Ex-Top Gear Trio heeft nieuwe dienstauto’s

Auteur: , 16 Reacties

"Proof we are spending the money on the screen; not on company cars," aldus de dikste van de drie op Twitter.

Nieuwe Dienstauto

We waren er stiekem al een beetje bang voor, maar Jeremy Clarksons laatste foto op Twitter lijkt het te bevestigen: de nieuwe autoshow van Hammond, May en Clarkson wordt Top Gear zonder Top Gear-intro. De drie staan op de foto namelijk te pronken bij evenveel Reliant Robins, het guitige driewielertje dat het in Top Gear al zo vaak moest ontgelden. Maar volgens Clarkson komen de auto’s niet in de show:

Bullshit natuurlijk, want Clarkson heeft zo’n hartgrondige hekel aan de driewieler, dat hij er alleen tegen betaling van een miljoenensalaris in gaat rondtuffen. Dat, en de heren gaan de wagentjes natuurlijk veelvuldig op hun zijkant leggen. Dat is één keer grappig, daarna weten we het wel. Of zouden de heren met zo’n episch item op de proppen komen, dat zelfs hun meesterlijke Reliant Robin-Spaceshuttle (filmpje!) erbij zal verbleken?16 reacties

Not for the show ??

Klopt ..
Want het is one for the money en pas two for the show ..
Gay-oma,s ..
@lincoln: en toch kijk ik liever hier naar dan naar die zeldzame doorzichtig witte raaf die het moet overnemen met zijn albino ogen..
@nord: Ik ook!
Een driewieler…

Passend vervoer voor die grote kleuter.
Aan de bestickering te zien zijn het inderdaad bedrijfsauto’s.Zeker een nieuwe challenge, pakketjes rijden:
http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/delivering-parcels-now-jeremy-clarksons-6179112
@danmar: edit, dat gaat meer over pakketjes van Amazon.
@danmar: W, Chump & Sons is de naam van hun nieuwe productiebedrijf: http://variety.com/2015/tv/global/why-jeremy-clarksons-top-gear-team-went-to-amazon-1201554063/
@danmar: Heb je toevallig ook enig idee waar W. Chump & Sons voor staat? Het klinkt nogal willekeurig. Hun vorige bedrijfje, Bedder6, was tenminste nog herkenbaar als een verbastering van Better Sex, maar bij W. Chump & Sons kan ik zo even geen woordspeling of dubbelzinnigheid bedenken.
@Edge: Wel een beetje, lees dit maar:

“The show will be produced by a new production company established by Wilman, Clarkson, Hammond and May. Named W Chump & Sons, it is a nod to their northern backgrounds, where Wilman said a lot of companies in the 1960s/70s had “& Sons” in their names. W Chump also includes the first letter of all four of their surnames.”

Zie ook http://www.broadcastnow.co.uk/news/andy-wilman-lifts-bonnet-on-top-gear-teams-amazon-deal/5091110.article
Kunnen ze wel weer een leuk item mee maken.
@dutchdriftking: Zo’n item dat we allemaal al 30x gezien hebben? 1 maakt een onderbouwde keuze, 1 op gevoel en de 3e over the top. Het zijn vast leuke auto’s met wat mankementen en aan het eind zijn ze allemaal stuk….vet lachen! (Not).
Behalve misschien de financiën in de komdende startup fase, zal de BBC niks aan dit trio missen (denk ik zomaar).
Jeremy Clarkson… Nooit begrepen waarom Top Gear zo een succes is/was. Mijn oma die specificaties voorleest van een wagen of hij, het is in beide gevallen zeer geforceerd en uitermate niet boeiend.
Je zal het niet verwachten. Maar ik kan niet wachten om de nieuwe afleveringen te zien!
Ok ja, we hebben het trucje met de Reliant nu al duizend keer gezien… maar verdorie, wat kijk ik enorm uit naar Top Gear 2.0!
Dit programma gaat niet in de schaduw komen van het oude Top Gear.Dit wordt een heel slap aftreksel….
@robbie123: prexiea, ze hebben te veel geld, dat is een serieus probleem want dat komt de creativiteit niet ten goede.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).