Gelifte Volkswagen blaast je speakers up!

Auteur: , 23 Reacties

Net als Dr. Dre die altijd even zijn tijd pakt om de beat te perfectioneren, heeft ook Volkswagen even de tijd genomen om de up! wat bij te slijpen.

En één van de dingen waar Veedub vooral trots op is, is de mogelijkheid om je boodschappenwagen uit te rusten met een 300-watt sterk ‘premium sound system’ van BeatsAudio™. Blow, blow, blow your speakers.

Kennelijk heeft Volkswagen wat met de up! en decibels. Het systeem bestaat uit zeven luidsprekers, inclusief tweeters, woofers en een subwoofer. Volgens Volkswagen voldoende om je de muziek echt te laten voelen, ongeacht of het hip-hop, heavy metal, rock, pop of electro betreft. Over klassieke muziek reppen de paarse broeken bij Volkswagen met geen woord, want dat is natuurlijk niet hip en jong. Vette pech, Tijl Beckand. Tot zover Audioblog.

Er zijn ook nog wat traditionele Volkswagen-achtige wijzigingen voor de up!, zoals nieuwe kleuren, nieuwe motiefjes voor de bekleding en licht gewijzigde lampunits. Zoals @Wouter al opmerkte in zijn beursverslag, is voor ons benzinehoofden de meest interessante wijziging echter onder de kap te vinden. Vanaf nu kan je namelijk naast de basismotor opteren voor een 90 pk sterke geblazen driepitter in het vooronder. Breng zo’n turbo-blokje naar een chipboer en je hebt opeens een leuk aantal pk’s in dit supervlieggewicht. Dat wordt dus flink strepen trekken op de parkeerplaats van de lokale AH.23 reacties

De perfecte auto om keihard Ante Up! in te draaien
Is dit ding nou met of zonder sjoemelkastje van de demonstrant?
Alleen als je Up!side down van Vanessa draait.

Terecht vergeten herrie uit Den Ouden Doosch:

https://www.youtube.com/watch?v=zeH2Um-yOrA
Daar zullen ze bij VW vast lang mee bezig geweest zijn…
Kom nou door met die Up GTI!
@dutchdriftking: Wanneer wil je hem?
Veedub?
@jasperhallo: https://youtu.be/1KQm8CyswjI
@boomhauwer: gouden rol van Stormare. “We gonna unpimp ze auto”
Het blijft een leuk autootje die Up!
Paar goede dempers eronder en je hebt echt een kek bakkie.
Vind! m! wel! Hip! die! Up..
1.0 driecilinder turbo turbo voor die up!beat tempo
Nu weten we dus waarom
Apple met Volkswagen in gesprek is geweest…
Het interieur van de Up! ziet er toch wat beter uit dan de concurrentie. Blijf het best een vrolijke verschijning vinden.

Ikl verwacht alleen wel dat de 95pk een zeldzaamheid zal zijn. Aangezien dat het toch vooral het goedkope rijden en dan betalen ze liever niet 3000 euro meer (waar natuurlijk niks mis mee is).
Leuk ding! In de huidige zit een systeem van Fender, dat is ook echt erg goed. Ook 300 watt geloof ik. Die 90 pk versie is erg gaaf!
Zeer geslaagde facelift. Mooi achterlichtjes.. Top!
‘Gefacelifte Volkswagen blaast je speakers up!’ was een betere titel geweest :)
@mobieler: Hoezo, dat is toch de titel ;)
Beats me…
Ben een groot fan van Dr. Dre zijn echte beats. Die Beats speakers en vooral de headphones zijn zwaar overrated en zijn kwalitatief gezien het geld niet waard.

Deze versie van de Up is dan ook leuk voor eerste divisie voetballertjes die stoer met hun Beats headphone zo in hun Beat’um Up kunnen jumpen…
En Autoblog? Hoe klonken die speakers dan? Lekkere volle beat? Of mochten jullie niet luisteren… dat mist dan toch wel in dit blogje…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).