Ferrari-meetings zijn van alle landen [gespot]

Auteur: , 10 Reacties

Na jullie de hele week druppelsgewijs de grote Lamborghinishow te hebben gevoerd, wordt het tijd voor wat tegenwicht. Want Ferrari-rijders houden er zo mogelijk nóg meer van om dicht tegen elkaar aan te kruipen.

Ferrari-spektakel Maleisie

Gisteren plempte nathoe twee series mega-combospots van een Maleisische Ferrari-meet in Kuala Lumpur op autojunk. Hoewel het evenement al in 2010 plaats vond, worden de foto’s daar niet minder van.

Twee gelaarsde katjes

‘Zijn er in Malesië zoveel Ferrari’s dan?’, vraag je je wellicht af. Ik denk het niet, maar in buurland Singapore wel. En dat ligt op maar een paar uurtjes rijden van K.L. Voilà. Klik HIER en DAAR voor foto’s van de mega-meet!

Ferrari-meet Hengelo

Wat dichter bij huis, en onder wat mindere weersomstandigheden, klit het Ferrari-volk ook graag bij elkaar, zoals afgelopen zaterdag in het oosten van het land. Tijmen25 was van de partij, en fotografeerde het gezelschap bij Munsterhuis in Hengelooo. KLIK!10 reacties

Had al zo’n vermoeden! Afgelopen zondag kon mijn zondag niet meer stuk toen ik om 6:15uur de eerste rode 360 voorbij hoorde cruisen op de A1 bij Twello. 20 minuten later nog 2x een 360 in andere kleuren bij Apeldoorn op de A1 en rond 07:15 nog een Ferrari bij Heerde op de A50.
ziet iemand die sls amg?
@v12biturbo: waar staat ‘ie?
@v12biturbo: Can’t say that I do.. welke foto?
Ik ben er een hoop tegengekomen onderweg maar Schiphol. Volgens mij zat er ook zo’n cabrio 575 bij. Een blauwe meen ik. Reed schitterend spul bij. Zeker 2 550’s (vind ik echt heel fraai) en een plaatje van een 458italia. Echt een prachtige kleur rood metallic. Heel sjiek.
@E34M5Touring:
Dan kan je zondag a.s. je lol op richting Assen. Iets met Viva Italia….
@jrk68: Zit ik in Duitsland. Helaas.
Ze reden bij mij voorbij de werkplaats richting Oldenzaal. Even naar buiten gegaan en mijn pauze vervroegd om te kunnen genieten van al dat mooie spul. Die Ferrari-rijders hielden zich overigens netjes aan de verkeersregels, jammer genoeg.
Er was ook al een keertje een tour met Ferrari’s dicht bij mijn huis;D
Hebben ze die auto’s door een bus gehandicapten laten parkeren?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).