Hele lage Volkswagens op DUMPd show

Auteur: , 36 Reacties

Je hebt laag en je hebt LAAG. De Volkswagens op het DUMPd event vielen voornamelijk in die tweede categorie.

Deze Passat is rood en laag

De DUMPd Show werd afgelopen zaterdag gehouden in de ENKA fabriek in Ede. Liefhebbers van tuning konden volledig aan hun trekken komen. In de hal werd een geselecteerde reeks getunede auto’s tentoongesteld. Buiten kon je ook je eigen lowride showen.

Ondanks dat het een onafhankelijk event was, waren de Volkswagens rijkelijk aanwezig. De hobbyisten hebben goed hun best gedaan om hun VW zo uniek en opvallend mogelijk te maken. We zien onder andere een witte Lupo met bandenmaat ‘te groot‘, een Kever in ‘rat style‘ en misschien nog wel het gaafste; een rode Passat Variant met witte Golf R wielen en een rode fiets + skibox op het dak.

Tuningsjunk edwinpeek maakte een selectie mooie foto’s, check ze HIER.36 reacties

Leek me tof, had alleen niet de mogelijkheid om langs te gaan. Vooral VW’s ja, maar ik heb op andere sites ook nog wel andere merken gezien, komen die ook nog online?
@Corrado16v: Inderdaad, was zoveel meer moois te zien dat alleen VW’s…Erg leuk evenement, al vond ik het vorig jaar leuker.
Na de Volkswagen van de Gentse muur maakt dit natuurlijk geen indruk meer.
http://static.autoblog.nl/images/wp2013/Gent-muurcrash-01.jpg
Wild!!
mooie mix van merken, goeie locatie ook..
Ben er ook geweest. Zal nog even wat foto’s uploaden zo. Maar de categorie ‘tuning’ geeft zo’n sjonnie naam aan Dumpd. Het niveau ligt hier waanzinnig veel hoger. Maar ik dacht dat niemand hier het ‘Bentley of Mercedes wielen onder een Golf’ idee snapte?
@dragspert: Dit soort wagens zijn niet in trek bij de gemiddelde Autoblogger, worden alleen maar afgekraakt terwijl ze zelf in een Kia of Hyundai rijden helaas.
@dahlback: helemaal mee eens. Erg jammer.
Wat zit er in die koffer van die rode passaai?
@keesje1987: Een pool, die lagen allemaal massaal te pitten in hun auto’s in de zaal :)
Waren de spanbandjes in de aanbieding?
Staat ‘m goed!!!!
Wel vet hoor die passat alleen dat doorgezakte vind ik lelijk…iets omhoog graag.
@schellekens006: Wiel net niet in de wielkast bedoel je neem ik aan, dat vind ik idd ook mooier ogen. Maar deze passat heeft airride, met zulke evenementen zetten ze ‘m dan zo laag mogelijk. Blijkbaar zijn er mensen die dat mooi vinden.
Dik! Naar beneden schroeven die handel!
Airride… Oogt allemaal leuk, maar zodra ze vertrekken is het ”slammed” rijden voorbij.

Lekker schroefsetje en asfalt happen! Low-Life!
@G-Ammo: haha idd.

Paar busses tectiel voor de bodem int jaar en schrapen maar.
Ziet er voor Passat bes gelikt uit moet ik zeggen, erg netjes. Inderdaad wel een beetje laag, dat is niet mijn smaak.

Trouwens, geen foto’s van de Nissan Silvia S15 Widebody met RB25DET die er ook bij was? Die vind ik nog een stuk interessanter, zeker aangezien ik er zelf niet ben geweest.
@ej20g: Zal ik posten ;) Het was trouwens een s14
@EdwinPeek: Stond toch wel degelijk een S15 widebody met RB25DET binnen maar idd ook een grijze S14 met RB25 en fenderflares dat wel. Maar die S15 ben ik wel zeker van, want dat is namelijk mijn auto ;)
@Texhnolith: die bedoel ik inderdaad! Ik lees veel op het Skyline forum (nog niet aangemeld) en heb jouw project vanaf het begin gevolgd. En ik moet zeggen, ik ben zwaar onder de indruk van jouw auto. Ik hoop ‘m dan ook zeker een keer tegen te komen aangezien ik in de buurt woon (Lent).
@ej20g: Thanks :) hij is de komende tijd nog niet op de weg want hij is nog niet helemaal af. De auto moet nog gemapped worden en herkeurd bij de RDW vanwege de nieuwe motor. Maar ik hoop toch dat hij voor eind November af is iig. Dan ben ik er bijna 2 jaar mee bezig geweest ;). https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1097166_659092100777030_917033507_o.jpg
@Texhnolith: ik hoop het ook voor je, 2 jaar is lang zat.:) Misschien dat ik je ooit nog weleens spreek aangezien ik me over een tijdje (als de Impreza op de parkeerplaats staat) aan zal melden op het Skyline forum en ook op de grotere Japanse meetings aanwezig zal zijn.
@Texhnolith: Upload is wat foto’s op autojunk! een van mijn favo’s all-time, de silvia!
@ej20g: Widebody S14 en impreza stonden ook bij jeroentje tuning. Beide ook zeer bekende wagens.
@sjaakk: inderrdaad, ook bekend bij mij. Vooral de Impreza (van iemand die hier ook weleens komt).
@ej20g: Ja ik heb het topic van hem door gelezen over de bouw. Maar hemzelf ken ik niet.
dump die shit maar gwn de sloot in
Zit best lekker spul tussen!
Echt geen gezicht en het rijd toch voor geen meter. Die gasten die in die golf II zitten zijn echt typerend voor het soort volk op dit soort events.
Zo te zien had ‘ie zijn schoonmoeder nog in de dakkoffer laten liggen.
Haha de meeste mensen snappen het niet, de meeste golfjes 1 en 2 is meer tijd aan besteed dan jullie eigen leasebakken in het fabriek. Jammer dat het niet gewaardeerd kan worden. En ook al kan je het noet waarderen hou dan lekker je muil. Ieder zn eigen ding want als we allemaal hetzelfde deden was het ook zo saai. Enuuh @norge. Wat een nerd ben jij. Nog steeds over de spanbandjes praten. Kan je niks beters verzinnen met dat kleine beetje hersens wat in je kop zit?
@sander1206: kalm aan jongen, denk aan je hart.
tattoeages, strandstoeltjes, hempjes, hanekammetjes, stickers.

ik geloof niet dat dit mijn evenement zou zijn.
@Laue: Helemaal niet bevooroordeeld ofzo….
@Jaapie: Ik geeft toe.. maar toch..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).