Fast and Furious 7 poster is een tikkeltje wrang

Auteur: , 16 Reacties

Deze poster (volledige versie na de klik) kan je heel mooi vinden maar hij is ook een "tikkeltje" wrang. Vinden jullie dat dit door de beugel kan of moet de maker zich nog eens achter de oren krabben?

It's a trap!

Consternatie op de interwebs: Vin Diesel zou de eerste teaserposter voor Fast and Furious 7 gedeeld hebben op zijn Twitterpage vergezeld van de tekst “The Fast and Furious 7 teaser poster makes me want to cry…” en die poster die liegt er niet om: twee auto’s waarvan de remlichten een “7” vormen maar waarbij de modernste van de twee auto’s de weg verlaat, “This is where roads part” staat er te lezen, wat zou kunnen verwijzen naar Bryan O’Conner’s pensioen in deel 7.

Fake!

Diverse media doken er bovenop. Sommigen vonden het prachtig, anderen spraken er schande van dat de dood van Paul Walker zo zou worden uitgemolken. Het lijkt toch allemaal reuze legit namelijk maar niets is minder waar, de poster blijkt een fan-made exemplaar en hoewel het account waarop het gedeeld werd dik 500.000 volgers heeft, is het nep. Een fake-account dat bovenaan verschijnt als je “Vin Diesel twitter” googelt maar het is een fake account, het lijkt erop dat Vin Diesel alleen via Facebook communiceert, want ook de het Twitter acocunt dat tijdens de dood van Paul Walker werd aangezien voor zijn officiële account is inmiddels uit de lucht.

Je wil waarschijnlijk niet weten hoe snel iemand een boom op deze plaat zou Photoshoppen als het om de echte filmposter zou gaan en dat is nu net het soort bad publicity waar filmmaatschappijen niet op zitten te wachten. Alleen daarom zou een filmposter als deze nooit verder komen dan de marketingafdeling, hoe mooi (of ziek) de gedachten van de maker van deze poster ook geweest zijn. Too soon junior.16 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Los van de dood van Paul Walker, zal dit waarschijnlijk wel erg goed op de film slaan. Dus in dat opzicht is het een goed gemaakte fan-made poster.

Daarnaast word de dood logischerwijs uitgemolken, daar doe je niks aan. Gebeurt bij iedere beroemdheid. (van klasse A tot Z)De ophef erover is juist het uitmelken van de dood van Paul Walker ;)
Ik zie nergens vlammen
@baasbas: Oooeps, [spoiler] tag vergeten!
@baasbas:
Kijk waarschijnlijk niet op de goede poster, maar ik zie nog steeds geen vlammen.
Mooie poster, zit een mooie betekenis achter.
Ik vind het een mooi gebaar voor Paul Walker. Hoe dan ook denkt iedereen tijdens het kijken van de film aan Paul Walker, maar ik denk dat dit juist een mooi eerbetoon voor hem is.
Ik vind het niet storend. Brian verlaat de serie dus het is toch gewoon treffend? Bovendien crasht de blauwe auto toch niet? Als dat het geval was geweest had het minder netjes geweest.
Goed gevonden. Na PW en vriends tragische dood is geen enkele poster ontwerp meer veilig. Er wordt altijd wel wat gevonden over te zeiken.
Het gaat om deel 7 van een filmreeks, dus van uitmelken is überhaupt geen sprake. pas op, het voorgaande kan ironie bevatten).
Het plaatje waarvan je wist dat die zou komen: http://i.imgur.com/ITQVM3c.jpg
” het soort bad publicity waar filmmaatschappijen niet op zitten te wachten.”

Yeah right…
Dit is de poster officieel had moeten zijn.
Huh? Is Paul Walker dood? Hadden jullie daar niet eerder een bericht over kunnen schrijven?
Ik had een rode Porsche genomen… en om af te sluiten de klassieker:
“wat is het laatste dat door Paul Walker zijn hoofd ging?

Z’n Dashboard”

http://www.youtube.com/watch?v=gpaOy8b8X6A
dan is elke crash in deel 7 wrang.
En wat is er wrang an deze poster een auto die met hoge snelheid recht door gaat en andere auto die met hoge snelheid bocht neemt en nergens tegen aan botst. verschil met dit een paul walkers auto is dat die wel ergens tegen aan botste. Zo bijzonder acteur als autoblog hem doet lijken was die ook weer niet. Zou zeggen autoblog richt je meer op echt auto nieuws.
@gerton: Dit was ook het eerste wat ik dacht… Je kan alles wat met auto’s en (straat)races te maken heeft linken aan de dood van Paul W. Komt er een porsche voor in de film = grof. Komt er een rode sportwagen in voor = grof. Is er een crash tegen een boom of ander voorwerp = grof. en zo voort…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).