewoonweg niet goed is, is de link naar de media snel gemaakt omdat het van Nigel komt.

Aangezien de toko goed draait lijkt die gehele marketing strategie dus geen issue. Wanneer ze louche zouden zijn waren ze waarschijnlijk al valer negatief in het nieuws geweest.
Marc Overmars zat toch ook met zn familie in de auto handel: Overmars Classic Cars?
Maar goed, autoverkopers zullen altijd als autoverkopers te boek staat. Het is in principe simpel: je betaalt een marge op een auto van een handelaar: want hij moet er van leven.
Daarnaast weet hij meer van de auto en hij weet wat hij aan de auto kan doen tussen aankoop en verkoop wat waarschijnlijk extra geld oplevert. Kortom: dit moet je voor lief nemen.
Uiteindelijk zullen de Jongs’ auto’s werknemers ook betaald moeten worden. En als er staat dat hij een hoop stock heeft: betekent dat je daar ook voor moet betalen…. (voorraad, flow, afschrijving, die richting).
@gregorius: voorfinancieren is met zijn salaris waarschijnlijk geen enkel probleem. Met de huidige rente heeft hij waarschijnlijk een hoger rendement vanuit deze zaak dan wanneer hij zijn geld op de bank zet.
Is er eindelijk een voetballer met een goede visie, word er alleen maar negatief gereageerd op hun outfits. Jammer dat jullie je vooroordeel meteen klaar hebben liggen op iemand die het waarschijnlijk beter doet dan jij doet.

Legerjasje of niet, ik vind Nigel zijn bedrijf super tof. Wens hem veel succes toe met het verkoop van zijn auto’s. :D
Ik snap de kritiek niet.
Hij doet wat de meesten van ons graag zouden willen: lekker met exclusieve wagens werken.

En hij kent de markt kennelijk een stuk beter dan ik. Als ik daar die toko zou runnen, dan had ik waarschijnlijk al 4 van die 22 jarige snotjongen weggestuurd voordat ik door zou hebben dat het van die overbetaalde balletje trappende snotjongen waren…
Wie zegt dat dit zijn outfit is als hij daadwerkelijk met een klant bezig is? Misschien is het een foto die toevallig gemaakt is en die AB net gebruikt heeft.
En ik vind het een gave hobby van De Jong. Als ik zoveel geld had, had ik waarschijnlijk iets soortgelijks gedaan en ik denk dat menig autoblogger hier hetzelfde gedaan had.
Ik zou ook wel een auto bedrijfje opstarten als ik zijn salaris zou hebben, maar ik zou er niet vanuit gaan daar ook echt geld aan te verdienen…

Volgens mij valt dat nog wel tegen wat je met zo’n bedrijf voor jonge exclusieve auto’s kan verdienen, de klanten kunnen ook gewoon direct naar de representant van het merk gaan waarvan ze een auto willen betrekken en ondertussen heb je te maken met een voorraad die elke dag toch flink aan het afschrijven is.

Maar misschien doet Nige het ook gewoon voor de lol wie weet…als hij ongeveer zijn investering terug krijgt is het toch gewoon gaaf om door je eigen bedrijfje met dikke wagens te lopen?
Kan aan mij liggen maar volgens mij kopen al die arrogante pubers hier met hun commentaar géén supercars. Kun je al zien aan de commentaren als “legerjas”, “handen in zakken”. Als je eigenaar bent hoef je dat niet kinders. Als je ergens in loondienst bent moet je een pak aan en luisteren naar de baas. Zegt dus meer over jullie dan Nigel.
By the way die legerjas is Givenchy. (=Meer dan een werknemers maandsalaris en helaas daar zit de megane, toyota of 3 serie van de zaak niet bij inbegrepen.)
@rrghost: een hele dure legerjas is natuurlijk net zo stijlloos als 1 van de plaatselijke legerdump. Maar het is de vrijheid van Nigel, hij is voetballer. Daarvan verwachten we dat hij goed kan voetballen. Goede smaak verwachten we nadrukkelijk niet van voetballer.
@rrghost: duidelijk gay metzoveel mode kennis haha maar zonder gekkigheid maakt me niet uit wat die troep kost het ziet er gewoon niet uit!
@bofkont: Je hebt wel een mening hè. Op alle replies proberen het laatste woord te hebben.
Mag je tussen 9-17u je mond niet open doen als het je niet gevraagd wordt? #CHILLOUT ;-)
Iedereen geeft hier maar commentaar, maar eigenlijk heeft Nigel het gewoon goed voor elkaar. Hij heeft gewoon van 2 hobby z’n werk kunnen maken en heeft er vele voordelen van. Dat hij er dat een keer zo bij staat op een foto is dan meteen een groot probleem? Als ik het zo zie is er toch niet zoveel mis met zo’n leven.
@tk97: dat denk jij , maar is het ook echt zo??
Wat een domme sukkels hiero zeg. je kan wel merken dat hier mensen met vooroordelen komen discussieren of mensen met geen verstand van auto’s en zaken doen. Nigel koopt auto’s van spelers om ze vervolgens te verkopen aan liefhebbers. heeft iemand hier weleens aan gedacht? wie zou nou niet in de bolide van een prof willen rijden. met een beetje tuning hier en daar is het jouw auto maar dan met een verhaal. maw een gat in de markt. now go back to sleep schaapjes. denken dat je alles snapt door enkel het artikel te lezen. daarnaast, who cares wat voor jas nigel aan heeft. ik kijk naar de man erin. en zo te zien heeft nigel dit aardig goed voor elkaar :)
@malkovich:
“wie zou nou niet in de bolide van een prof willen rijden.”

Euh….., wie wel vraag ik me eerder af? Wat is meerwaarde of ik of een één of ander voetballer er in heeft zitten neuspeuteren…?
Als het nou een legendarische raceauto bestuurd door een heldhaftige coureur is, kan ik de meerwaarde begrijpen, maar een tupperware sloep bestuurd door een wandelend plakplaatje wat elke week een nieuwe wagen koopt…? Neen, dat voegt voor mij niks toe, integendeel….
@Rob: kijk met u kan ik praten!!
@malkovich: zie je toch echt fout ik heb geen trek in een afgetrapte bak van een doorgaans dommer dan dom voetballertje.
Kwestie van goed zaken doen toch? Ik vind het wel slim, Piet Velthuizen doet daarentegen geen zak en komt niet heel intelligent over
Goed bezig. Zou ik ook wel willen. Wens hem veel succes!
Snap bovenstaande reacties wel, de foto komt niet direct professioneel over, maar misschien inderdaad gewoon fotootje tussendoor.

Mij lijkt het dat de koper van dit segment (naast rappers en voetballers) gewoon mij de dealer shoppen, maar dat is een gevoel want erg actief in die markt ben ik niet :p

Wel leuk om te zien dat hij naast de sport nog ergens anders mee bezig is, misschien wel voorsorteren op ooit het einde van zijn carrière tzt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).