Te koop: extreem zwarte Bugatti Veyron Super Sport

Auteur: , 45 Reacties

Eindelijk een exemplaar dat er écht lekker uitziet.

Want hoewel de Veyron zonder twijfel een technisch hoogstandje van VAG is, lijkt niet iedereen het eens te zijn over de uiterlijke aantrekkingskracht van dit recordbrekende monster. Zo is het Bugatti nog steeds niet gelukt om de laatste beschikbare exemplaren aan de man te brengen en bij een kostbaar project als dit moet dat pijn doen.

Toch mag gezegd worden dat deze black on black-kleurstelling de Veyron Super Sport prima staat. Bovendien contrasteert het knaloranje interieur lekker met de buitenkant, die zwarter is dan het voormalige (?) hulpje van Sinterklaas en gelukkig geen last heeft van allerhande gouden opsmuk. Daarnaast is de dichte variant van de Super Sport al wel uitverkocht, dus dit exemplaar kan nog weleens een interessant beleggingsobject worden.

Oranje boven

Mochten je handen inderdaad beginnen te jeuken van al dit moois, dan raden we je aan om als de wiedeweerga de site van Seven Car Lounge te checken. Hoewel de prijs niet bij de advertentie staat, mag je gerust uitgaan van een bedrag dat ruim boven de 1 miljoen euro ligt. Daar krijg je dan wel weer 1.200 pk en een topsnelheid van ruim 430 km/u voor.

Er staat trouwens nog veel meer moois te koop bij de in Saoedi-Arabië gevestigde dealer. Zo vind je er naast het gehele hypercartrio ook een Mercedes 600 en een G63 AMG 6×6. Inderdaad, da’s nog eens wat anders dan het aanbod van de occasionboer op de hoek.45 reacties

Ja ik wil
Tja dat interieur maakt ‘m alsnog fout.
Echt een droom auto !
Liever dat koningseitje wat er achter staat.
@norge: Ik vind die gele P1 ook niet mis.
@bastiaangt: 650s *
@norge: Amen!
Nou lijkt ie nog meer op een computermuis.
@carmasterr: woow, je vergelijking klopt echt! Nooit eerder gehoord.
@888natan:

Zie je wel.
Als het interieur zwart was geweest had ik hem gekocht…
jagmaseratiferrari
Vond de Veyron SS in zwart met oranje accenten al zeer fraai, deze is ook zeer geslaagd. Lekker hoor.
Mooiste variant tot nu toe!
Ik had het hart van het stuurwiel zwart verkozen. Verder een van de dikste veyrons
DELIVERY MILEAGE Op de Veyron, LaFerrari, Enzo, P1, 918, F12.
Leuke showroom :)
Dit is wél een mooie Veyron!
Nu is het net een mestkever
@123bat: Hihi, I lol’d
Blijft een indrukwekkende auto
Ik hoorde dat de topsnelheid begrenst is op 415 voor de klanten auto.. En dat daarom John hennessey vindt dat zijn venom gt de snelste productie auto is.
Zo zo, das een dure klodder zwarte verf….
@jrk68:

Ik merk dat jij vaak commentaar hebt op VAG-producten, zoals de Veyron. Volgens mij heb je een Audi zelfs een keer een omgekatte Volkswagen genoemd. Ik kan er wel om glimlachen maar doe je dat om te trollen of ben je serieus? En als je serieus bent, waarom die hekel aan VAG?

Ik respecteer btw ieders mening, ook die van jou. Ik ben gewoon benieuwd waarom je VAG altijd loopt af te zeiken.
@bitethepillowimgoingindry: Simpel. Een Audi ís een omgekatte Volkswagen (een A4 is een Passat met een nieuwe koets en een priemiejum interieur. Hetzelfde geldt voor de A3 en de Golf.) en Volkswagen heeft zich berucht gemaakt door leuke merken op te kopen en deze vervolgens volledig te commercialiseren.
@dikdraak:

Wat je zegt is gewoon niet waar, een Audi is geen omgekatte Volkswagen. Ik vind het echt jammer dat op een forum als dit zulke kinderachtige reacties worden geplaatst.

Daarnaast, een andere koets en een ander interieur is toch een compleet andere auto?
@bitethepillowimgoingindry: Argumenten? De Passat en de A4 staan op hetzelfde platform, gebruiken voor een deel dezelfde motoren én delen hun versnellingsbakken.. ik zie geen reden om te beweren dat een Audi A4 en de Volkswagen Passat niet één en dezelfde auto is.

Sorry jongen, de waarheid is hard.
@dikdraak:

Dus omdat er een paar onderdelen worden uitgewisseld zijn het dezelfde auto’s…ik vind van niet.

En met dat ‘sorry jongen, de waarheid is hard’ insinueer je dat ik een Audi/VAG-fanboy ben die dit vervelend vindt om te horen, dit is niet zo. Daarnaast is het niet de waarheid, alleen maar jou mening waar ik het dus niet mee eens ben;)
@bitethepillowimgoingindry: Het gaat hier alleen niet om een ‘paar onderdelen’, maar om 90% van de technische zijde van de auto.
@dikdraak:

Ik denk dat je wat overdrijft met je 90%… Maar stel dat je gelijk hebt, is het dan niet raar dat een Audi RS5 zich kan meten met een M3? Of een RS6 zich kan meten met een M6?

Beetje lullig, rijdt je een BMW, blijft die Volkswagen aan je achterbumper knabbelen;)
@bitethepillowimgoingindry: Waarom is dat vreemd? De basis van de M3 is ook gewoon een kleine zakensedan.
@dikdraak:

Een M3 is misschien voor 10% gelijk aan een normale 3 serie. Net als dat een Audi misschien voor 10% gelijk is aan een Volkswagen. Allemaal compleet verschillende auto’s. Maar we hadden al vastgesteld dat we het daar niet over eens zijn.
@dikdraak: “De zesde generatie van de Passat werd in 2005 onthuld op de Autosalon van Genève. In tegenstelling tot zijn voorgangers deelt de Passat B6 zijn platform niet met de Audi A4”

Voor wat betreft de A3 en de golf heb je gelijk. Maar de huidige passat komt niet eens in de buurt van een A4.
Al ben ik misschien wel bevooroordeeld omdat ik zelf een A4 rijd.
regenboog Bugatti zal je bedoelen ..
Ik zou hem het liefst hebben in een goud chrome wrap, nee grapje ik zou hem nooit willen.
Niet verkeerd
Als je dan toch een Veyron zou mogen kiezen, dan deze maar. Na zo veel net niet kleurcombinaties, is simpel zwart op zwart wel tof hoor.
Zie ik daar nou een koenigsegg?
via iPhone app
Ondanks dat ik zo deonken als een garnaal been hou ik nog steeds van autoblog (L)
@nvn1993:

maakt niet uit joh .. gaat wel weer over als je nuchter wordt ..
@nvn1993:

Gekkie, garnalen zijn altijd stoned, niet dronken.
Ghetto editione. Zwart staat dit soort wagens altijd
Darth Veyron
Sinds twee weken is er een liefde voor Bugatti ontstaan… Ook dit exemplaar doet mij glimlachen en dat is een goed teken.
Wat kostte deze dan nieuw? Want 1 miljoen is ongeveer de nieuwprijs van de veyron in België
@nasty: reken maar op minimaal 2 miljoen!
Helaas loop ik er nog steeds niet warm voor. Al had ik het geld, ik zou er wat anders mee doen… Iets Zweeds of Italiaans wellicht…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).