Gallery: het mooiste uit de collectie van Seven Car Lounge

Auteur: , 50 Reacties

Haal nog gauw een haffeltje staatsloten in huis, want van het zien van deze foto's word je zeer waarschijnlijk hebberig.

De Saoedische dealer Seven Car Lounge heeft genoeg lekkers in de showroom staan om een compleet museum mee te vullen. Zo kwam eerder bijvoorbeeld al een bijzonder zwarte Bugatti Veyron Super Sport voorbij, die overigens nog steeds te koop staat.

Naast het moderne hypercarspul heeft de dealer ook meer dan genoeg klassiekers (in wording) te koop staan, en zo is de collectie een bonte verzameling waar waarschijnlijk elke autoliefhebber wel weke knieën van krijgt.

Enfin, check de gallery hieronder en laat in de comments weten welke van deze supercars de jouwe wordt na het winnen van de jackpot. FYI: die Maserati MC12 is al door ondergetekende gereserveerd.50 reacties

Jaa dat is heel mooi!
Dat setje Ferrari ’t zou ik wel willen hebben.. Maar die Diablo is ook leuk voor de heb
@bullzeyersn: wel mooi dat de F50 ontbreekt in het rijtje. De ‘kenners’ vinden dus net zo hard als ik dat ie niet in het rijtje hoort :)
@awesome: Nee, die man vind net zo hard als jij dat de F50 niet in het rijtje hoort. Ik vind het een van de bruutste Ferrari’s ooit.
@awesome: kenmers vinden inderdaad dat die auto niet te koop hoort te staan. Staat dus netjes in de collecties van de kenners :p sorry hoor, maar ik vind de f50 veel mooier dan die oude kart of jongere showers
@mrB: De F50 is zeer dik alleen zal die bij mij althans in de schaduw staan van de F40.
Dat ziet er goed uit!
De Diablo…. Das de auto uit mijn jeugddromen
Normaal niet zo’n fan van de kleuren op een Veyron maar deze is wel heeeul erg lekker zeg.

Rest van de collectie is ook niet mis!
@FlighTom: ik vind de Veyron sowieos lelijk maar helemaal naast de P1, CCX en Huayra. Die zijn prachtig. Bizar veel mooier dan die Veyron.
Zou je de LaFerrari, de F40 en de Enzo alleen als trio mogen kopen?
Oei, voor mij dan de koenisegg.

Of de pagani.

O.O.O. wat een keuzes.
@jpoers: oef. Staat ook nog een 300 SL of een allard j2x.

Zoals eerder gezegd teveel keus.
DIe Veyron blijf ik steeds erg lekker vinden! Echt mooi gedaan! Ben normaal niet zo’n Veyron fan, maar in sommige kleurencombinaties is ie best wel mooi!
Verder blijft die Huayra ook een prachtbak!
McLaren p1 en de Veyron
Is foto 14 en 15 zo’n cizetta. Met V16?
@redneckdarian: Dat je die wel kent en een Lamborghini Diablo niet…
@250tdf: tja. op mijn kleine gsm-scherm leek het niet in eerste instantie niet op een Diablo. Nu zie ik wel duidelijk overal de lambologo’s.

en ik denk dat ik zie wat ik wil. een Cizetta V16 is veel interessanter, vind ik.
@redneckdarian: te veel Grand Turismo gespeeld zeker?
@gieltj: denk dat dat het is ja
@redneckdarian: nee dat is een Lambo Diablo VT roadster :)
Voor mij de Pagani en de Koenigsegg. Al moet ik toegeven dat de Veyron, Diablo en de F40 er ook erg aantrekkelijk uitzien…

Eerst maar eens een lot halen, bedankt voor de herinnering!
@woot: De Veyron, F40 en de Diablo zijn alle 3 prachtig tijdloos.
Als tracktoy een 997 gt3. Als echte supercar een 918 spider. Als daily driver een M550d.
Maar als ik de staatsloterij echt win (dus 30 miljoen) dan alleen een 997 gt3, de rest op de bank en gewoon normaal doorleven. Verder geen gekke dingen doen, wordt je uiteindelijk niet gelukkig van.
@mark997gt3: een tracktoy als daily driver? Heb je het over verstandige keuzes…

Doe mij maar een snelle luxe sedan voor het dagelijkse werk. Audi S8, MB S-Klasse of zo.
@awesome: S8 D2? D3? of de huidge :)
@awesome:
Waarom niet, ik rij al sinds 2006 daily met tracktoys….
Ferrari Enzo alstublieft
De Bugatti is voor mij.
@kickass: Ben ik nu te laat of kunnen we nog een regeling treffen eventueel afpraken ofzo :)
Calling dibs op de McLaren p1
Dan wordt het tussen de schrijver van dit stukje en mij dus:Wie er het eerst bij is.Ik ga ook voor de MC12.Rest heb ik helemaal niks mee.
Uhm kan niet kiezen uhm doe de bu.. Uhm fer… Uhm lamb…
Die zwarte audi a6 ik bedoel die veyron is echt een mooie uitvoering zo in het zwart.
@schellekens006: ik hoop dat je in 2K15 wat originelere grappen maakt.
Als niemand de Lamborghini Huracàn neemt wil ik ‘m wel :)
@gieltj: wat???!! Er staat een CCX, P1, Huayra en LaFerrari en jij kiest een Huracan? Dat vind ik echt onbegrijpelijk.
Ze hebben ook een prachtige reclame video..

Hier een link : https://www.youtube.com/watch?v=MLoQNogLlyk
Je kan alles zeggen wat je wil over de Veyron, maar deze is toch wel fantastisch. Doe mij maar een LaFerrari of die MC12. Nee, toch maar de P1. Oh kijk, een Huayra. Die dan maar.
@gregory.verstraelen.7: Inderdaad de Veyron blijft voor mij een van de beste supercars ooit gemaakt, zo niet de beste.
@badboys: McLaren P1 en LaFerrari zijn veel en veel betere supercars/hypercars dan een Veyron. Dat is gewoon een feit. Snel rechtdoor gaan is leuk maar ook op dat gebied is de Veyron al lang geen meester meer. Daarnaast mist ie de beleving/emotie totaal vergeleken met een Koenigsegg of P1 bijvoorbeeld en is ie ook nog een heel erg lelijk naar mijn mening.
@jrmpower24: Alles wat je onoemt is bruut, alleen vergeten veel mensen dat een Veyron een klasse apart is. De Veyron zit boven alles. Verder is het circuit enerzijds dagelijks gebruik/ betrouwbaarheid anderzijds. Wat de Veyron zo uniek maakt is; of je nu in de meest warme woestijn of de meest koude plek v/d aarde bent. De Veyron is zo gebouwd dat die het altijd doet. Elke dag kun je zonder problemen plaatsnemen in deze auto. Voor mij is de Bugatti Veyron DE Hypercar van de afgelopen 10 jaar. Daarnaast is het smaak, ik vind een Veyron zeker niet lelijk. Net zoals de McLaren F1 DE Hypercar was van de jaren ’90.
“De LaFerrari was onmiddellijk uitverkocht EN aan een select publiek.” Hoe komt het dan dat deze dealer er twee heeft staan? In België heb ik er ook al een bij de dealer zien staan. Er lijken er precies meer bij (2dehands-)dealers te staan dan dat we er zien rondrijden.
@cedio911: een dealer is voor Ferrari toch ook een klant. Als Ferrari roept dat een auto is uitverkocht, wil dat niet zeggen dat alle bolides bij iemand thuis in de garage zijn afgeleverd.
Tja waar zal ik beginnen teveel lekkers, LaFerrari F40, Huayra, P1 en natuurlijk een Bugatti Veyron die niet mag ontbreken.
McLaren P1 <3
CCX, LaFerrari en Huayra zijn ook prachtig.
Je volet je als een kind in een snoepwinkel. Allemaal lekkers ik zie een Koenigsegg CCX, McLaren P1, LaFerrari en de heerlijke Lamborghini Diablo.
Super topic heb er oprecht van genoten.
@nsxkoenigsegggtr35: volet moet zijn voelt.
ik mis alleen de Lexus LF-A en de Porsche 918 Spyder, maar verder top collectie met de Huayra, Veyron, Diablo en de P1.
In de juiste uitvoering ziet de Veyron er schitterend uit, verder nog een hoop leuk spul zoals de LaFerrari, McLaren P1 en de Pagani Huayra.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).