Dude maakt BMW M3 GTR uit Need For Speed na

Auteur: , 55 Reacties

Heel erg vet.

Je kunt veel van Amerika zeggen, maar de car culture is er fantastisch. Sommigen gaan heel ver in het aanpassen van een auto. Geen Golf 3 met smoked achterlichten of booskijkers, maar serieuze (optische) tuning dat indruk weet te maken bij een Cars & Coffee.

Andre Klebleyev is zo’n liefhebber. De in Maryland woonachtige autoliefhebber heeft zijn E46 M3 grondig laten aanpakken. Oorspronkelijk was dit een zwarte M3 met de fraaie 18-inch wielen. De heetste 3-serie leek op een E46 M3 zoals je die wel vaker hebt gezien. Andre gooide het echter over een andere boeg en besloot zijn auto aan te pakken. Big time.

Bij fans van Need for Speed gaat het hart nu ongetwijfeld sneller kloppen. De M3-rijder heeft zijn auto na laten maken op basis van de M3 GTR uit Need for Speed: Most Wanted. De body, de spoiler, de wrap en de wielen. Zelfs de sidepipes zijn aanwezig. Alles klopt in vergelijking met de virtuele auto uit het racespel.

Via Instagram heeft Andre tientallen kiekjes van zijn M3 gedeeld. Je checkt een selectie in de gallery. Meer foto’s en video’s tref je op zijn profiel.

M355 reacties

Doodzonde, hier gaat dre’tje spijt van krijgen.
@atrak: doodzonde vind ik eerder het petjesvolk die een e46 M3 kopen en deze zonder liefde aftrappen en “opwaarderen” met 20” halfords wielen…
@jamesbond007: Halfords wielen of Halfords stickers, whats the difference?
@atrak: absoluut mee eens! Mooi is anders, alleen vind ik het niet doodzonde. Deze eigenaar krijgt waarschijnlijk veel positieve aandacht van NFS liefhebbers, daarnaast lijkt het me dat hij ook zorgzaam met zijn auto omgaat na deze verbouwing. Daarom mijn reactie, ik vind het eerder doodzonde dat ik vaak een slecht onderhouden M3 e46 zie staan. Het imago van dit model kan daarmee ook verslechteren. (Waarbij ik mijzelf ook afvraag wat dit omgebouwde model voor invloed heeft hoor..) Ik ben een enorm liefhebber van deze generatie.
@jamesbond007: kan petjesvolk een e46 m3 betalen?
@aquila2003: zie het regelmatig in omgeving Den Haag & Rotterdam
@atrak: inderdaag, verschrikkelijk. Van een M3 blijft je met je tengels af
@blo3to3t: ach, een eigenaar met ermee doen wat ‘ie wil met zijn auto. Het is geen CSL of zo. Van de E46 M3 Coupe zijn er dik 54.000 gebouwd. Dus een paar originele projecten is wel eens leuk voor de afwisseling ;).
@blo3to3t: juist
@atrak: Van een skyline, rx-7 of een supra etc kan ik het nog wel waarderen maar bij iets europees snap ik dit ook niet
@atrak: nee hoor. 😁
Oh horror, wat was de originele mooi .. en wat een treurigheid is het nu (mijn mening)
@bischero: serieus? Een e46 m3 is bruut en snel maar ėcht mooi? Vind het eerder een karikatuur van een normale e46 coupe. Vind een 325 coupe serieus mooier om te zien!
@tmenges: dat ben ik volledig met je eens, Oriënt blau en sandbeige interieur.
Maar het vergelijk met het baksel in dit artikel .. daar had ik het over.
Man man man, zonde.. dat je zoiets met een Toyota Prius MK II doet oké.. wanstaltig
Mooi gedaan, maar zijn originele was veel mooier
Foto van de auto uit het spel zou aardig zijn ☺️
@dcg: check, staat er nu bij!
Leuk dat het nagemaakt is, maar mijn smaak is het zeker niet. Ik heb NFS MW ook nooit gespeeld dus het zegt mij ook niet meteen wat.
Erg gaaf gedaan, hoor. Had BMW maar meer dan twee M3 GTR’s moeten bouwen. Wat zien die 18″ wiletjes er lullig uit trouwens op zo’n standaard M3.
@willeme: Ik dacht exact het tegenovergestelde. Wat zien die velgen er strak uit op die originele, precies goed in verhouding.
@vondick: nu moet ik zeggen dat er in de buurt E46 M3 staat met de optionele 19” wielen. Het schijnt iets minder goed te rijden, maar het maakt de auto (naar mijn mening) helemaal af.
@willeme: Ik was vroeger ook altijd van het “meer is beter”. Maar ik erger me de laatste tijd bij veel auto’s aan het gebrek aan banden en bodemvrijheid. Het ziet er zo “fragiel” uit, en vind het daarom ook niet mooi. Ik heb bij mijn F11 voor een breedset op 19″ gekozen, terwijl er ook goed 21″ onder had gekund.
@willeme:
De 19 inchers hebben geen velgbed, zijn vlak. Dat is statisch (dus als de auto stilstaat) misschien mooier dan de 18 inchers, maar het dynamisch beeld van de 18 inchers vind ik vanwege het velgbed mooier dan van de 19 inchers. Daarom en omdat de 18 inchers stijver zijn had mijn E46 M3 18 inchers. Bewust.
@willeme: Denk dat het juist beter is dat er maar twee van zijn gebouwd. Duizenden E46 M3’s met V8 maakt de gewone M3 een minder bijzondere auto denk ik.
Echt super gaaf!
Ben wel benieuwd of er motorisch ook wat aan is gedaan.
Hoop negatieve reacties, maar ik vind het echt heel vet! Heb NFSMW dan ook wel helemaal grijs gespeeld op mn PS2.
@2wheeler: hij is wel erg gaaf ja, maar om dan een originele m3 ervoor te voor gebruiken vind ik wel doodzonde. Beter een 330 gebruiken als basis.
@2wheeler: ik raakte meteen enthousiast, en ben echt verbaasd dat mensen er zo moeilijk over doen. Het is niet alsof er van de E46 maar 20 M3’s zijn gemaakt ofzo. Normaal ben ik niet van de petjestuning maar dit is gewoon pure nostalgie!

Ik heb nu al het muziekje uit het hoofdmenu in mijn kop 😄
@gulli: sunny clay – in a hood :-)
Aantal cilinders ook veranderd?
Cool
Leuk, maar als je goed kijkt zie je toch wel wat afwijkingen tov het origineel. En weet je dat je met een neppert van doen hebt.
@alcantara: idd, met wat kleine wijzigingen komt ie er wel, bv die rode remklauwen lijken me een peuleschilletje, donkere knipperlichten. Als je zit wat ie allemaal al gedaan heeft….
Zo zonde is het allemaal niet, er zijn genoeg van die dingen. Niet dat ik dit mooi vind…afschuwelijk lelijk zelfs. Maar de eigenaar is er blijkbaar blij mee en daar gaat het om.
Ik vind het gaaf gedaan! Keertje net ff anders
Moet je potverdomme de uitlaten ook perrrrfect namaken..
Het namaak ding heeft geen side pipes en geen rolkooi. Slecht nagemaakt en eveneens slechte smaak.
@jannemaneke: foto 4.
@gulli: of gewoon eerst de tekst lezen..
Wel vreemd dat de originele velgen niet gebruikt zijn. Die komen aardig overeen met die in het spel Need For Speed.
Ik zou het niet doen. Vind het origineel veel mooier, maar ieder zijn ding.
Moeilijk. Aan de ene kant gaaf gedaan, heb het spel ook gespeeld, aan de andere kant was het origineel ook wel een strakke bak.
Als we het dan toch over zo’n actie hebben, ik vind de Mazda MX-5 Touring Car uit GT5 erg gaaf: https://www.gtplanet.net/mazdas-miata-featured-in-latest-gt5-seasonal-events/

Zou dat wel met mijn NA willen doen maar dat gaat echt wel ver.
Je kan het wel sjonnie vinden…

Maar ook wij oude zakken zijn allemaal twintigers geweest. En beeldden ons ook in dat we achter het stuur van een circuitauto zaten met ons eerste autootje…

Rugleuning een paar tandjes achteruit, het stuur nonchalant bovenaan met gestrekte arm in de hand. Raampjes open en de 4 x 12 watt cassetteradio met op tien met krakende boxen in het rammelende dashboard. En een stoere zonnebril op je puistenkop en je voelde je helemaal de bink…

Vind ik dit ding toch wel even minder kansloos dan mijn grijze Honda Accord 2.0 met wieldoppen die destijds in mijn beleving een circuitmonster was dat bijna alle andere auto’s op de weg de baas was…

Om over het vakmanschap van deze ombouw nog maar te zwijgen, erg strak gedaan.
@moveyourmind: valt mee hoor, ik herken mezelf niet in het beeld dat je schetst.
@moveyourmind:
Als dit een ‘sportpakketjuh’ van BMW zelf (‘Origineel’) was geweest, liep heel autoblog te soppen.
Nu is het gemaakt door een handige hobbyist en dat mag niet. Dat is namelijk pauper en tokkie.

Auto’s vinden we allemaal geweldig. Behalve als iemand er zijn hobby van maakt.
@Rob: nice…
@moveyourmind: Ik kan me er niet in herkennen. Mijn eerste auto was een Volvo 340 DL en de kocht ik op mijn familie veilig te vervoeren. De eerste auto die ik reed was een Volvo 66. Ik heb nooit als een malloot gereden, nooit gedaan alsof mijn auto een racemonster was, simpelweg omdat ik wist dat het niet zo was. Waarom doen alsof? Die stomme kinderlijkheid zorgt voor slachtoffers en doden. Ik ben blij dat ik daar vroeger al geen onderdeel van was.
Neeeeee, wat heeft hij gedaaaaan 😭
yk via Android app
Als fervente NFS:MW fan speelde ik ook met het idee om zo’n built te maken. Vind ‘m eerlijkheidshalve écht vet gedaan, alleen de velgen kon hij beter behouden.
Ben totaal niet van de optische tuning, laat staan knakentuning, maar dit kan ik wel erg waarderen. Mijn droomauto was altijd de Diablo SV uit NFS3, hij maakt het gewoon waar, waarvoor kudos.
Vind het wel lollig gedaan, zo te zien met oog voor detail. ‘t Is misschien niet zoals het hoort, maar vind die HRE P40s eronder ook niet onaardig staan. Kortom : I approve this car.
Reminds me dat ik nog steeds een keer naar cars&coffee moet gaan in Great Falls, Virginia hier. Is slechts 15min hiervandaan en is elke zaterdagochtend van 6-9. Kan dan denk ik ook deze meneer zijn auto in real Life zien.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).