Eerste McLaren P1 met schade duikt op

Auteur: , 12 Reacties

Auw! Deze McLaren P1 is er niet echt beter uit gaan zien na een kleine touche.

McLaren P1 schade

Deze witte McLaren P1 schijnt beschadigd te zijn geraakt toen de bestuurder ‘iets’ te dicht langs een andere auto ging tijdens een inhaalactie. Zo te zien is de velg kapot en zitten er beschadigingen op het spatbord, dorpel en de deur. Ook de buitenspiegel lijkt niet meer helemaal jofel te zitten.

Dit incident zou gebeurd zijn op Kanaaleiland Jersey, een belastingparadijs voor de kust van Normandië. (via: zero2turbo.com)

McLaren P1 met schade

Er is echter niet alleen slecht nieuws met betrekking tot de McLaren P1! De laatste geruchten die we horen over de ‘echte’ recordtijd van de McLaren P1 op de Nürburgring spreken over een tijd van (ongeveer) 6 en een halve minuut. Dat is een stukje sneller dan de 6:47 die we tot nu toe hoorden. Al dook in het verleden ook al eens een tijd van 6:33 op.12 reacties

-edit: check!-

On-topic: Tjah dat kan gebeuren he. Blijft wel een monsterlijke wagen!
Toch zijn dit soort schades gigantisch duur bij dit soort wagens. Hij kan sowiezo terug Woking.
Zie ik hier een gevalletje ‘schade-auto importeren”?
It’s a jersey thing!

OT: Vind wit wel heel mooi staan i.c.m. zwarte velgen, wat een beestenbak, niet echt raar dat je daar schade mee rijdt;)
Waarom zit de dorpel in al in de primer?
Het is vooral een inkomstenbelasting paradijs. Veel BVs en ZZPers hebben hier hun bedrijf ‘gevestigd’ en betalen een fee aan een belastingadviesbureau wat hun boekhouding doet en vervolgens wordt er 0-20% inkomstenbelasting betaald. Meeste contractors betalen slechts 10% en laten vrijwel alles in dividend uitkeren :).

Scheelt een boel knaken en dan kan zo’n P1 er wel uit!
Verklaart een hoop: http://www.autoblog.nl/nieuws/mclaren-p1-wordt-getrakteerd-op-nieuwe-velgen-64514

Wist niet waarom iemand dat zou doen.
From hero to zero.
@toroloco: je hoeft duidelijk geen held te zijn om zo’n auto te rijden…
Stel je voor dat je met die voelsprieten van de LaFerrari iets te kort langs een auto gaat bij een inhaalactie, dan heb je pas een spiegelprobleem..
@jorisk: kijk eens naar een vooraanzicht van een laferrari. Dan zal je zien dat de spiegels niet verder uitsteken dan een normale sportwagen. De cabine is gewoon veel smaller dan de wielkasten
het is zonde maar ja, wat in een gewone auto kan gebeuren kan ook in een supercar. De prijs om het te fixen is alleen een tikkie hoger, maar dat zal voor de eigenaar niet een heel groot probleem zijn. Toch is het wel erg zonde.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).