Flashback: Mercedes S-klasse spaart uitlaatpijpen

Auteur: , 46 Reacties

Sommige mensen vinden dat Mercedes rijden een manier is van uiterlijk vertoon. Sommige mensen vinden ook dat tuning meer kwaad doet dan goed. In dit geval ben ik het met beide groepen eens.

Zes uitlaten!

Als je als Mercedes-rijder geen stempel opgedrukt wil krijgen, moet je niet zulke bizarre fratsen met je S-klasse gaan uithalen. Spotter esjee liep deze oude bekende S420 CDI met S450 typeplaatje (WTF) tegen het lijf.

De eigenaar vond zijn S kennelijk iets te ingetogen. Met een zesdelige uitlaat, een V8-badge van de Halfords en heel wat extra chrome plastic, poogde hij dat te veranderen. Helaas is zijn elegante S-klasse in één klap verknald. De enige aanpassing die enigszins acceptabel is, zijn de facelift-achterlichten. Voor de rest is het op z’n minst smaakgevoelig, een S-klasse heeft het gewoon niet nodig.

Check de spot op autojunk.nl46 reacties

Kansloss, maar is volgens mij al vaker voorbij gekomen op autojunk.
@michal: lol lees ook niet -> flashback
Die V8 badge is gewoon Mercedes hoor. Ouder model weliswaar, maar toch. Daarbij, als die eigenaar dit nou graag wil. Laat em lekker. Dat eeuwige gezeik over andermans auto. Of rijden ze op de redactie allemaal in V8 diesel S klasses?
@E34M5Touring: nee halfords heeft ze in mercedes stijl laten na maken.
@johannes79: Vreemd. Want een G500 heeft exact dezelfde badge. Fabrieks-af op de zijkant.
@E34M5Touring: jij hebt gelijk v8 biturbo staat er
@E34M5Touring: ja klopt maar hier in de straat rijd een hele trieste fiat ook met zo’n V8 ding en ik heb hem er voor de gein mee gefeliciteerd maar ja .. Sneu toch?
@johannes79: Nee vind ik niet. Ik vind het wel humor. En als de eigenaar er nou blij van wordt. Net als deze Benz. Mijn smaak is het niet. Maar rondrijden in een S420cdi, hoeveel mensen kunnen dat zeggen hier. Ook nog is eentje waar duidelijk extra geld in gepompt is. Ieder z’n ding toch?
@E34M5Touring: Je kan er toch om lachen? Daar gaat het om. Is geen gezeik, maar humor.
@e550: Ik vind een V8 logo op een Panda bijv. best grappig. Krijg altijd een beetje kriebels van mensen die menen te kunnen bepalen wat wel of niet op andermans auto past. Laat mensen dat lekker zelf uitmaken.
@E34M5Touring: het spijt me. Maar dit kan je toch niet menen? Dit is was een mooie s klasse. Dit tot iemands verbeelding verbeterd is. Maar die iemand heeft een vertekend beeld van verbeteren en schoonheid heeft.
aangezien 99 procent maagpijn krijgt van 6 uitlaten op een cdi. Sorry dat ik mijn mening geef en zo duur zijn ze nou ook weer niet he.
@avantplus: Dus, omdat een ander het niet mooi vind mag hij het niet doen. Slaat toch nergens op. Ik koop iets omdat ik het wil hebben. Niet omdat de buurman het er wel of niet mee eens is. Dat 99% hier het niks vind doet me helemaal niks. De helft heeft niet eens een auto. Laat staan een vrij recente S met V8 diesel. Mijn smaak is het ook niet, die 6 pijpen. Maar als die kerel/dame dat nou mooi vind. Wie ben ik dan om dat als verneukt te bestempelen.
Topic foto is maar voor de helft zichtbaar via de app (apple).
@thomcarspotter: moet je maar geen Apple hebben ;)
Zo zo. Een 450 faken met een 420.
Ik dacht: het is een stoere 450, blijkt het een 420 te zijn.
Wat een enorme domper, en dat nog wel op 2e kerstdag.
Die Benz ziet eruit als of er niet te hard voor gewerkt is.
450 staat idd heel wat dikker dan 420…(NOT)
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Hier had ik halverwege het jaar ook een artikeltje mee :p
S-Klasse is wel degelijk geleverd als 450 CDI met een 4 liter diesel V8 …

Doe eens wat research, hij is gebaseerd op de 420 en zou net een tussenblok met de bezine slurpers moeten zijn! in vele landen geleverd immers zijn ze ook niet lang gebouwd …
@guidoberbers: Dat zullen ze op de redactie best wel weten hoor… Maar dit een pre-facelift S-klasse dus geen 450 maar een 420.. wat ook geen schande is..
@guidoberbers: Had die ook 6 uitlaten dan? XD

Voorkant is niets aam het handje maar die 6 uitlaten kunnen echt niet. Ook vind het nogal triestig om met je S-klasse langs de Halfords te rijden voor je V8 badge van 5 euro.

Toen ik er zelf nog werkte (bijbaantje op de middelbare school) is er ook wel eens een of andere idioot met een R8 zo’n badge komen halen. Daar weigerde ik aan mee te werken destijds. Die mocht een collegaatje van me afrekenen. Zo’n wagen verneuk je gewoon niet met zo’n plakplaatje. Kan gewoon niet.
@deladude: als je leest, zie je dat ik het puur heb over de badge, en dat het origineel al een V8 is ;) …

Je hoort mij niets over die uitlaten wat mij persoonlijk niets uitmaakt
@deladude: wat ben jij een idioot zeg, even bepalen wat iemand anders met ZIJN auto niet mag doen.
@The360box: Dat hoor je mij niet zeggen. Wat hij met zijn Audi doet moet ie zelf weten. Wil er zelf alleen geen deel van uitmaken.
@deladude:
Dus jij hebt het recht om te mogen beslissen wat een ander doet mijn zijn auto ? Stoere vent
Niet mijn wagen , not my problem.
Zijn wij allemaal de Brabus K8 vergeten? Meneer wilde die waarschijnlijk hebben maar kon ‘m denk ik niet betalen.

Is inderdaad gewoon een 4 liter v8, en in noordholland een wegenbelasting van 555,- je kut.. an als hij dan mans wil wezen doe dan per cilinder een rechte open pijp naar achter en maak er 8 achteraan. Of maak trek alle badges er af en gewoon een simpel pijpje. En mensen moeten op kenteken zien wat voor auto je heb..
Ahahahah dit doet mij denken aan die sl stratos die tevens ook te koop staat met schade ahhahahahahahah
Mercedes-Benz SL-Klasse sl 55 amg trasos 610 pk (bj 2002)
€ 19.000,00
http://link.marktplaats.nl/751143734?utm_source=autoblog&utm_medium=referral&utm_campaign=CA____autoblog_promotie_site_autoblog&utm_content=62168
@r32turbo: oef.. zware kost!
@r32turbo: Wat kostte zo’n apparaat toen nieuw? Een half miljoen ofzo? Heb er ooit een artikel over gelezen maar weet het niet meer zeker.
@r32turbo: Volgens de advertentie heeft hij 610 pk en 870pk. Die 610 is zeker omdat de bumpers er niet meer ophangen? :P
Zoals ik al eerder zei, respect dat hij de V8 diesel rijdt, hij betaald meer wegenbelasting dan dat sommige hier per maand verdienen.
@jeanclaude: Eerder dom als je het mij vraagt ;)
Deze generatie V8 CDI staat al zeer onbetrouwbaar te boek.

En damn wat een pauperhok!!
Het is of een Turk of een hindoestaan, misselijkmakend
@3sranangfissa: nee dus een Hollandse (bijna ) pensionado met een smaakgebrek
@w0o0dy: voor dat smaakgebrek zou hij naar de Logoperdissed moeten… (zo hé schud ik me daar ff een slechte grap uit de mauw… maar tis nog vroeg.. )
3 uitlaten nooit mooi gevonden. Behalve bij de super cars maar daar zitten ze ook niet naast elkaar.
Iedere gek zijn gebrek zullen we maar zeggen..
@bofkont ik weet dat je erg veel van auto’s en hun betrouwbaarheid af weet, maar je mag toch wel is uitleggen wat er onbetrouwbaar aan dit V8 blok is.
@jeanclaude: Kettingspanner en ketting dacht ik zo, maar die bij nader inlezen betreft dat de 400 CDI, dus op dat punt mijn excuus ;)
Ik vond de oude achterlichten met de meegespoten elementen een stuk mooier en moderner.
3srannanfiga of zo ma geloof mij turken hebben BETER smaak ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).