Goedemorgen. Hier een witte LaFerrari FXX K

Auteur: , 35 Reacties

Is rood op je Ferrari played out? Bestel dan een witte. Ook op de FXX K werkt dit erg goed, kunnen we zeggen.

LaFerrari FXX K

De locatie van deze foto – die op de sociaamedia als een lopend vuurtje rond gaat – is onbekend, maar afgaand op wat er omheen staat gokken we dat het in een werkplaats naast Fiorano is (daar reden laatst wat FXX K’s hun rondjes).

Zo niet, dan elders in een grote Ferrari-hub, ergens in het Midden-Oosten ofzo. Maar wat maakt het ook uit, het gaat om het beeld. Wij vinden helemaal mooi.

Witte Arie FXX K35 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Wat staat daar op de achtergrond. Het moet bijna wel in fiorano zijn.
@rolov: je bedoelt natuurlijk een Fiorino
@roppp: nee in fiorano.
Dit lijkt me de fabriek waar die apparaten gemaakt worden. Of ze hebben tegenwoordig ook robotarmen etc in vakgarages ?
Een auto waarbij je uitgenodogd moet worden om er een te kunnen kopen. Vervolgens mag jener niet de weg op of in je eigen garage doen. Ferrari houdt hem zelf en je wordt wederom uitgenodigd om af en toeneen rondje te doen wanneer hen het uitkomt.

Wat dat betreft heb ik toch een schurfthekel aan Ferrari, net zoals bij Apple (waarbij mensen in met slaapzakken voor de deur gaan liggen omdat ze dan een paar dagen later een te dure telefoon kunnen halen die al achterloopt op de concurrentie) en McDonalds (waarbij je voor dat je een hap neemt betaald om vergif in te nemen en vervolgens je eigen troep moet opruimen ook).

Dan maar een Pagani Zonda R. Toen die net uitkwam wilde een paar magazines hem vergelijken met de FXX, Horacio vond het prima. Evo hoefde maar te bellen en hij bracht de Zonda R naar elk Circuit naar keuze, Ferrari daarentegen…

Zo, dat gal is er ook weer uit. Benieuwd wat de uitslag is geworden van het Iconische Velgen Artikel.
@gtwillem:
Ik heb het juist om die reden ook niet zo op Ferrari. Al hebben ze soms prachtige auto’s gemaakt.
@gtwillem: je hebt wel de keuze om hem thuis te stallen of bij Ferrari zelf. Veel mensen kiezen ervoor om hem te stallen bij Ferrari omdat je er thuis toch niet mee mag racen en Ferrari regelt het transport naar de evenementen daarom kiezen veel mensen ervoor om hun speelgoed bij Ferrari te laten
@gtwillem: Onzin.Als jij je FXX (K) thuis wilt parkeren kan dat gewoon.Het heeft niet zo veel nut,maar toch.
@sydney: oh. Dan is het een top bedrijf ;-)
@gtwillem: Denk dat Pagani wel moest om een beetje serieus genomen te worden als nieuwkomer op een dergelijke markt… Daarbij is het FXX programma gewoon een showcase waarbij je jezelf soort van inkoopt. Daarbij, wie heeft de knowhow on deze dingen te onderhouden? Ben je sowieso op fabriekssteun aangewezen. Bij de gemiddelde demo van een oud F1 model wordt ook dikwijls een serviceteam ingevlogen. T is een soort duur karten :)
@gtwillem: je hebt gesproken.
@gtwillem: en toch zijn het mensen die accoord gaan met het (te veel) betalen voor produkten zoals iphones, exclusieve bolides, tasjes met logos, of het innemen van vergif. Iedereen heeft die keuze en maakt hem met het volle verstand. Thats life…. if you dont like it? Just look over to the other way. :-)
@maferick74: Wat heeft een Honda Accord met jouw reactie te maken?
@rickpetrolhead: PS: het Engels kan ook beter.
@gtwillem:

Ik begrijp eerlijk gezegd niet waarom je het vergelijk maakt tussen Ferrari en Apple en McDonalds. Bij Ferrari mag je de FXX K kopen op uitnodiging en bij Apple en McDonalds kiezen de mensen zelf of ze die producten willen aanschaffen. Dus omdat mensen daar zelf voor kiezen heb jij een hekel aan die bedrijven? Beetje vreemde gedachtengang vind je zelf ook niet?
Gisteren toevallig nog een filmpje zitten kijken van de Enzo FXX, wat een verdomd lekker geluid heeft zo’n ding!!

http://youtu.be/XsCOEHZ1Szw
@roberto: lekker wakker worden met dit filmpje , tnx
Ik vind die gedeelde spoiler nog steeds briljant! Gewoon omdat geen enkele andere autofabrikant die heeft.
@Original_Arnoud: een pagani zonda cs heeft ook een gedeelde spoiler. Wel andersom weliswaar
@jeps90: koenigsegggggggggg
@jeps90:
Maar niet zo opvallend als deze FXX K. Je zou vanwege de staanders op de flanken een volledige spoiler verwachten. Maar als deze kleine stukjes voldoende downforce genereren, waarom zou je dan een spoiler over de volledige breedte maken? Levert dan alleen maar onnodige luchtweerstand op.
Super auto. Dat Ferrari beslist over hoe en wanneer je er in mag rijden is alleen maar exclusief. En wil je dat niet dan koop je hem ook niet.
Waarom zo’n ding en niet gewoon een lmp2 of iets anders dat puur voor het circuit gemaakt is kopen?
@Hupke: Omdat je een heel team erbij krijgt dat de auto voor je onderhoudt. Kost wat maar oke.
@berlinetta:

Van het prijsverschil kan je dat team betalen.
@Hupke: Alleen maakt geld voor de kopers niks uit. Zie het inderdaad als extreem duur karten voor de rijken. Je rijdt voor je favoriete automerk en je helpt ze ook nog eens een handje met testen en ontwikkelen.
Neem overigens aan dat dit de Scuderia afdeling is.
Met dat blauw lijkt t wel een bmw livery.
Toch liever in t rood
Dat FXX programma is toch geniaal!! Voor 3 miljoen mag je testcoureur bij Ferrari zijn! Toch een jongensdroom van mij en na je stage krijg je het lesmateriaal mee naar huis! Een auto die z’n waarde behoud… Dus zo duur is het in theorie niet.
Koop dan gelijk een Ferrari formule 1 wagen voor die paar dollar extra ben je gelijk een beetje Schumacher.
Porno op willen
Blijkbaar wilde de eigenaar een Peugeot Sport wagen hebben. Er achter komen dat je niet genoeg geld daarvoor hebt, dan maar een Ferrari FXX kopen en in Peugeot Spoort kleuren uitvoeren……

Of misschien is het toch iets anders gegaan :)
De FXX K zal ongetwijfeld sneller zijn, maar de normale LaF vind ik toch mooier.
Ziet er goed uit maar ik zou hem in het blauw willen zien

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).