Gespot: Chevrolet Impala met Rick Ross op kofferdeksel

Auteur: , 8 Reacties

Maar geen zorgen, je hoeft hem niet uit te deuken.

Hustlin'

Airbrushes zijn, mits professioneel gedaan, eigenlijk altijd een verfraaiing van je auto. De vraag is dan alleen wat je op je lak laat aanbrengen. Fantasyliefhebbers gaan voor elfjes, dwergen en Hobbits, dierenliefhebbers voor een poes, maar een echte G laat een zwaargewicht-rapper op zijn lowrider airbrushen. En een zwaargewicht, dat is Rick Rozay. Alleen zijn afbeelding al laat de achterkant een stuk lager liggen dan de voorzijde van deze Chevy impala.

Of het qua gangster-level ook een slimme keuze is weten we niet. De verhalen willen dat Ross vroeger een cipier was die op een gegeven moment de rap game bestormde met een naam die hij van Freeway Ricky Ross, de eerste crack-koning van New York in de jaren ’80, ripte. Maar goed, in de hiphopwereld gaat het om image, en het imago (en de autoverzameling) van Ross, a.k.a. Mister Fat Tits is zeker wel gangsta. Hij werd zelfs al een keer in zijn Ghost beschoten.

Hoe dan ook, de lekker gedetailleerde 1967 Chevy Impala cabrio kwam langs de lens van lvans, die zijn afbeeldingen, inclusief close-up, op autojunk uploadde.8 reacties

Tatoesties op je auto? Nee doe maar niet doen.
En maar zeuren over illegaal
download.
Ot: zonde van de lowrider.
Afbeeldingen op auto’s van personen, fantasiefiguren of bijv. doodshoofden zijn vrijwel altijd kansloos. Dat geldt ook in dit geval, hoewel ik de rest van de lak wel kan waarderen.
@gash:
ik geef je in 99% van de gevallen gelijk, enkel als Tarantino liefhebber moet je dit wel kunnen appreciƫren http://px6.streetfire.net/0001/40/09/1600490_600.jpg
@shiva:

Laat ik nu ook een Tarantino fan zijn: zo’n ‘badass’ Nova kan een doodshoofd goed hebben ;)
Ik moest ooit een Xsara Picasso inruilen, de beste man had op de achterklep aan de linker en rechterzijde afbeeldingen van z’n twee kleinkinderen laten airbrushen.Dat is nu ongeveer 7 jaar geleden.Hij rijdt er nog steeds mee in de rondte.
Airbrush op de auto is zo goed als altijd een afknapper. Deze valt daar ook zeker onder.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).