Gespot: Audi A6 Avant met softtop

Auteur: , 26 Reacties

Voor die onbetwiste cabriolook?

Gespot: Audi A6 Avant met softtop

Nu het onder tuners een dingetje aan het worden is om fluweel als wrap te gebruiken, zullen we het straatbeeld langzaam zien veranderen in een poezelige en aaibare omgeving. Aaibare auto’s gaan het immers helemaal worden in 2013 t/m 2023. Aldous Snow zei het ooit al poëtisch: stroke the furry wall. Maar in plaats van muren, laten we onze vingers digitaal over Range Rovers, Mercedessen, Panamera’s en hele brute Ferrari’s glijden. De aaibaarheidsfactor compenseert meteen dat auto’s er doorgaans niet mooier op worden, handig!

Maar waarom je hele auto in een fluwelen pyjama steken? Het kan immers ook in delen. Zoals een Rolls-Royce Phantom met een vachtje op de motorkap, of deze Audi A6 Avant uit Frankrijk die alleen de bovenste helft liet velvet wrappen. Of het nou gedaan is om een softtop-look te creëren op een stationwagen, of gewoon omdat het weer eens wat anders is: opvallen doet ‘ie. En dat is best een prestatie voor auto’s uit Ingolstadt. Stroke the furry Audi op Autojunk.nl.26 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Pak dan zwart.. maar toch geen donkerblauw.. Het blijft spuuglelijk iig
dit is echt zo fout, wat is het volgende?? haar op je motorkap en daar dan een permanentje in laten zetten??
@stekel: Doen!
@stekel: tijgervacht zo zacht als een poesje.. hmm
@laulau: Here, take my like.
Echt heel lelijk. Wel orgineel.
De reden hiervoor heb ik nooit zo begrepen. In Amerika zie je dit heel veel met verschillende wagens. Lelijk is het best wel.
@Donstil: Cabrio-looks op je avantje?
@Donstil: wannabee…
Hé een grijze A6 avant die er niet accountant typisch saai uitziet.Wat leuk.
gedwongenleaser
Of ik het echt mooi kan noemen weet ik niet maar ik vind het in ieder geval erg gedurfd!
Dit deden ze in de 70s toch ook met vinyl, maar op deze audi staat het niet.
@mikeslsamg: ja oke, maar dat deden ze alleen dan wel op sedans en coupes. Niet op een station. Bijvoorbeeld: Een vinyl dak in afwijkende kleur zoals een witte vinyl dak op een rode sedan, dat is prachtig! Dit niet.
@toyotafortuner: Stations met vinyl dak waren er ook wel hoor (Ford Taunus bijvoorbeeld: http://www.motorstown.com/images/ford-taunus-station-02.jpg). Het verschil is dat modellen met vinyl dak destijds meestal ook vrij veel chromen strips langs de ramen hadden, en vaak ook op de overgang van vinyl naar lak, zodat het er niet zo somber uitzag.

Een rode sedan of coupe met wit dak was trouwens meestal two-tone gespoten, geen vinyl dak.
Het lijkt nu net een lijkwagen! Al zou ik er nog niet dood in gevonden willen worden.
@rufctr01:

Ik wil nog niet dood gevonden worden bij een VAG-dealer.
@bayernmunchen: ik ook niet bij een aston-, ferrari-, lamborghini-, spyker- of wat-dan-ook-dealer
@escort77:

Precies.
Hou toch op met die onzin. Alle aanpassingen die niet met performance te maken hebben (echte, niet neppe cai’s of brulpijpen) zijn onzin en geldverspilling.
@azenomei: Over onzin gesproken… 99% van de auto’s die een performance-upgrade ondergaan krijgen ook aanpassingen aan het uiterlijk en/of interieur.
@potver7: bullshit.
Ach, nog niet eens zo heel lang geleden was het vrij normaal om het dak van je auto met vinyl te bekleden – was zelfs standaard of een fabrieksoptie bij veel merken/modellen. Eigenlijk is dit gewoon een nieuwe variant daarop. Fluweel is nog matter dan vinyl, maar probeer vandaag de dag maar eens aan vinyl te komen… Niet ieder model kan het hebben trouwens, deze Audi wordt wel een beetje een lijkwagen inderdaad, maar dat komt ook een beetje door de kleurstelling.
Dit is weer typische tuning voor de vag petjes, als ik wel eens naar de La Place rijd, om te lunchen, heb ik uitzicht op de parking van de Mcdonalds. Echt hilarisch om te zien wat voor fratsen die audi rijders uithalen met hun wagen.
Zag laatst een audi TT die nepbumpers had gemonteerd van een R8. En ook een A6 met een matzwarte motorkap, dak en achterklep, terwijl de rest wit was.

Zal het eens filmen en uploaden hier
Ik hou niet van cabrio’s…. maar dit is nog erger.

Ik vind een softtop echt heel lelijk dus als je nou een cabrio dak maakt wat niet eens open kan dan is dat nog erger.
@reistje: Als je dit echt een cabrio wilt noemen, dan is het wel de meest praktische cabrio ter wereld, en bovendien de enige met een beetje fatsoenlijk uitzicht rondom!
Ik vind het wel humor hoor. Hier heb ik geen problemen mee.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).