Ferrari triootje gespot in LEGO-kleuren

Auteur: , 17 Reacties

Een blauwe Ferrari 458, een gele 458 en een rode 430 Scuderia. Ze lijken in deze kleuren regelrecht uit de speelgoedwinkel te komen.

Ferrari triootje

Deze kleurrijke combo werd gespot voor de Mall of Emirates in Dubai. Het peperdure winkelcentrum heeft vast een parkeerplaats. Maar ja, als Ferrari rijder wil je natuurlijk voor de deur uitstappen.

Leuk detail is dat de gele 458 voorzien is van velgen met een gele bies, de rode 430 heeft gouden Scuderia velgen. Het chroom-blauwe exemplaar doet het met ‘standaard’ wielen met daarachter remklauwen in de kleuren van de Italiaanse vlag. Het interieur is felrood.

Voor ons zijn het dikke bakken, in Dubai vallen ze waarschijnlijk niet eens op tussen al het supercar-geweld.

Check de foto’s op Autojunk.17 reacties

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@Forza: een statement van het type: dat is geen Golf maar een GTI. Het 1 sluit het ander niet uit.
@Forza: en zijn het dan ook 458 spiders?
@maferick74: 458 Italia is de dichte, 458 Spider is de open versie volgens mij
@maferick74: jup, zijn spiders
Kom op mensen. Is het nu zo moeilijk om te zien dat het hier gaat om een F430 Scuderia en niet een F430 met aftermarket gouden velgen?
@jeffreym3: Voordat je anderen corrigeert zou je eerst zelf wat beter leren, het is ferrari 430 scuderia, niet F430 scuderia.
@julienvdv9: DAT daarintegen is weer totaal niet interessant. Een naamfoutje is van een ander niveau dan gewoon het verschil tussen een F430 en 430.. Scuderia niet zien. Scuderia is met een hoofdletter btw ;)
@jeffreym3: Eigenlijk is dat wel een even grote fout want een F430 Scuderia bestaat niet, je bent dus m.a.w bezig over iets onbestaands. Ik denk dat het daarom dus wel een even grote fout is dan een naamfoutje ;)
@jeffreym3: volgens mij zijn dit gewoon de originele lichtmetaaltjes… En of het nou F430 of 430 is, met een Scud maak je in het Midden Oosten altijd indruk =P
En die gele ferrari is een novitec rosso, kom op AB…
Blijft leuk dit soort bijzondere wagens, al moet ik zeggen dat ik er aan begin te wennen aangezien Prins esclusivo bij mij om de hoek zit :D
De foto’s waren 2 maanden geleden geupload, waarom nu pas een artikel maken?
Pffff vrouwen item, handtasjes in 3 verschillende kleuren!
Die blauw chromen is echt uber dik!
Het zijn twee 458 spiders en een 430 scuderia en de gele 458 spider is aangepakt door novitec rosso. Het zijn namelijk mijn foto’s die ik begin mei genomen heb.
@cocsdriveaudi geen speeltjes van een paar vrouwen maar van een groepje jonge gasten

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).