Gespot: Volar-e, 1000+ pk aan Spaans elektrogeweld

Auteur: , 15 Reacties

Staan we aan de vooravond van de elektrische hypercar? Als we bedrijven als Rimac en Applus+ Idiada, de maker van deze Volar-e, mogen geloven wel. De rappe EV zong onlangs zijn deuntje mee in Barcelona.

Volaaaaare...Cantaaare, oh-oh-oh-oh

Het klinkt allemaal erg mooi, 0-100 in 3,4 seconden, 0-200 in 6,5 seconden, en de 300-grens die na 12,1 seconden wordt doorbroken. In hoeverre dat realiteit is, moet de toekomst uitwijzen, vooralsnog doet de kentekenloze batterijenmobiel zijn rondjes nog op evenementen.

De plaatjes van de Volar-e, met zijn aparte bekkie, werden door PereNubiola op den autojunks gegooid. Bekijk ze HIER!15 reacties

En hoe klinkt dat Volar-e deuntje? e-vvvvrrrrrroooooooaaaaarrrrrrrrr misschien?
@toroloco:
De grote supercars met enorme electromotoren van de toekomst zul je best wel horen en op afstand misschien net te weinig maar wellicht dat verkeersregels verplichten om extra geluid te produceren net als die toon bij de Fisker. Fabrikanten kunnen dan helemaal los gaan bijvoorbeeld hoe hoger de fluit/jank/stofzuigen sound hoe harden de bolide gaat.

Fantaseer dat tegenwoordig ook wel als ik verveelt op de fiets door de stad rij. Zit ik in een toekomstige electische superbolide en dan fluit ik(in- en uitademend) accelererend, hard remmend(kers geluidje heb ik nog niet) van bocht naar bocht in de stad!
eindelijk beginnen die electro wagens ergens op te lijken, denk dat dit toch wel een van de mooiste is op de Model S na.
@slipstreamer: fisker karma niet te vergeten
@maseratifan92: Is niet volledig elektrisch.
Deze wagen komt net uit een Burnout of GTA spel, en dit is niet slecht bedoeld.
Serieuze bandje liggen er achter op.
Zou zo een Honda kunnen zijn! Mooi hoor!
Zelfde carrosserie zelfs als de Rimac, kijk maar naar de achterschermen, vouwen in de deur etc. Enkel ander snoetje en kont.
Ze werken dan ook samen aan het ding. En de specs komen akelig overheen :)
Video of Volar-e http://www.youtube.com/watch?v=2-Rjtj37o5U
@PereNubiola: haha dat ding heeft een piepje als hij achteruit rijd.
Applaus voor Applus…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).