Gezocht! Witte Golf R gestolen in Bergen op Zoom

Auteur: , 23 Reacties

Het dievengilde is weer bezig geweest.

Volkswagen Golf R Gestolen 2-ZBV-66

Voor de Autoliefhebber is er bijna niets vervelender dan erachter te moeten komen dat je auto gestolen is. Af en toe plaatsen we een oproep van een gestolen auto. Van een BMW M3 tot een busje voor de hondenuitlaatservice. In beide gevallen extreem naar.

Volkswagen Golf R

Helaas was het vandaag weer raak. Mark is de trotse bezitter van een Golf R uit 2014. Het kenteken van de auto is 2-ZBV-66. De auto stond in consignatie te koop bij een autobedrijf in Bergen Op Zoom. Het is een vijfdeurs R van voor de facelift, in Candywit. Opmerkelijk zijn de stoelen, deze hebben een witte achterkant. Het interieur is bekleed met leer en alcantara. De transmissie is de DSG-bak. Nog meer unieke features: de auto heeft een sportuitlaatsysteem van Milltek. Ook uniek voor deze auto is zijn de carbon interieur delen die blauwe stiksels hebben meegekregen. Net als de witte achterkant is dit later aangebracht.

Volkswagen Golf R

In de nacht van 4 op 5 februari is er ingebroken in de betreffende garage. Er zijn een aantal auto’s gestolen, waaronder dus de Golf R van Mark. Mocht je iets weten, zien of horen: laat het weten! Dat kan door @nanko een PM te sturen of te mailen naar [email protected] Een uitgebreide fotoserie kun je bekijken op AutoJunk.

Volkswagen Golf R23 reacties

Balen! Ik kom er niet uit de buurt dus niks gezien. Maar hoop maar dat hij terugkomt of dat je goed wordt betaald door de verzekeraar aangezien hij te koop stond
Ik hoop dat je de auto nog terug gaat vinden!
Ik zal het in de gaten houden regio roosendaal
Jammer toch weer…
Veel succes met de zoektocht (of de verzekering)
Hopelijk vind je je golf terug maar ik vrees dat die al lang en breed de grens over is…
Wat ongelofelijk klote! Hopelijk komt ie terug, sterkte!
Mensen moeten eens leren om van andermans spullen af te blijven.
@r32turbo: Is de AB app op IOS nou mooier geworden?
@r32turbo: Vraag je dat nu aan jezelf?
@parttimeautospotter: Was meer een toevoeging, maar er is geen edit knop helaas.
@r32turbo: Lul oneliner. Een gewetenloze steel crimineel heeft daar dikke schijt aan!
@venividivici: het zou mooi zijn als criminelen niet meer crimineel zouden zijn en het zou ook mooi als mensen wat minder naïef zouden zijn, dat scheelt bergen “afblijven van andermans spullen” reacties.
Drie twee één, in het bezit van een Roemeen (gratis tip voor een Carnavalshit)
Regio Gorinchem zal ik morgen in de gaten houden, maar ik denk dat hij helaas inmiddels al verder is dan Gorinchem
Zou mij niks verbazen als die auto richting Antwerpse haven is gereden (voor Noord-Afrika. Zeer populaire auto bij Noord-Afrikanen namelijk). En anders richting Oostblok. In elk geval een uniek aangeklede Golf R dus zou gelijk moeten opvallen bij criminele aanbieding in NL.
Die zie je helaas nooit meer terug. De nieuwe trotse “eigenaar” ergens in Roemenië kan nu in ieder geval wel de blits maken…
Beetje frappant dat de helft al heeft besloten dat je je auto nooit meer terug ziet. Ik hoor toch geregeld dat een auto nog wel is gespot wordt nadat hij is gestolen. Een oproep zoals deze heeft dus zeker wel zin. Trouwens, het lijkt me ook een geschikte auto voor een pin kraak. Nou dan zie je hem zeker weer terug..
@redbee5: Klein, opvallend “kleur”, vermogen is nu niet om te zeggen “wow”.. Indien de R gestolen is met de bedoeling om een plofje te doen, zijn het amateurs.

Ding gaat waarschijnlijk in Oost-Europa met een ander chassisnr rondbollen.
@misterdrogba: Dit is inderdaad meer een patswagentje. Iemand heeft voor 10 mille papieren van een afgeschreven exemplaar gekocht, deze op bestelling laten jatten en 1+1= nieuwe golf R.
Als ze nou alleen die uitlaat hadden gejat!

Maar goed, ik hoop dat de eigenaar geluk heeft en hij nog wordt terug gevonden.
Wat ik dan oprecht niet snap is dat er zoveel extra geld in de auto gestoken wordt. Maar een degelijk GPS tracking systeem is dan weer teveel van het goede? Zeker auto’s als deze, VW Golf R, Audi (R)S, BMW M etc etc.. Zo duur zijn GPS trackers toch niet? Of een bearlock voor je versnellingsbak?
@ardonjr: de meeste echt dure auto’s (M5, (R)S6, zelfs A6 BiTDI competition) zijn alleen te verzekeren als er een tracker in zit, vanwege diefstalgevoeligheid. Ik weet niet of dit per verzekeraar verschilt. Slechts enkelvoudige ervaring mee. Misschien weet iemand anders er nog meer van af?
@bennyblisto: Een dergelijke aangeklede Golf R zit ook al wel over de 70k. Dat is in mijn boekje toch wel een ‘echt dure auto’ hahaha

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).