Droomrit voor het Leven neemt de A2 over

Auteur: , 48 Reacties

Gisteren werd de 14e editie van de Droomrit georganiseerd. Een supercarfeestje met vijftig bolides waarbij zieke kinderen en hun families getrakteerd worden op een dag met iets minder zorgen. Tegelijkertijd een mooi moment voor supercarshots op een tienbaans snelweg.

Droomrit voor het Leven neemt de A2 over

De start en finish vond traditiegetrouw plaats bij de IVA in Driebergen, waar onder meer een Aston Martin V12 Vantage Roadster, Bugatti EB110, Bugatti Veyron, Ferrari 430 Scuderia, Ferrari F12Berlinetta, Fisker Karma, Lamborghini Aventador, Lamborghini Murcielago, meerdere SLS’jes, een Mercedes SL65 AMG Black Series en een compleet arsenaal aan Porsche 911’s acte de présence gaven. Een middag lang kids van 12 tot en met 21 jaar met ernstige gezondheidsproblemen onvergetelijke momenten en stampende veelcilinders laten beleven. Altijd goed.

We vergeten even dat de A2 een door trajectcontrole geplaagde fopsnelweg is zolang er op sommige delen een snelheidslimiet van 100 km/u geldt, want met zo’n Vmax heb je wel prima mogelijkheden voor een opstelling als deze. Vlnr: een Ferrari 430 Scuderia, Ferrari 599 GTB Fiorano, Mercedes SL65 AMG Black Series, opnieuw een Ferrari 430 Scuderia, en ’s lands bekendste Lamborghini murcielago.

Droomrit voor het Leven neemt de A2 over

Met dank aan @floris9 voor de snelwegspot. Meer foto’s van het konvooi HIER. En hou de tag ‘droomrit‘ in de gaten voor meer spots.48 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Hoezo s’lands bekendste murcielago?
@blackking: Omdat het de bekendste Murcielago is van Nederland.
@volvov70: is dat niet de SV met LPT kenteken?
@thomcarspotter: Je hebt:
08-rnt-2
25-nt-pb
71-jr-gj
72-jg-gr
89-pt-lz
87-jdt-7
12-jl-bb

Kies zelf maar welke je het bekendste vindt!
@volvov70: Dit waren de “normale” Murci’s trouwens.
@thomcarspotter: indd, de SV
@thomcarspotter: ik vind 09-LPT-6 ook de bekendste
+1 voor de Citroén
Mooie initiatieven. Ik plan al heel lang om hieraan mee te doen. En zodra ik de loterij win doe ik dat. Nu alleen nog bedenken met wat voor auto…
Volgens mij is ‘s lands bekendste Lamborghini Murcielago nog altijd de oranje Murcielago SV? Want deze ken ik niet eens…
@atteh: volgens mij ook, ook ik ken deze niet
@atteh: Had je een beetje op moeten letten.
Rijd al 11 jaar rond….. en elke droomrit ook trouwens….
Heren AB, er was gister geen EB110 te bekennen aan de start in Driebergen.
@Pino143: Ah Elmar, u was er ook weer bij?
Damn, wat is zo’n sl65 breed zeg!
Ligt die v12 er dwars in of wa.
Typerend plaatje voor Nederland. Belangeloos zieke kindertjes een leuke dag bezorgen terwijl je door een rovende Big Brother nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Leuker kunnen ze het niet maken…………………
Heerlijke foto!
http://www.droomritvoorhetleven.nl/index.php?pageID=10

ziet er echt uit als of ze met hard werken hun geld verdiend hebben.
@super: waar slaat dat op ?
@bmwpowerm5:
op hun leeftijd en voorkomen.
@bmwpowerm5: Op geld verdienen door middel van hard werken.
@bmwpowerm5:

Bekijk de foto’s nog eens goed zou ik zeggen ;)
@super: organisatie en bestuur… Dit hoeven dus niet de eigenaren van de wagens te zijn. Als het wel zo is dan alle respect voor hetgeen ze bereikt hebben en daar iets goeds mee doen.
@potjak:
nee, het zijn ws. de zoontjes/familie van, of clubgenootjes van die zoontjes/familie, of mensen van dezelfde rotary club oid. Ik vindt het prima om “iets goeds te doen” met je geld, maar doe het dan zonder te publiciteit te zoeken, dit heeft zoiets van “kijk mij nou eens goed zijn” of c.v. opleuken voor de “bestuursleden”.

Denk je overigens werkelijk dat je in Nederland (of waar ook maar ter wereld) door “gewoon hard werken” je op je 24e een nieuwe ferrari kunt permitteren? Je hebt mensen die door een slim idee (ingeving (google) of van iemand jatten (facebook)) veel geld hebben verdiend op jonge leeftijd, maar ik vind dit soort (wannabe) corpspikkies er eigenijk niet uitzien als internetmiljonairs en ws. hun mooie pak te danken hebben aan pappie, en waar die z’n geld dan vandaan heeft wil je ws. niet weten.
@super: + veel!
@super: ik zeg het niet vaak maar eerlijk is eerlijk, je verdient het: ik kots op jouw reactie. Het vat alles samen wat er mis is in dit land. Je hebt al je conclusies al klaar en feiten checken is niet nodig. Gewoon reageren vanuit je onderbuik en kwak al je gal maar het internet op. Bah, misselijke vent ben jij.
@baasbas:
gast, je bent wel een echte drama queen met dat hele huilverhaal van je is het niet?

daarbij doe je ongeveer exact waar je mij van beschuldigt, maar is niet erg hoor, kan het hebben.

je hoeft overigens niet zo te huilen over “dit land” enzo, ik woon gelukkig niet in nederland dus wat er dan ook in jouw ogen mis is met dat land zal toch echt eerder bij jezelf liggen dan bij mij. (ik neem aan dat als je “dit land” zegt dat het betekent dat je in nederland woont).

succes in de loterij overigens, ik gun het je van harte om zieke kindjes rond te rijden in je soeperkar.
@super:

Mooi! Lekker daar blijven dan ook!..
@pursuit:
maak je niet druk, was niet van plan om terug te komen. En als jij nou daar blijft en in de zomer niet met je tentje deze kant op komt en in de winter lekker naar Oostenrijk rijdt met de rest van de meute zijn we elkaar niet tot last.
@super: Ik ben per-ongeluk zo’n eigenaar.
dankje voor je sympathieke reactie!
@schuurvol:

Sorry, was in een slechte bui en woon in Monaco, dus heb het af en toe helemaal gehad met supercar eigenaren die aan de ene kant aan liefdadigheid doen, maar aan de andere kant alles bij elkaar roven wat je maar kunt bedenken (of alles van pappie of sugardaddy hebben) en daarbij gigantisch belasting ontduiken die anders naar ouderen en zieke kinderen zou gaan.

Als jij alles netjes bij elkaar hebt gewerkt (wat heel moeilijk is zonder veel geluk in Nederland, zoals ik al aangaf) en je wilt iets goeds terugdoen, dan wens ik je veel sterkte.
@super:
Kijk nog eens terug en lees je reacties. Lekkere keyboard warrior ben je!

Overigens woon je helemaal niet in Monaco. Maar doe maar vertellen op internet jochie!
@super: Het zijn allemaal leerlingen of ex-leerlingen van IVA Driebergen. De auto’s zijn allen van derden. Waarschijnlijk regelt IVA de wagens en Jonathan Middag werkt bij Kroymans 1+1=2!
Jammer van t instagram effect op de tweede foto. “Now mobile phones finally got decent megapixels, people blur their pictures with instagram” kan uyteraerdt ook gewoon slechte PS zijn.
Ik mocht ook meerijden met de Ferrari 360 Modena en de Bugatti Veyron. HET WAS ECHT GEWELDIG!
Reden die gisteren ook niet de N11 vanaf Alphen a/d Rijn richting Bodegraven? Stuk of 40 auto’s met een cabrio voorop die alles filmde? Reed zelf de andere kant op met de motor namelijk;-)
@The_Gent: jup ik reed achter hun in de m6 op de n11 en voelde me low class :s
@nooffence: Ja das 3x niks natuurlijk, een M6:p Ben ik blij dat ik richting Alphen op m’n motor reed;-)
@The_Gent: tja een m6 cabrio… een mens wil altijd meer dus ben aan het kijken voor een lambo
Leuk leuk… Waar blijft die agenda!
Echt geweldig om dit meegemaakt te hebben, zo gaaf!!
Geweldig event! Ik was er gisteren ook bij en heb opnieuw genoten..
Het is gewoon een win-win-win situatie.. Iedereen geniet.. de eigenaren van de auto’s, de kinderen en de toeschouwers..
@volvov70 ook nog
03-zg-hk
34-rdr-3
70-LNT-9
63-xs-hr
11-jk-gj
39-sp-sf
40-LLV-4
02-LSP-9

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).