Het imposante wagenpark van Instagrammer gercollector

Auteur: , 35 Reacties

Gevulde garages. Daar worden wij blij van.

Wat moet het toch heerlijk zijn om geld als water te hebben. Je eigen garage vullen met de droomauto’s van je lijstjes. Niet één of twee auto’s. Nee, een compleet wagenpark! Ter inspiratie om zelf deze doelen te bereiken hebben we vandaag de auto’s van Instagrammer gercollector voor je. De in München woonachtige autoliefhebber deelt via sociale media met liefde zijn imposante collectie.

Het mag geen verrassing zijn dat iemand met zo’n naam fan is van Duits spul. Gercollector heeft in zijn garage enkel en alleen bijzondere, of bijzondere varianten van auto’s staan. De beste man heeft bijvoorbeeld twee Aventador Superveloce Roadsters. Uiteraard mag een Ferrari F40 niet ontbreken en heeft de Instagrammer twee absolute concurrenten in zijn collectie. Het gaat hier om de Mercedes C63 AMG Black Series en een BMW M3 E92 GTS. Een M4 GTS heeft hij overigens ook, maar dat even geheel terzijde.

Naast Duitse supercars als een 911 GT3 RS 4.0, een SLR McLaren 722S én een SLR Stirling Moss, maakt Gercollector af en toe een uitstapje. Bijvoorbeeld de eerder genoemde F40 uit Italië, maar ook een McLaren P1, twee 675LT’s en een Bentley Bentayga vullen zijn garage. Zelfs na deze lijst zijn nog niet alle auto’s uit de collectie genoemd. In de gallery tref je meer vierwielers en tweewielers uit het wagenpark van de Instagrammer.35 reacties

Ik vraag me dan toch altijd af wat iemand doet voor z’n geld als ze zo’n wagenpark kunnen kopen. Loterij gewonnen en daarna alles in Bitcoins gestoken?
@stephano: ik volg hem al lang en volgens mij is het een Euromillions-winnaar. Zo pronken met je wagens is enkel aan de instant-rich folks besteed.
@dromedaris: net als met Pog die in Wallonië woont, heb ik hetzelfde vermoeden bij. (Is die kerel die zijn Lambo ombouwde om Forza op te kunnen spelen)
@dromedaris: mijn ervaring is dat selfmade rijke mensen gewoon geen tijd hebben om ganser dagen op sociale media te zitten posten over welke kleur van remklauwen ze eens zouden nemen. Neen die mensen werken doorgaans lange dagen om te staan waar ze staan.
Al die instagrammers die ganser dagen online zijn en overal posten en antwoorden, hebben volgens mij hun geld niet zelf bijeen gescharreld.
Lotto kan, maar statistisch is die kans toch kleine he.
Denk dat het vaak de zoon is van.
Kudos to them.
@woudloper: ik zou wel willen antwoorden, maar ik doe het toch niet.
kwestie van niets verkeerd te zeggen.
@wimof: op autoblog mag elke gebruiker zijn mening zeggen.
of ze juist is, oordeelt de rest.
@woudloper: Met 15 miljoen miljonairs over de hele wereld ben je maar een handjevol van die soort gevallen nodig die AB lezers laten kwijlen. Sommigen moeten er hard voor werken en anderen hebben geluk. Statistisch is het onvermijdelijk dat dit soort eigenaren er tussen zitten die self-made zijn en ontzettend veel vrije tijd hebben.
@stephano: Ik las ooit ergens (weet helaas niet meer waar) dat Gercollector zijn fortuin heeft verdiend met het Swatch horloge merk. Een of andere topfunctie gekoppeld aan een pak aandelen meende ik. Of het waar weet ik niet, kan het ook nergens vinden.
Vreemd,ik heb ook Instagram op mijn telefoon staan. Maar als ik naar buiten kijk zie ik alleen een Volvo S60 staan….
@hexxion:
Ik ben geweigerd op Instagram?
Te arm.
@hexxion: die kan ik niet betalen, ik probeer soms stoer te doen met mijn black on black toyota corolla uit 1999.
Op de F40 en de ouwe Bimmer na een saaie 13 in een dozijn verzameling.
Wanneer tonen jullie eens een mooie verzameling dikke youngtimers?
@BmwMPower: ik zou voor de kosten van 1 mclaren inderdaad een groter en veelzijdiger wagenpark aanschaffen met youngtimers volgens mij.. en ze allemaal rijden of ik ze gestolen had.
@kle500: die duc en die s1000 kwamen er overigens wel tussen te staan😁
@kle500: Da’s het leuke van motoren, toch net even wat bereikbaarder… Kan niet wachten op de mooie zomerritjes met m’n S1000RR
@BmwMPower: ik snap dat nooit, hier op AB hebben reaguurders het er altijd over dat de verzameling ‘te nieuw’. So what!?

Als ik het onbeperkte vermogen had dan had ik ook een F40/F50 gekocht, puur omdat dit mijn prille jeugdliefdes waren (ben van bouwjaar ’88). Maar om nou een jaren 70 Ferrari / Lamborghini te kopen.. nou nee. Tuurlijk, ook ik zal m aanvullen met de CGT en ander hedendaags spul. Maar een 300SL of Gullwing is net zoals de Aventador SV te koop.
Een collectie gekocht met nieuw geld, weinig inspiratievol. Al wil ik overigens best ruilen.

Die domme beer erbij snap ik dan weer niet.
De beste heer woont in Miesbach, iets onder München!
@vandijkbv: ik iets onder Amsterdam
@hplh: fantastisch
Tja, wat is het leven toch mooi als je zoveel geld hebt dat je dit soort dingen kan doen… toch in het verkeerde nest geboren en/of juiste opleiding gekozen, juiste kansen gezien en gepakt etc etc… Ben nog jong gelukkig dus kan nog zover komen :) :P
Foto’s kijken, schouders ophalen en weer verder gaan.
En een BMW Isetta! +1 daarvoor.
Leuk! Ik zou zelf andere keuzes hebben gemaakt maar ieder zijn ding.
Zijn allemaal auto’s van zijn vader grote vastgoedman in munchen. Heb er zelf tijdje gewoond en ken wat mensen die m kennen.
Ik.zal binnen 1 dag mn rijbewijs kwijtraken
Heel gaaf dat er ook 2 Isetta’s staan 😃👍🏼
Leuke collectie. Snap alleen nooit zo goed dat mensen 2x dezelfde auto kopen in een ander kleur. Zou dat geld in m’n zak houden of iets compleet anders kopen.
Moet aannemen, dat geld op exoten verdienen hier het Leitmotiv is. In dat geval zie ik de logica van deze collectie. Zo niet is het een vrij fantasieloze collectie p-verlengers.
Doe mij het rode gevaar op foto 8 maar (de messerschmitt wel te verstaan)
@koekwaus: Is een BMW-Isetta.
Doe mij de dweilmachine achter in de hoek op foto 3 maar…
Voor deze hele collectie zou je in nederland het dubbele kwijt zijn aan de EXTRA BELASTING !!!
Vroeger had je dit soort rijke figuren ook. Toen boeide het me al niet zo. Nu nog steeds niet, maar tegenwoordig krijgen ze een podium aangeboden via allerlei social media. Leuk voor de liefhebbers van dit soort, vaak luie, rijke figuren. Het is beide groepen van harte gegund! Disclaimer… Ik ben NIET jaloers, om de reacties voor te blijven. :-)
@tge1: Jaloers of afgunst is iets verschillend natuurlijk. Afgunst heb ik niet, maar ik ben wel jaloers op iemand, die gewoon door mee te spelen met bv Euromillions, opeens dit allemaal kan veroorloven!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).