Episch Ferrari driftmonster is niet meer (voor nu)

Auteur: , 11 Reacties

Het werd de Italiaan te heet onder de voeten.

Epische Ferrari driftmonster is niet meer (voor nu)

Vorige week deelde we een video van een uit de kluit gewassen Ferrari 599 GTB Fiorano. Het ging hier om de auto van de Italiaanse coureur Federico Sceriffo en zijn team FFF Drifting Department.

De Ferrari was niet helemaal standaard meer. Naast een flink aangepakt uiterlijk, beschikte de 6.0 V12 over een twin-supercharger. Na een periode van tests, mocht de Ferrari gister voor het echte werk aan de slag. Tijdens de debuutrace, gisteren in Long Beach, ging het helaas fout.

Een drift ging niet helemaal lekker en de 599 raakte een muur. Het ging hier om een kleine crash. Echter, volgens Sceriffo kwam de brandstofslang los en zorgde de lekkende brandstof voor een uitslaande brand. De coureur kon op tijd uit de Ferrari komen, maar de vlammen sloegen in no time om zich heen.

De Italiaanse supercar raakte zwaar beschadigd door het incident. Het motorblok kan niet meer gered worden. Voor Sceriffo en zijn team houdt het hier niet op. De coureur heeft laten weten dat de Ferrari gerepareerd gaat worden.

59911 reacties

Staat nog ergens een ongebruikt 458-blok te koop
Je kunt zeggen wat je wilt, maar Ferrari’s zijn om mee te racen, en dat gebeurt met deze. Dat ie maar weer snel opgelapt mag worden.
Ah joh, Ferrari’s hebben toch voor hetere vuren gestaan?
ach, een Ferrari met een racehistorie die gecrasht is, de geschiedenis verteld dat die dingen er alleen maar meer waard van worden.
Kijk, dat gebeurt er als je een ferrari gebruikt voor dit soort petjes-sjonnie-doeleinden. Karmaaaaaaa !

Overigens is dit geheel mijn persoonlijke mening over driften.
Was wel erg vet, iets driftends zonder LsS-blok of Japanse aandrijving.. Maar dan vliegt het natuurlijk weer in de fik 😒
Karma is a bitch…Ferrsri als driftauto, wat een onzin..tis geen Japanse meuk
Lelijk verkracht hok… kan er niet om treuren dat ie is weggefikt 🔥🔥🔥
@dennisn52b30: bestaan er ook mooie verkrachte hokken?
@internetgekkie: jazeker, Google mansory 😂

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).