Help! Vrouw zoekt ANWB wegenwacht-meneer

Auteur: , 24 Reacties

Nee, niet deze vrouw op de foto. Maar wellicht ken jij de persoon die zij zoekt!

Vrouw zoekt ANWB man

De ANWB-wegenwacht. Met name de Alfa liefhebber heeft er een haat-liefde relatie mee. Aan de ene kant heel erg naar dat je ze moet bellen. Maar ze zijn snel ter plekke, uiterst vriendelijk en handig met auto’s bovendien. Binnen no time wordt je auto gesleept of gerepareerd (met het advies om Japans te gaan rijden). Dat zijn bijzonder veel prettige kwaliteiten die een vrouw kan zoeken in een man.

Een goed voorbeeld van zo’n dame is Grace. Deze naar eigen zeggen ‘donker harige krullenbol‘ moest onlangs gebruik maken van de diensten van de ANWB. De Nederlandse Gele Trots stuurde vervolgens een enorm stukje Eye-Candy naar Grace die haar auto fixte. Volgens een interview in het AD was het geflirt niet van de lucht, maar geen van beide durfde daadwerkelijk een avance te maken.

contactadvertentie-grace-uit-arnhem-750

Dus, beste ANWB-meneer, mocht je ook AutoBlog lezen en onlangs bij een leuke dame haar vastgelopen remschijven hebben vervangen (nee, geen eufemisme). Hopelijk ben je net als Grace verzot op het luchtje Thomas Sabo Glam ’n Soul, want dat is de andere contactadvertentie van de hopelijk vrijgezelle Grace uit Arnhem.

Fotocredit: @CasperH tijdens de Salon van Genève van 2017.24 reacties

De rest mag je zelf aanvullen… ^^
De rest mag je zelf aanvullen? Misschien iets teveel informatie? Als dit bericht naar buiten komt en de ANWB er achter komt over wie dit gaat, kan die persoon niet in problemen geraken door deze ene vage zin?
@Polo90: nee
@Polo90: ze bedoelt eerder dat ze geen zin heeft in mensen die doen alsof ze de bewuste ANWB-man zijn. Dus als iemand de rest van het verhaal kan invullen weet ze dat het de echte is.
@gulli: dat dit uitgelegd moet worden :’D
De laatste zinsnede doet het hem. Genieten
*afvullen
@str8six: ransaap 😅
De ANWB wil altijd helpen, dat kunnen ze ook niet helpen.
“klaar was met mijn auto”. Dus dat ding noem je tegenwoordig ook al ‘auto’… Dan zal ze nu wel willen dat haar ‘auto’ een grote beurt krijgt. Met extra aandacht voor het doorsmeren.

Ik snap trouwens wel waarom dit bericht op ‘auto’blog staat.
Naïeve mensen oplichten doet ze ook trouwens:
http://diensten-vakmensen.marktplaats.nl/a/diensten-en-vakmensen/cursussen-en-workshops/755670-amazing-miracle-grace.html?utm_source=autoblog&utm_medium=referral&utm_campaign=CA____autoblog_promotie_site_autoblog&utm_content=97780
@ikbenmnzus: ik denk dat je gelijk hebt.. ze zag haar autopech, of haar prins in gele bestelbus in ieder geval niet aankomen
@ikbenmnzus: Tja, als je dan bij de ‘ANWB oproep’ klikt op haar naam Grace zie je ook haar andere advertenties op marktplaats. En inderdaad bij deze advertentie link staat rechts hart telefoonnummer al. Ze heeft 30 jaar ervaring met kaart leggen. Uitgaande van 18 jaar en 30 jaar ervaring is deze dame 48+……..
@erik2907: hart = haar
@erik2907: Ik hoopte stiekem ook op een leuke studente of werkende dame van een jaar of 25. Helaas.

Nee, ik ben zelf ook 25, dus dat maakt me geen viezerik. Toch?
@granlusso: als Trump het kan met Melanie qua leeftijdsverschil, waarom jij dan niet met Grace?
Die heeft ff de olie gepeild
Nou, als dat geen n**ken wordt… Even het viertakt principe van ‘suck, squeeze, bang and blow’ in de praktijk toetsen.
De g*ile rijders .. oh wacht, dat was de bijnaam van andere vaklieden 😏
Beste donkerharige krullebol, ik heb geen behoefte om je te ontmoeten omdat ik het ernstige vemoeden heb dat ik niet jouw maar je Zastava 1660 supersilence een beurt moet geven; tijdens het repareren van jouw auto vrijdag jl viel het me op dat’ie, hoewel ‘ie goed op zijn bandjes staat, uitgelijnd moet worden, de ontsteking op tijd gezet moet worden, de twee bougies ernstig schoongelikt moeten worden, de auto schreeuwt om een stevige doorsmeerbeurt waarbij er niet spaarzaam met vet omgegaan zal worden en is het complete uitlaatsysteem aan een grondige interne inspectiebeurt toe, om te kijken waar dat gebrul vandaan komt!
Daarnaast ben ik bang dat de auto van je zus en je moeder ook een beurt nodig hebben, maar het meeste vrees ik echter de donkerbruine Daewoo van je broer.

M.vr.gr. Rinus Moersleutel.
Armbandje, opgeschoren haar, petje…… Ik zou als ik haar was even bij de plaatselijke Mac gaan kijken.
@sanderm3: hoe zie jij eruit dan?
Anders
Leuk dit, all you need is autoblog

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).