Gespot: sexy Jensen Interceptor-duo

Auteur: , 12 Reacties

Een Jensen Interceptor zie je niet vaak in Nederland, laat staan twee van deze jaren '60-klassiekers bij elkaar.

Jensen Interceptor-duo

De auto mocht in het verleden al op een bovengemiddelde interesse van huisspotter appeltje rekenen, maar dit keer was het een eigenaar zelf die zijn paradepaardjes op onze server zette.

Philipf slingerde een foto van zijn cabrio en coupeversie, gebroederlijk samen voor de garagebox, op autojunk. Helaas ontbreekt een video, we zouden er weinig op tegen hebben de V8’jes even te horen gorgelen.

Al enkele jaren duiken geruchten op over een Jensen-revival, maar tot nu toe is hier nog weinig van terecht gekomen. Misschien maar goed ook.12 reacties

Ahh, de Interceptor, na de E-Type toch wel mijn favoriete Britse klassieker.
Volgens mij staat er hier in rijssen ook zo’n cabrio in het bruin.
Staat er al jaren te rotten.
Eeuwige zonde.
Zo’n blauwe heeft hier bij de plaatselijke auto-electronicaboer een paar jaar in de garage gestaan, hobby-projectje waarschijnlijk. ’t Zijn gewoon ongelofelijk mooie wagens.

Een cabrio is al helemaal een zeldzaamheid…
Wat een heerlijke vintage porn!
gaaf!
Ik ben ooit eens bij iemand op bezoek geweest die een erg vermoeide Interceptor restaureerde: Je moet wel een héél grote liefhebber zijn wil je daar aan beginnen.
prachtig!!
Heb als groot liefhebber van deze auto ooit bijna een schitterende gun metal grey Interceptor gekocht. Tot de proefrit was ik enthousiast, daarna had ik veel respect voor degenen die deze klassieker rijdend houden. Hij rijdt namelijk beroerd. Hij zuipt als een vetstokte alcoholist, heeft de prestaties van een 80-jarige met overgewicht, en heeft de looks van een supermodel..,
@boxster:
Idd, slechte remmen, matige wegligging, nauwelijks goed te ‘zetten’ voor een bocht, een top van ver boven de 200; kortom, een echte mannenauto !
Nu zal ik niet beweren dat je dat niet bent, maar hard gaan met zo’n Scania Vabis is praktisch niet te doen.
Maar lekker cruisen zijn die dingen weer heel goed in, met die vette driebak automaat.
Wat een snoepjes.
Bovenaan mijn lijst met favoriete automobielen
Deze staan in Amstelveen. Fiets er wel eens langs. Die blauwe coupe vind ik echt schitterend, vooral de grote en gebogen achterruit maakt het echt speciaal.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).