Gebruik altijd de handrem tijdens het plassen

Auteur: , 62 Reacties

Drukke dag, hard rijden en -shit- nodig plassen. Stoppen dus, wat een opluchting.. eindelijk. Kut, AUTO IN HET KANAAL!

Natte Mercedes is nat

Het zou zo een komisch stripverhaaltje in kunnen maar één taxichauffeur heeft gisteravond daadwerkelijk zijn Mercedes kapotgepist. Tijdens een hoogstnodige plasstop rolde de S-klasse uit 2009 achter hem langs het Van Starkenborghkanaal nabij Groningen in. De S320CDI zonk als een baksteen.

Een volle blaas is volgens sommige onderzoeken gevaarlijker dan alcohol in het verkeer. Veilig rijdende automobilisten maken dus de noodzakelijke plas-stops, zelfs als er geen andere mogelijkheid is dan wildplassen. Laat je auto dan niet ongeremd in zijn neutraal staan!

Helder nadenken als je echt nodig moet is vrijwel onmogelijk. Met je laatste beetje hersenkracht de automaat in z’n ‘P’ duwen of de handrem aantrekken (schoppen bij Mercedes) moet echter mogelijk zijn. Dat spaart in dit geval weer de nodige tienduizenden €’s uit. De Mercedes is uit het water getakeld maar door waterschade volledig afgeschreven. Oppassen dus voor goedkope S-klasse occasions de komende tijd. (bron: 112groningen.nl)62 reacties

Dan voel je je mooi in de zeik gezet
Voah weanug wil ik em wel..
Echt stom! Rij vaak in verschillende automaten, en juist bij die auto’s kan je zo makkelijk ze in P(ark) zetten. Moet na zoveel jaar toch gewoon een automatisme zijn (pun intended)
@chrisej2: mijn auto is automaat en heeft geen P stand…
@rovadepo:

Ja automaat heuvelafwaarts zeker
@rovadepo: dan heb je een semi-automaat.
@ThomasBol: full automaat
@rovadepo:
Goedkoop bakkie of oldskool?
@JamesBond007: Peugeot 508 hybrid 4 , goedkoop bakkie dus.
@rovadepo: vast een Fransoos dan, ook zo lekker eigenwijs
@chrisej2:

Haha, je hebt ‘ark’ geschreven en hij is gezo… ha
wat baal je dan zeg pfff
En de passagiers op de achterbank, hoe is het daarmee? ;)
@potver7:

Zeiknat
@heidi: manman, haal autoblog eens uit je favorieten.
@faalhaas:

Staat niet onder mijn favo’s. Hoe dat zo?
@potver7: afgedroogd
Kan me vergissen maar als je de deur opent en hij staat in d dan gaat hij in p. En als je hem uit drukt zoiezo dus appart
@dave: is alleen bij de latere versies, heel irritant
@ricksmits: je meent het, dus zo’n merk als Mercedes is te beroerd om dat soort veiligheidsdingetjes achteraf bij oudere exemplaren te installeren? ’t Is maar software tenslotte. Op allerlei apparaten krijg je nog jaaaaaren firmware updates, behalve auto’s. Te duur zeker….
@potver7: bij BMW ook gewoon updates hoor.
@potver7: mijn vorige comment was niet om te tegen de knieen te schuppen hoor.. Maar idd een software afhankelijk ietsje, ( tenminste bij de modellen uitgevoert met de “stuurschakelpook”, s klasse w221 hebben t allemaal maar bv e klasse niet ).. Maar geloof me, er zijn zoveel dingen bij mercedes ( en vast en zeker andere merken ) die verbeterd of zelfs functies die tevoorschijn komen bij een sofwarematige aanpassing. Maar goed, iets met euro’s..
Men leest de instructieboekjes niet meer!
Nogal stom, ik hoop voor hem dat de verzekering wil tussenkomen want anders is het een dure grap geweest.
Hoezo dure schade? Gewoon op laten drogen volstaat hier.
@alcantara:

Werkt met mobieltjes ook he.
@heidi:
Met mijn oude wel, met de huidige heb ik het nog niet geprobeerd…..
@heidi: Een gsm (wegwerpproduct) is natuurlijk niet te vergelijken met een S-klasse.
@alcantara: echt waar? Hoe weet je dat?
Auto zit nu met een volle blaas.
GVD autoblog,

Eerst verzieken jullie mijn ochtend door als eerste artikel te plaatsen een totaal stompzinnig lulverhaal over een fkn Golf met blue motion waar echt geen hond op zit te wachten.

Vervolgens vergallen jullie ieders lunch met totale kolder over een VW E Up en nu verknallen jullie ook nog mijn avond met een verzopen Benz!

Lekker dan!.

Morgenochtend eerst Pirelli bitches of zo om lekker wakker te worden, daarna keiharde auto porno in de vorm van een Lancia Stratos documentaire, om ’s avonds te eindigen met een ellenlange reportage over ieder type S-klasse ooit geproduceerd.

Alleen dan kunnnen jullie dit debacle van vandaag nog goedmaken, zijn jullie nu helemaal door de ratten besnuffeld met zoveel VAG bende in een dag! potver!
@onlycocksdriveaudi: Beetje pissig vandaag?
@sdk16420: Dat is hij altijd. Misschien omdat hij niet snapt hoe Google werkt, want daarmee zou hij de 3 items waar hij naar verlangt ook zelf op kunnen zoeken.
@sdk16420: hij zit waarschijnlijk in een Audi.
@Carreza: ik zou zeggen lees mijn profiel dan weet je exact wat er hier voor de deur staat, de kans op een audi zou ik heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel nihil inschatten
@sdk16420: Ja gek he als je op een dag zo veel meuk krijgt voorgeschoteld, dit is een auto site dan wil ik het hier ook over auto’s hebben geen gelul over muesli gebakkies of opgevoerde elektrische fietsen en al helemaal niet van VAG!
@onlycocksdriveaudi: amen.
Mensen die ze laten verzuipen, zouden gwwn s-klasse mogen rijden.

Voor straf doneeet hij zijn geld aan mij
@onlycocksdriveaudi: Was toch niet jouw benz die verzoop? Of mag jij ‘m weer opknappen?
@406_v6: Nee niet mijn Benz, ik rijd een bescheiden C-klasse, daarnaast hoef ik nooit te stoppen langs de weg om te zeiken, dat doe ik namelijk hier en vooral over audi’s
@onlycocksdriveaudi: ik ben het wel met je eens, maar goed dat er dan dat artikel van brabus tevoorschijn komt niet dan?? VAG of benz is toch ook het zelfde??
@onlycocksdriveaudi: Roept u mij?
@onlycocksdriveaudi: Door de ratten besnuffeld :D
@onlycocksdriveaudi: Trouwens ik ben een piemelhoofd want ik rij Audi
@MLTB: oh dat is dan heel bijzonder de term cock zoals in mijn nickname staat namelijk voor Haantje !!!
Een volle blaas…zou hij nou hetzelfde spelletje spelen als wat ik speel als ik een lange rit maak? Kijken of je de volgende tankstation haalt terwijl je het lampje al lang en breed brand? Alleen hij keek of hij zijn plas kon inhouden…

(Ja, dat soort spelletjes speel ik. Je moet toch wat om zo’n lange saaie rit spannend te houden…)
@Rick-dos: prachtig! alleen mijn lampje ontbreekt ;-) laatst er wel in geslaagd er 76 liter uit te rijden (pompstation op de Zwitserse grens gehaald). Dat terwijl de oude Volvo voorheen 2x af is geslagen en er maar 72 liter bij kon. Brandstofmeter staat er verder altijd vrolijk bij te dansen. Dagteller biedt enige uitkomst. Na 600km wordt het altijd kritisch, zeker na een stukje autobahn.
@Alwood: Hahaha! Prachtig om te lezen! Ik had het een keer in Amerika. Op de terugweg van Las Vegas naar LA en hartje zomer. Tank stond al op kritiek maar dacht dat ik de volgende tankstation wel zou halen…ergens in de woestijn…. Lampje ging aan, hele calculaties in mijn hoofd zitten maken met behulp van de navi. Ik heb nog nooit zolang met geknepen billen gezeten. Op een gegeven moment ook maar mijn airco uitgezet. Uiteindelijk wel gehaald maar scheelde niet veel…

Maar goed, we mogen concluderen dat wij mannen met stalen ballen zijn, Alwood. Echte daredevils zijn wij… ;)
@Rick-dos: living on the edge :D maar vooral passagiers breekt altijd het angstzweet uit zodra je zeg ‘nog even door te rijden’.
@Alwood: Echt. Veel spannender wordt het (lees:ons) leven niet hoor… ;)
@Rick-dos: 1x gedaan. Helemaal opgereden. En toen was ik ook door de reserve heen (volgens de boordcomputer). Helaas kwam er geen pomp meer op m’n route, dus heb ‘m toen voor de deur getankt. :P Wel zonder stotteren eindbestemming gehaald. :) Dan ga je wel ff hypermilen to the max. :P
@Emile_Benz: Hahaha! Fantastisch! Dacht dat ik de enige waus was, maar niet dus!

Maar ook jij mag je dus scharen bij het clubje “mannen met ballen van staal.” :)
@Rick-dos: slipstreamen bij vrachtwagens en uitzetten bij stoplichten en meer tanken dan dat er volgens de fabrikant in de tank past, met een diesel natuurlijk anders is het niet zo spannend ;-)
@w0o0dy: Ook een kenner! Maar benzine blijft de peut waar je dit soort geintjes moet uithalen. Minder km’s per druppel namelijk. Geeft het allemaal toch een edge… ;)
@Rick-dos: zonder diesel komen te staan is een serieuzer probleem, niet ff simpel bijvullen en weer op pad zoals bij benzine….
@w0o0dy: Das waar…Vooruit, allebei dan maar. Ze hebben allebei een eigen edge…
@Rick-dos: echt wel, maar ik doe het geen tweede keer… ;)
En uiteraard een bekeuring voor wildplassn gekregen neem ik aan? Of hij heeft bij iemand nog aan kunnen bellen..
@lamborgfan: heeft hij*
@lamborgfan: wildplassen bestaat feitelijk niet buiten de bebouwde kom…
Zuur…

@Alwood: De Benz stamt uit 2008 en niet uit 2009. Auto is geïmporteerd in 2009. ;)
Het is toch een automaat, die zet je vlgnsm gewoon altijd in zn P
@babybenzer: de P van plassen, die vergeet ‘ie niet weer :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).