Geld verdienen met leasekilometers

Auteur: , 2 Reacties

Leaserijders, taxichauffeurs, privérijders... We kunnen allemaal meespelen met de app Drive2Cash en tot wel 30 procent besparen op brandstofkosten van de (bedrijfs)wagen.

Drive2Cash

Het hele idee achter de app Drive2Cash is het belonen van ‘groen’ rijgedrag. Bij freewheelen (de auto uit laten rollen) begint een tellertje te lopen met het bedrag dat op dit moment wordt bespaard op brandstof.

Om leaserijders extra te motiveren om zo zuinig mogelijk te rijden, verschijnt er bij iedere bespaarde 1,10 euro een knop in de app. Als hier op wordt gedrukt, wordt er een sms’je verstuurd. Hiermee dingt de bestuurder mee in leuke geldprijzen, bijeengebracht door de sms-jes van de andere deelnemende freewheelers.

Naast de portemonnee van de leaserijder winnen ook de werkgever en het milieu, want bij een lager brandstofverbruik wordt er minder vaak getankt en wordt er minder CO2 en fijnstof uitgestoten.

Bekijk de instructies voor Drive2Cash in onderstaande video.

De app is verkrijgbaar in GooglePlay of de AppStore.2 reacties

Leuk idee! Vooral in zijn vrij zetten als je een stoplicht of de bebouwde kom nadert, je verbaast je hoelang je kunt door rollen zonder dat je snel afremt.
Ik heb er al € 50 mee gewonnen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).