Gallery: Prachtige youngtimers in stoffig Parijs

Auteur: , 13 Reacties

In de garage van een appartementencomplex gaat soms heel leuk spul schuil.

Spotter e320cdi schrijft “Dit stond in de garage voor de bewoners”. Waarschijnlijk bedoelt hij niet dat deze auto’s voor algemeen gebruik zijn. Als dat eens zou kunnen! Zo maak je de ergste achterstandsbuurt nog aantrekkelijk. Koop een appartement en krijg er een mooie auto bij. Al is het maar om ze van een langzame dood te redden.

Ondanks de geweldige collectie van youngtimers, lijken hun eigenaren weinig om ze te geven. Nu valt er weinig te zeggen over de afgedekte auto’s, maar de oude Bentley’s, Daimlers, Jaguars and Rolls Royces staan er vrij treurig bij. Allen zijn gedoemd tot dikke lagen stof waar geheimzinnige berichten in staan geschreven, beschadigingen en lekke banden. Erg jammer, want het lijkt dat ze na een kleine opknapbeurt gewoon weer de openbare weg op kunnen.

Ook in Nederland zien we regelmatig “verlaten” auto’s wegrotten. Pure mishandeling. Is er dan niets dat we kunnen doen om ze te redden? De Autoberscherming bellen of zoiets? Wachten tot ze weggesleept worden is geen optie, want dan is het al te laat. Het leed is geschied. We hopen altijd maar dat de eigenaar dit leest en beter voor zijn wagen gaat zorgen.

Bekijk de foto’s van de Parijzenaren HIER en DAAR.13 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Zo kwam ik in de parkeergarage van een appartementencomplex in Zuid-Afrika het tegenovergestelde van een stoffige auto tegen http://tinypic.com/view.php?pic=2uts0g6&s=6
Waarom heeft ab tegenwoordig zo veel aandacht aan stoffige auto’s
@slippie101: Om tijd te rekken…
@slippie101:
Omdat de bloggers thuis ook aan de lenteschoonmaak bezig zijn…
@slippie101: Audi is nu eenmaal populair bij de jeugd…….Of bedoel je wat anders?
Ideetje voor een artikel op ab:

Kijk eens naar de prijzen van de bumpers en waar de bumpers eigenlijk voor bedoeld zijn: klappen op te vangen en daarna makkelijk en goedkoop te vervangen zijn… Is nu niet echt meer zo, kijk maar naar de prijzen van verschillende merken(Renault bv)
Ouwe meuk.
hele dikke megane scenic…
Er staan wat Jaguar XJ40 4.0 XJR uitvoeringen bij. De allereerste XJR, die zie je in NL niet veel!
Bij het zien van deze stoffige maar prachtige youngtimers in een Parijse garage onder een appartementencomplex, begin ik me bij het zien van al die Engelse kentekens toch af te vragen wat die daar doen. Gevalletje onttrekking aan failliete inboedel van een Engelse handelaar?
Ach. Beter verstoffen dan verrotten.
Toch geinig dat er een artikeltje over verschijnt! Het is allemaal van één eigenaar overigens. Buiten stonden nog een aantal daily drives van hem.
Ik begrijp wel dat niet al die fransen gezien willen worden in die britse auto’s aangezien ze zelf meestal zelf in franse auto’s rijden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).