Eigenaar crasht McLaren 650S 10 minuten na ontvangst

Auteur: , 46 Reacties

Van extase naar pure frustratie in slechts tien minuten, zo doe je dat.

Crashed McLaren

Buren zagen de eigenaar vrolijk een champagnefles open trekken toen de zwarte McLaren 650S Spider werd afgeleverd. Tien minuten later staat diezelfde McLaren niet meer te glimmen op de oprit van de kersverse eigenaar, maar een stukje verder tegen een boom geparkeerd. Ouch. Overigens kan het erger, deze 650S vond zijn Waterloo nog voor hij überhaupt bij de klant stond.

De schade is aanzienlijk, maar is gelukkig ook niet van dergelijke aard dat de McLaren meteen de shredder in kan. Die gaat gewoon weer netjes gemaakt worden, maar dat proces zal wel de nodige tijd in beslag nemen. Wie er precies achter het stuur zat tijdens de eerste en voorlopig laatste rit van deze McLaren blijft nog even in het ongewisse, de lokale politie doet hier momenteel onderzoek naar, aldus The Telegraph. Van persoonlijk letsel lijkt dan ook geen sprake, als je een gedeukt ego niet meerekent uiteraard.46 reacties

Knullig…oefen dan liever nog even met een trapauto.
@dieselaer: Ja dan kan je oefenen hoe het rijdt met splinternieuwe banden. Hij kan net zo goed niet de juiste uitleg van de dealer hebben gehad. Misschien hebben ze nog een vacature bij AstroTV voor je.
@mikkeloentje: Ik zou toch eerst een paar uurtjes rustig aan wennen met mijn 2 ton kostende 650pk sterke delicate achterwielaangedreven sportwagen. Binnen 10 km klaar zijn is wel zonde namelijk.
Dan voor jou mijn voorspellende gave testen: je hebt een slechte dag vandaag.
@dieselaer: Ja ik snap ook niet dat hij hem in de prak heeft gereden. Nee gaat goed! Ben aan het wachten op mijn Grinder date, die zag je niet aankomen of wel?
@mikkeloentje: je gaat Brokeback mountain kijken?
@mikkeloentje: nee ik geloof dat ik die baan bij astro tv wel op m’n buik kan schrijven….
Dan kan de beste man of vrouw in de tussentijd mooi even een slipcursus volgen (er vanuitgaande dat hij of zij te enthousiast op het gaspedaal trapte).
@berlinetta:
Eigenlijk zouden de fabrikanten dit standaard moeten aanbieden.
Ik zou ook graag direct met zoiets rijden en ik denk ook van mezelf dat ik best een potje kan sturen…
Toch zijn deze auto’s van een andere categorie en zou ik eerst ook een slipcursus, circuitcursus, rijcursus,.. Of iets dergelijks volgen vooraleer ik ermee ga rijden…
@Dimglor: Ik zou het zelfs wel een goed idee vinden om het standaard aan te bieden bij rijlessen. Is voor iedereen handig en het maakt de rijlessen er ook nog eens een stuk spannender op.
@berlinetta:
Als ik me niet vergis, dan doen ze dit zo in Finland.
En daar duurt het een paar jaar om je rijbewijs te behalen denk ik zelf…
(Ofwel heeft iemand me iets wijsgemaakt ;-) )
@berlinetta: dan heb je zeg maar het zelfde als wat er nu al gebeurd bij de gemiddelde 18-jarige. De les auto is nieuw, zo ook uw slip auto. Dan met het roze pasje op zak en een stapel 10-tjes waar je u tegen zegt naar de 1e de beste marktplaats advertentie bij een niet nader te noemen Rotterdamse okeesjon dealer. En voila u heeft een super leuke auto voor een paar 100 euro met als het mee zit als enige optie velgen. Geen abs/esp/psc/pdc/cc of iets van electrische aard om uw auto binnen de gestelde lijnen te houden tijdens een onverhoopt moment dat je een feestboek bericht, van de beste vriend van de broer van de buurvrouw daar weer de zwager van en zijn kennis, dreigt mis te lopen
@dimglor: je moet vooral jezelf in toom houden… Gedoseerd rijden. Ik had ook nog nooit eerder met 525 pk gereden en ook alles heel gehouden uiteindelijk.
@audir8v10:
Tuurlijk, maar soms is de verleiding groot..
En als je op het gas trapt bij een achterwielaangedreven wagen met toch een potente motor, dan kan het al eens rapper gebeuren dat het kontje uitbreekt of iets dergelijks ;-)
Ik zou zelf ook voorzichtig doen met zo’n wagen. (Mede door de kostprijs ook..)
Maar je wilt toch ook eens op het gas kunnen trappen met zo’n ding lijkt me?
@dimglor: tuurlijk als ie warm is dan kan je knallen. Maar meestal druk ik rustig op het gas ipv erop te trappen haha
@dimglor: uitbrekende kontjes zijn fijn!
@audir8v10: Het is ook inderdaad beter om eerst rustig de auto te leren te kennen alvorens de grenzen op te zoeken. Al moet ik er wel bij vermelden dat zo’n McLaren waarschijnlijk een stuk listiger zal zijn dan een R8 met Quattro.
@dimglor: nope
is allemaal relatief, brokkemakers zijn brokkemakers, dat het wat makkelijker gaat in zo’n ding klopt, maar om iedereen maar weer gelijk als geestelijk beperkte te behandelen omdat een proleet zijn McLaren crasht.. Er gebeuren elke dag 1000en crashes.. Alleen vd McLaren is het interessant en wordt het dus gepubliceerd.
@berlinetta: vraag mij af of 1 slipcursus helpt
Das pech, McLaren weg!
P.S. : geweldige photoshop ;)
@casualcarfreak: Autoblog, voor een lach en een traan ;)
Hoe komt iemand die zo’n oen is aan het geld?
@w0o0dy: dat vraag je je ook af bij ene D. Trump.
@w0o0dy: hard werken denk ik zo. Kan het ook mis hebben hoor.
@w0o0dy: waarschijnlijk niet als autocoureur.
Misschien maar een nieuwe eigenaar zoeken ?
Deze auto wordt tenminste gebruikt waar die voor bedoeld is ..
@lincoln: crashen ?
@bpc:

Het noodlot van bewegende delen ..
Met de dagwaarde zal het nog wel in orde zijn. Dus zal prima verzekeringskwestie worden.
Gelukkig heeft de onfortuinlijke eigenaar zijn verdriet weg kunnen drinken bij de schadehersteller, die meteen een krat dure champagne heeft laten aanrukken om te vieren dat hij halverwege het jaar al zes keer de jaaromzet van 2016 binnengeharkt heeft…
@moveyourmind: *2015 ipv 2016
Het bekende verhaal, wel zo’n auto kunnen kopen maar er niet mee kunnen rijden door gebrek aan talent.
@HZW: Sinds wanneer heb je talent nodig om een auto te besturen?
Beter geen champagne kunnen drinken
Hoe overmoedig kan je toch zijn ? Dit kan er echt niet in bij mij…
Nee hij vond hem na 10 minuten al zo ontzettend tegenvallen dat hij bij zichzelf dacht “fuck it, tegen een boom ermee…ik ga toch maar voor die Ferrari”.
Gelukkig zat de moter niet voorin
Tja, dat is gewoon knap lullig
Wat een idioot
Ik zou mijzelf toch echt wel voor m’n kop slaan
Gelukkig was dit bij jullie allemaal niet gebeurt. Dat laat me toch weer veilig voelen op de nederlandse wegen😄
Alonso ook hahaha epische photoshop
Het is Spider btw
Schrijft veel af joh zo’n mclaren
Das geen crash. Dit is een McCrash dat heel veel McCash gaat kosten….
“Wie er precies achter het stuur zat tijdens de eerste en voorlopig laatste rit van deze McLaren blijft nog even in het ongewisse,…….”
Dat zou ik allereerst ook maar eens goed door de politie laten onderzoeken! Wat een l*lverhaal zeg! Wordt mijn nieuwe McLaren afgeleverd, zeg ik natuurlijk tegen mijn vrouw: “Kom schat! Jij mag de maidentrip maken”. Ik kom gewoon niet meer bij!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).