Justin Bieber is zijn witte Ferrari zat

Auteur: , 69 Reacties

Een Ferrari verveelt natuurlijk snel voor een snotaapje met teveel geld. Tijd voor een makeover dus. Wrappen is totaal niet cool en is daarmee een prima oplossing voor de 458 van Bieber.

Ferrari van Bieber is blauw!

En welke kleur past nou het meest bij kleine jongetjes? Inderdaad, babyblauw! Misschien wilde hij nadat hij een fotograaf omver reed niet meer herkend worden en dacht hij met een wrapje undercover te kunnen gaan. Of kreeg hij misschien kwantumkorting?

Zijn Ferrari 458 heeft nu in ieder geval de kleur die de remklauwen ook al hadden. De logo’s van het Italiaanse merk vond Justin maar niks, die heeft-ie lekker afgetaped. (via thesupercarkids.com)69 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Gayyyyy!!!
@Lennaert: net wat ik wilde zeggen
@Lennaert: Respekt voor jouw durf om hier op maandagavond uitbreiding kast te komen!
@moveyourmind: waarom krijgt zo’n krom lopende zin zoveel kudo’s?
zal waarschijnlijk wel veel zeggen over het volk op deze site..
Thx.. goed dat ik t ff weet
Er zijn toch mensen die getwijfeld hebben over zijn geaardheid tijdens het eten van blauwe babymuisjes tijdens zijn geboorte, Justin wil hiermee laten zien dat hij toch een “Man” kuch is.
@bsxc2: Whahahahhahahahhahahahaha , jij bent geweldig hahaha
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
-edit: nutteloze bijdrage-
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Toch vind ik die matte wraps, of zijdeglans (wat is het?) in lichtere kleuren best mooi! De auto kan het iig prima hebben.
Zou mij er ook best in durven te vertonen, maar ik ben dan ook al heel wat jaartjes uit de kast.
@imaginenl: wat is iig?
@4poorte: in ieder geval
@4poorte: een “afkorting” van in ieder geval, aldus iig. Ik vind het een lekker kleurtje op die 458, wat zouden jullie als 19 jarig meiden idool doen met 52 miljoen op de bank? Vast en zeker 51 miljoen aan goede doelen schenken..
@4poorte: In ieder geval…
@4poorte: in ieder geval.

OT. Het is niet zo dat als justin bieber iets heeft het gelijk lelijk is. Het staat de 458 best goed.
@4poorte: in ieder geval
@imaginenl: Wees er lekker trots op…
@keesje1987: dat ben ik hoor, maak je geen zorgen ;-)
@imaginenl: bah bah…
@keesje1987: moet hij ook zijn.
@ej20g: ja stel je voor… zielige gedoe, wees een vent en hou van een mooie vrouw, klaar. Ach wat is het leven toch aangenaam simpel
@keesje1987: laten we mekaar geen mietje noemen maar ik vind dat een echte vent voor z’n geaardheid uitkomt.
Wist je trouwens dat de mannen die het hardste gillen dat ze zo vreselijk op vrouwen geilen het meest onzeker zijn over hun eigen seksuele voorkeur?
Ik bedoel maar…
Chille kleur
Toch wel lief dat ie wat geld(of coke) geeft an de mevrouw, zie link


Who cares bout bieber!?!?
@newguy92: Ik had al bijna het idee dat hij het van de arme mevrouw afpakte. ;)
Kiek die blanke neger!
Ventje doet het toch maar goed……..Geschreven onder bedreiging van mijn dochter…
@norge: Misschien kan je de gedachte van je dochter veranderen door te zeggen dat het een mietje is die niet voor zichzelf durft op te komen. Die je eerst in het gezicht spuugt en als je er wat van zegt, laat hij je door z’n body guards in elkaar meppen.
Wat een volslagen kansloos stuk… Laat dat ventje lekker. Hij heeft gewoon een Ferrari onder z’n hol, denk dat menig leeftijdsgenoot ervan zou dromen…
@keesje1987: dat vind ik nou ook, leef en laat leven.
@woot: Inderdaad en rijd dan niet bijna een camera man dood!
@woot: Ik zou graag willen wat hij ook heeft. Maar als ik alle acties hoor die hij doet is niet echt meer normaal.
Ik vind de auto mooi. Maar de bestuurder is niks
En ik ben Justin Bieber zat! Kan geen fancy wrapje goed maken…..
@rickr: mooie auto, maar misschien een wrapje rond ’t hoofd van Bieber?
@rovalo: OT: *men neme 5 meter ductape, een aansluiting op het 400v net, een natte spons…..ow sorry dit is niet The Green Mile, maar snap je waar ik heen wil?
Ik vind het wel gaaf.
Op een 430 Scud is het ook stoer
http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?id=233616805&asrc=st%7Csr
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-

Gevalletje zelfcensuur…
Haters…
Afgezien van dat ik geen fan ben van deze halve nep-gangster, vind ik die kleur eigenlijk best wel gaaf! Je hebt toch wat anders dan het “rosso scuderia” en staat helemaal niet zo gek
Hij is wat hij is maar toch Kudos voor zijn autokeuze..
Ik had het iets meer als het BMW blauw laten doen maar dit staat ook goed. Dat je geen fan bent van Justin B. prima, ik ook niet namelijk. Maar tamelijk kinderachtig geschreven dit. Hij doet toch ff datgeen wat iedereen wil met zulke auto’s. Namelijk: rijden
Wel een beetje zuur bericht hoor. Afgunst?

Doet ie toch goed, hoor. Ik zou willen dat ik het geld had voor een auto als dat, laat staan op zijn leeftijd. Het is niet allemaal even smaakvol, maar over smaak valt te twisten. Ik vind `t juist wel van lef getuigen dat hij doet wat hij mooi vind. Beter dan 13-in-een-dozijn rode 458, voor zover je daar van kunt spreken.

Vind het een beetje nutteloos dat hij nou nog steeds ‘snotaap’ enzo wordt genoemd. Is toch nergens voor nodig, verlaag je niet tot zijn niveau.
@TimmiX: heb je gezien hoe die pipo er bij staat, dat is toch niet gezond meer, wat een koekwous.
@yerrie: Mensen die je ze niet eens kent, veroordelen en beledigen op het internet, gebaseerd op de leugens en compleet uit context gehaalde waarnemingen van de media. Vrij triest, vind je niet?

Hoezo is hij een koekwaus? Die gast heeft het op eigen kracht gemaakt in de muziekindustrie, heeft miljoenen fans (en daarmee ‘haters’, waarom zou je uberhaupt haten op iemand, ik vind zo veel muziek niet goed, daarmee kan ik dat nog wel respecteren) en geniet van de voordelen van het bekend zijn. Kun je hem dat echt kwalijk nemen?

Iedereen oordeelt over de negatieve aspecten omdat die altijd breed worden besproken, maar er wordt nooit gesproken over alles wat hij doet voor bijvoorbeeld ernstig zieke kinderen, geld dat hij op haalt voor ziekenhuizen en noem zo maar op. Het is echt geen realistisch beeld wat wordt geschetst en waarop hij wordt beoordeeld.

Succes wordt nooit zo gewaardeerd. Toch jammer dat mensen niet gewoon in hun waarden kunnen worden gelaten. Zeker als je geen goed beeld hebt. Vind dit alles echt zo kinderachtig en nutteloos. Laat die gast toch lekker doen wat hij wil. Als je `t niks vind, waarom dan de moeite nemen om `m de grond in te stampen?

Sorry voor de offtopic, maar ik wordt zó moe van dat Bieber-bashen. Ik vind z`n muziek ook verschrikkelijk, maar dit is nog veel erger.
@TimmiX: oh god er is een belieber gepiekeerd, ging mij zuiver om wat die gasten/jeugd van tegenwoordig aan hebben, rare kleren grote pet, en zie onder daar besef ik me dat het aan mijn ouderdom ligt.
Alhoewel mijn nichtjes van 10 t/m 14 ook in een deuk liggen van deze wannabee gangster dus helemaal alleen aan de leeftijd ligt het niet
@yerrie: Dit heeft niets met hem persoonlijk te maken, het gaat mij meer om het respect en de manier waarop mensen worden afgeschilderd in het algemeen. Da’s nergens voor nodig.

In dit geval is hij gewoon trots (en heeft alle recht daartoe wat mij betreft) op zijn auto, maar ondertussen wordt hij afgebrand om hoe hij eruit ziet. Dit is toch Autoblog en geen modepolitie ofzo.

Er zijn vast ook genoeg mensen die jou kledingstijl niets vinden. Iedereen heeft recht op zijn mening, maar daar hoef je iemand toch niet op deze manier te veroordelen? Kijk eens verder dan het uiterlijk voor te oordelen. Het alsmaar in hokjes stoppen slaat nergens op. Waarom kunnen we mensen niet gewoon in hun waarde laten, het is toch juist goed dat er verschillende persoonlijkheden en ‘stijlen’ rondlopen?…
@TimmiX: Wannabee gangster is een stijl dus, nou het zal wel maar ik vind het een koekwous. (en al die figuren die er zo bij lopen met hun te grote petten en broeken op half zeven)
En dat is niet zo raar, er zijn legio voorbeelden van jongens en meisjes die op jonge leeftijd geadoreerd worden en zich dan een houding aannemen die niet spoort, dat is prima maar niet verwachten dat ik dat normaal vind, dat moet je juist bekritiseren.
of het allemaal verdiend is heb ik niet over gezegd, dat zal allemaal vast wel
Geen dank voor de tip (kuch )
Ik vind het wel een kek kleurtje, had beter gekund maar het is in ieder geval beter dan wit IMO. Ik was niet op de hoogte dat na roze nu ook lichtblauw als kleur definitief geannexeerd is door de regenboog brigade. Het moet niet veel gekker worden…Dadelijk pakken ze groen ook nog…of rood…of geel…

Maar ja goede kleur wat mij betreft dus voor een sportwagen, maar jammer dat het een wrap is natuurlijk, ik vind dat wrappen inderdaad niet zo cool, gewoon een kleur bestellen af fabriek is beter, zoals bijvoorbeeld bijvoorbeeld Vinaccia:

http://www.flickr.com/photos/plewandowski/8679984413/
Ik word oud en begin op mijn vader te lijken,maar wat de jeugd draagt tegenwoordig ziet er toch niet uit met die strakke pijpen en hoge schoenen en nog een mini rokje er over.
Zal wel hip(hop) zijn anno 2013 maar ik begrijp er geen ruk van, wijven dragen dat
@yerrie: en die te grote petten, heeft niemand die gasten ooit verteld dat ze eruit zien als pipo’s, mijn stad loopt er vol mee.
@yerrie: Wat is daar vreemd aan? De meeste van zijn fans dragen ook een legging met een jurkje erboven.
En de wereld is Justin zat dus nog ff en woont hij weer bij mama
Wat gay zeg hij moet gwn nie stoer doen met z’n auto het is dan wel een mooie auto maar de bestuurder die is echt slecht
@carlover007: of je bent 5 jaar oud of geestelijk handicapt..
Staat gewoon gek, lekker jaloers allemaal hier want het is zo een strakke bak.
Die broek van hem…..
Wat zal die arme bieber denken als hij straks 50 jaar oud is en al die belachelijke foto’s van hem zelf ziet. Tenminste als hij die gaat halen. de meeste kind sterren hangen al aan een touw rond hun 27e ;)
Ik heb nix met of tegen de man.
Maar de houding die hij heeft, is die van een tachtig jarige met dat kromme ruggetje en die hangende armen.
Sta eens rechtop vent !
ik ben justin zat, bestaat alleen geen oplossende “wrap” voor
Justin Sweeber, mooie kort wit rokje heeft ie aan, oh wacht het ging natuurlijk over de auto :P
U zoekt Justin Bieber haatcomments? Dan moet u even een kijkje gaan nemen bij de respectabele reaguurders op Autoblog.nl. Daar weten ze precies te zeggen wat er allemaal mis is met beroemde mensen die meer geld en succes hebben dan zij. Nog nooit zag u zoveel jaloerse bekrompen Polder-reaguursels bij elkaar. Geniet ervan!
@JvT: Meer geld en succes maakt je niet meer mens, beetje commentaar op een ontspoort talentloos (het is michael jackson niet) kind dat gangster speelt is niet zo erg.
Alle kinderen kunnen een beetje zingen en verder heb ik geen talent kunnen ontdekken.
Lindsey Lohan heeft meer geld en succes dan jij maar dat wil niet zeggen dat we haar ook serieus moeten nemen.
Bovendien kan ik nog een lijst maken met (foute)mensen die meer geld en succes hebben maar die eigenlijk geëxecuteerd dienen te worden.
maar beste belieber ga nu maar weer een plaatje draaien en een poster aflikken van je wannabee ganagster, dan ga ik verder met afzeiken van die dwaas. Toevallig ook nog een jantje shit fan ?? ga ik daar ook aan beginnen!
@yerrie:
Ik ben heel benieuwd naar die lijst van jou. Wie dient er volgend ‘yerrie’ geëxecuteerd te worden? En wie denkt ‘yerrie’ wel niet dat hij is, dat hij denkt op deze manier te kunnen oordelen over mensen die hij waarschijnlijk niet eens kent?
Vindt ‘yerrie’ het niet een heel klein beetje zielig hij dit soort dingen roept vanachter z’n toetsenbordje? Ik denk dat ‘yerrie’ eens goed bij zichzelf te rade moet gaan, en proberen uit te vinden waar al deze opgekropte frustraties vandaan komen.
Meer geld en succes maken je inderdaad niet ‘meer mens’ zoals jij dat zegt, maar ik denk dat als ‘yerrie’ dit soort dingen zegt, dat hij zich moet realiseren dat het je ook niet minder mens maakt. Hier moet ‘yerrie eens goed over nadenken. Voorzover ‘yerrie’ dat kan natuurlijk; ik ken ‘yerrie’ niet zo goed. Maar tot dusver heeft ‘yerrie’ weinig blijk van intelligentie getoond.
Serieus Justin Bieber news = rotzooi
Heel deze topic is een -nutteloze bijdrage-. Morgen is de auto weer oranje, lekker belangrijk!
Aaaahw JUSTIN BIEBER!! Jullie moeten eens ophouden met dit arme joch te plagen! Hij heeft het ook heus niet zo breed hoor. En trouwens: hij KAN tenminste een babyblauwe auto krijgen. Maargoed nu we het toch over justin hebben, ik ga met hem trouwen en dan krijg ik een babyroze auto lekker puhhh. Doegdoeeghxxx
X een ware belieber die de babyblauwe auto van justin bieber best mooi vind.
Mijn naam is marietje pannenkoek. (marietje bieber <3)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).