Fords baas krijgt even een miljoenenbonus toegeworpen

Auteur: , 9 Reacties

Omdat Alan Mulally zijn bedrijf zo goed heeft geleid ontvangt hij een extraatje van 10 miljoen euro. It's good to be CEO in the USA...

Mulally: 'I'm rich, bitch!'

Gisteren werden er door Ford een aantal documenten bij de Securities and Exchange Commission, een financiële autoriteit, gedeponeerd, en de Detroit Feee Press dook er op. Over 2013 ontvangt Fords hoogste baas Mulally 13,8 miljoen USD in aandelen. Een groot deel daarvan kan hij pas over enkele jaren verzilveren trouwens, maar het lijkt ons dat de man zonder al te grote geldzorgen aan zijn pensioen zal beginnen.

Dit pensioen zal er wel eens aankomen zou je denken, want Mulally loopt al aardig richting de 70. In totaal heeft hij voor 97 miljoen dollar aan Ford-aandelen in handen, als je uitgaat van de huidige koers.

Tijdens zijn werkzaamheden voor Ford heeft de topman, die destijds van Boeing kwam, al voor 300 miljoen dollar geschoven (een plukje hier, een plukje daar), aldus de krant. Dat zijn nog eens bedragen.9 reacties

Beetje veel meer als een minister hier he.
Nice :)
Hadden jullie niet even wat jaarcijfers van Ford erbij kunnen zetten? Dan had je tenminste een beter beeld of hij het verdient.
Deze man redt ford een aantal jaar geleden van de ondergang gered en de eerste paar jaar voor 1 euro gewerkt, en is verder betaald in aandelen. Als hij het bedrijf had verpest had hij 3 jaar voor niks gewerkt, zorgde hij dat de aandelen omhoog gingen dan verdiende hij z’n geld. Hij heeft dus z’n werk gedaan en verdiend dus zoveel geld doordat hij de aandelen omhoog heeft gekregen.
Gefeliciteerd! Denk alleen dat Henry Ford zichzelf in zn graf omdraait! Kijken hoeveel je voor 1$ kan geven ipv hoeveel winst je kan maken.. Hmm..

Tijden veranderen zullen we maar zeggen..
Maargoed, gefeliciteerd ceo meneer! Geniet er van! (:
Beter dit dan dat het personeel er mee wegloopt
Niks mis mee, als je veel centjes verdiend voor de zaak moet dat geen probleem zijn.
Het is hier al eerder vermeld, maar als er 1 CEO is in de autosector die zo’n bonus heeft verdiend, dan is hij het wel.

Zonder hem bestond Ford niet meer!
@mbevo: Nog van het oude joden goud

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).