Het verhaal van de Autoblog-lezer met relatieproblemen

Auteur: , 104 Reacties

Via-via kregen we een interessant verhaal te horen.

Man met app

Bart (echte naam bekend bij de redactie) is een enorme Autoblog fan, en terecht natuurlijk. Bart heeft echter gierende ADHD en is daarmee dus altijd druk, zowel in zijn hoofd als fysiek. Hij is ondernemer en gaat helemaal op in zijn bedrijf, hij heeft daardoor steeds minder tijd voor zijn vriendin. We spraken haar onlangs, ze vertelde dat Autoblog op zo’n moment zowel haar ergernis als redding is. Het eerste dat hij vaak doet is minstens een half uur ‘autobloggen’ zonder iets te zeggen (respect). Als ze daar dan een opmerking over maakt, zoals ‘lekker gezellig!’, krijgt ze altijd de reactie dat hij moet weten wat er in de wereld gebeurt en dat ze wel een mooie auto nodig hebben voor de volgende roadtrip.

Net voordat ze een relatie kregen (1,5 jaar geleden) hebben ze namelijk samen een roadtrip gemaakt door Toscane, in een BMW Z4 cabrio met een vrij groot motorblok (exacte motorisering was helaas niet bekend). Als auto(blog)-freak was het voor hem natuurlijk een jongensdroom om daar 10 dagen in rond te crossen. De volgende reis wordt dan ook een verlengde versie van de Route 66 (NYC-LA) in een mooie dikke Amerikaanse oldtimer; een Mustang cabrio of iets dergelijks.

Autoblog app voor dat stukje ontspanning

Maar in het begin van hun relatie, als hij dan het zoveelste autofilmpje aan het bekijken was (en onaanspreekbaar was) dan ergerde ze zich daar nogal aan. Tot aan het moment dat ze hem een aantal maanden geleden zei dat hij wel aanspreekbaar moet zijn als ze samen zijn, en dat hij anders maar naar huis moet gaan of niet aan deze relatie toe was. Ze heeft hem vaak gezegd dat ze nog de meeste concurrentie voelde met zijn telefoon (en zijn business partners). Dat moest veranderen! Ze hebben toen lang gepraat over zijn drukke leven als ondernemer en zijn fascinatie voor auto’s, en wat bijvoorbeeld Autoblog daarin voor hem doet. Auto’s zijn z’n passie en met zijn eerste echt goed verdiende geld wil hij heel graag een mooie cabrio kopen, voor roadtrips en/of het weekend. Daarnaast blijft hij met Autoblog up-to-date mbt alle technologische veranderingen die voor zijn bedrijf relevant zijn. Dankzij Autoblog heeft hij een moment om te kunnen ‘uitzoomen’, hij zegt zelf ook rustig te worden van auto’s, om vervolgens wel aangesloten te zijn en weer met het moment bezig te kunnen zijn.

Klinkt allemaal logisch, maar de wederhelft van Bart bleef het moeilijk vinden om te concurreren met de Autoblog app. Nu hebben ze de afspraak dat hij wel Autoblog mag lezen, maar dat vervolgens zijn telefoon weg/uit moet als ze samen zijn. Dat lijkt tot op heden wel aardig te werken. Het enige wat ze nu nog vervelend vind is het feit dat hij elke maand een andere (dure) auto wil kopen. Dan gaat hij weer dagen obsessief naar info zoeken om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat het toch wel heel erg duur is/het nog niet het moment is… Herkenbaar.104 reacties

Relatie-blog much…?
Goh, je zou bijna denken dat het over @gtwillem gaat. 😁
@e1000bmw523i: eerder over zijn zus..
@philipf: ho ho, er wordt nergens gesproken over een dikke draak…
@e1000bmw523i: @gtwillem had wel geweten wat voor een motor in de Z4 lag, en ook met hoevem nm de schroefjes van het cater waren aangedraaid :P
@osmo: Touché!
@e1000bmw523i: haha, hem had ik ook als eerste in gedachte!
@e1000bmw523i: Lijkt me sterk dat die een vriendin heeft ;)
Het enige wat autoliefhebbers interessanter vinden dan auto’s zijn tieten. Dus mijn tip aan mevrouw: tover die tetten eens tevoorschijn. Aandacht gegarandeerd.
@berlinetta: uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat dit niet haar sterke punten zijn……
@roppp: dan koop je een stel memmen
@87sandyd: ben jij er zoeen?! Als er iets erg is, dan zijn het wel van die sterrenkijkers.
@roppp: postzakken met sigarenpeuken?
@berlinetta: en billen! Vooral ook billen!
@berlinetta: uhm nee
Lieve Mona…

(voor de ouderen onder ons…)
@fijnkonijn: LOL, check:)
@fijnkonijn: Of een airstream caravan achter je mustang hangen. Komt het ook altijd goed..
@fijnkonijn: haha lol
Zou dit bericht voor geen goud hebben willen missen. #caremuch
-edit: nutteloze bijdrage-
@volkswagena4tdi: kan ik me in vinden. Nutteloze bijdrage deze dating blog.
Moet ik nu medelijden krijgen?.. dacht t niet!
Tis groen en lang en als je het doorsnijdt komt er vocht uit…
@mar10us: groene tuinslang?
@mar10us: Die kan ze ook gebruiken, ja…
Ik heb geen ADHD, ben (nog) geen zelfstandig ondernemer, maar dit verhaal komt mij ontzettend bekend voor. Mijn vriendin wordt gek van mijn Autoblogobsessie. Waar heeft ze het meeste hekel aan? Aan hoe Wouter praat haha. Ik hoor het zelfs van mijn schoonfamilie dat zijn stem vaker te horen is dan de mijne. Ze heeft een tijd terug zelfs in de gaten gekregen wat mijn accountnaam is. Ze zoekt het op en gaat kijken hoeveel reacties ik heb geplaatst op een dag en in totaal. Tsja, wat kan ik zeggen? Ik hou gewoon van Autoblog, net als van mijn vriendin. Maar ik kan niet kiezen…
@viezefreddyw: Dat van Wouter is herkenbaar. Mijn vriendin vindt zijn stem ook niet om aan te horen. Wel toevallig.

Maar even los daarvan: je vriendin controleert hoeveel reacties jij op AB plaatst? Dude….
@berlinetta: Ja ik weet het, erg he?
Het klinkt alleen erger dan het is. We wonen nog niet samen, en als we dan samen zijn hebben we het echt vaak over auto’s. Komt allemaal door mij, omdat ik gewoonweg een groot liefhebber ben. Zo leg ik haar uit hoe een verbrandingsmotor werkt. Of hoe de aerodynamica werkt van auto’s, vooral Formule 1 auto’s. Normaliter boeit het haar allemaal niets wat auto’s betreft, maar sinds ze mij heeft vindt ze het wel leuk om het uitgelegd te krijgen.
En wat betreft het checken van reacties. Als we bij elkaar zijn hebben we het wel eens over Autoblog. Ze pakt dan mijn iPad en zoekt mijn account om mijn reacties op te zoeken. Ze moet altijd heel hard lachen als ik op een dag een stuk of 10 geplaatst heb. Ergens vindt ze het ook nog eens lief, weet ook niet waarom.
@viezefreddyw: Haha klinkt wel herkenbaar. Mijn vriendin is ook wel eens benieuwd wat ik dan allemaal post. Dat laat ik haar dan lezen. Maar ze ziet het allemaal positief in. Ze vindt het leuk dat ik een hobby heb en ergens zoveel interesse in toon. It’s a keeper dus.
@berlinetta: Juist ja, zo gaat het ook bij mij haha. Ze vindt het gewoon erg leuk voor mij dat ik er zo enthousiast over kan zijn. Ik ben ook de enige van mijn vriendengroep die zo obsessed is over auto’s, dus alleen tegen haar kan ik er eindeloos over lullen. En net als de jouwe is de mijne ook een blijvertje, mede daardoor.
@viezefreddyw: that’s a keeper!
@berlinetta: Haha hier ook een, ‘irritante stem’ van wouter.
@amg65: niet zo zeer irritante stem, maar manier van praten, krijg ik hier van huisgenoten te horen. Maarja, hij heeft nuttige dingen te melden, dus ik luister er maar wat graag naar!
@wouterjeuring: Vind je de rijtesten van Wouter echt nuttig? Ik vind het meestal wel vermakelijk om naar te kijken en hij weet kan goed rijden, maar echt nuttige info verstrekt hij niet.
@berlinetta: het vermaakt mij, dus: ja, vrij nuttig. Of het van de allerhoogste kwaliteit is etc. dat weet ik niet, maar ik vind het leuk om te kijken.
@berlinetta: mijn vriendin krijgt ook al jeuk van zijn stem… Maar goed dat hij geen programma op TLC heeft ;)
@fransananas: de mijne ook al! Arme Wouter…
@viezefreddyw: haha, mooi. Mijn vrouw spreekt geen Nederlands, maar herkent wel de stem van Wouter als de stem van de autofilmpjes :)
Over Caspers stem heeft ze nog geen opmerking gemaakt.
@viezefreddyw: jullie zijn wel een beetje heel erg triestig.
@roppp: Bedankt voor je bijdrage, doen we verder niets mee.
-edit: ontopic aub-
@viezefreddyw: wat vind ze eigenlijk van je accountnaam? Bij het lezen van jou berichten moet ik altijd denken aan een neuspeuterende, kontkrabbende, oorsmeer etende al weken ongewassen vieze fred.
@viezefreddyw: Hahaha, bij mij idem. Als ik op maandagavond weer een rijtest kijk hoor ik weer gezucht.. “Ik háát die stem van hem!”

Toevallig dat meer vrouwen zo slecht gaan op Wouter z’n DB’s.
@Dimitriej: haha heel herkenbaar mijn vriend vind die stemail van wouter ook zo irritant en om hem niet weg te jagen doe ik er dan maar oortjes in, iedereen weer blij!
@viezefreddyw: dat van Wouters stem klinkt herkenbaar.
@viezefreddyw: haha hier hetzelfde mijn vriendin ergert zich ook dood aan Wouter zijn stem :):) Stomme wijven zijn jaloers op onze mooie hobby.
Dat gedeelte van kijken voor een mooie auto maar na dagen tot de conclusie komen dat het niet gaat lukken, daar zweef ik nog…
Och
Herken het een beetje

Ik zou zeggen koop iets liefs als cabrio en niet iets duurs
Duur is vaak een valkuil, het plezier van een wagen is niet 1 : 1 gerelateerd aan de prijs
Maarre de zoektocht of het toeval is vaak het mooiste.
In deze jongeling zijn specifieke geval zeg ik, hij wil iets origineels, iets waar anderen voorbij lopen die over tien jaar zullen zeggen : Sjeetje, heb jij er nog zo eentje, leuk man !
Dus een hele mooie gave 306 Cabrio met hardtop, een Fiat Barchetta of zo’n Alfa Spider. Betaalbaar, wordt nu met opgeheven neus langs gelopen maar alle drie merken met een traditie in de Cabrio of Roadser en betaalbaar in aanschaf en onderhoud.
En over een jaar of tien………
@desjonnies: Reviewtje van de Alfa: https://www.youtube.com/watch?v=qr3q_nES4Yc (tenzij @desjonnies de klassieke versie bedoelt…)
@e1000bmw523i:
Deze bedoel ik inderdaad, vrij probleemloze wagens en leuk om te zien !
Mijn vriendin heeft ook een bloedhekel aan de AB app. En op het werk weten ze ook allemaal dat ik verslaafd ben…… Ach, er zijn ergere verslavingen toch?
@dutchdriftking: Ik gebruik paddo’s tijdens me werk, hoor je niemand over. Zolang ik autoblog maar lekker thuis blijf doen.
This is Bart.
Bart likes Autoblog a lot.
Sometimes he forgets his girlfriend.
Bart is smart.
Be like Bart.
@BmwMPower: Bart is een eikel,
Want Bart geeft de voorkeur aan zijn telefoon en blik ipv aan zijn vriendin,
Misschien moet Bart in therapie.
@roppp: Wie weet denk jij daar wel anders over als jij bart zijn vriendin leert kennen. Je weet het niet… maar wie weet..
tis net als met auto’s, tijd om in te ruilen
@bas_bzb: Maar het zal hetzelfde zijn als met auto’s. Je krijgt er weinig voor terug dus is het goedkoper haar af te rijden.
Nou, ik zit ook wel eens lekker te lezen. Maar vooral als zij tv zit te kijken. Maar.., De misses Koeckebacker kan echt heel de avond zitten turen op dat feesboek. Vind ik dat hinderlijker, want dat niveau is echt om te huilen.

“Ja, hij kijkt alweer een autofilmpje…) ook gewoon “autofilmpje”! Vervelend
Als we vrouwen waren zouden we een clubje oprichten en dan een avond lang (iedere maand) kunnen klagen tegen elkaar… Maar ja..

@autoblogger: nog wat boeiendste gepland voor vandaag? 😉
Overigens… Zullen we de Facebook verslaving van de dames er eens naast leggen?
@w0o0dy: plus 1000..
@w0o0dy: onbetaalbaar!
Sterk verhaal Frits!
Ik zit hier haast nooit dus ik herken het probleem niet…
Herkenbaar, gelukkig heeft mijn vrouwtje ook een race licentie en auto-DNA.
@ghost: ze is een transformer?
@ghost: Stiekem een kerel zeker ;)
Ze klaagt er dus over dat hij autofilmpjes kijkt… Mevrouw heeft liever dat hij pornofilmpjes kijkt…?
@e1000bmw523i: Maak ze niet wakker….
Misschien wordt het dan eens tijd voor Bart om uit de kast te komen..
@Donder: of het een vriendin of een vriend is het probleem blijft het zelfde
Haha held!
Autoblog zorgt er altijd voor dat ik mega lang zit te poepen.
-edit: nutteloze bijdrage-
Gelukkig niet herkenbaar, want ik heb een leven. Wat voor nut heeft het om urenlang op een site te zitten? Een artikel heb je binnen twee minuten doorgelezen.

Oh ja.. Ook niet herkenbaar, omdat.. Uh.. Ik geen vriendin heb.
@nidlaobud: <- Daarom kan ik het mij veroorloven om deze profielfoto te hebben.
@nidlaobud:
Van een bouwvakker die van dames-kleding houdt ?

Of een lumberjack, die ver in de bossen van Brits Columbia sparren en de machtige larix …..

https://www.youtube.com/watch?v=VQOMxz-O7Sc&index=3&list=RDgY4PI5MIALY
Een AB lezer met relatieproblemen. Geloof je het zelf?

Als er al een AB lezer met een relatie is dan heeft ie geen relatieproblemen. Vraag maar aan je vriendin of vrouw of er relatieproblemen zijn. Vraag dan ook gelijk hoe lang je nog op AB mag zitten. Weet je dat ook gelijk…
Ik dacht dit is een verkapt auto-advies topic. Als in; hoe krijgen we Bart (echte naam bekend bij de redactie) aan de leuke cabrio zodat hij de app even met rust kan laten en lekker met vriendinlief kan gaan toeren?
Misschien kan Bart voor iedere 10 reacties zijn vriendin een voorstel doen voor wat quality time in bed? Binnen een paar weken krijgt hij “autoblog-tijd” van zijn vriendin, heeft zij ook FF rust.
Waarom staat mijn verhaal op AB?! En hoé komen jullie aan die info?! Wel geinig om er een roadtrip bij te verzinnen trouwens :-)
Sorry maar een reactie van ‘lekker gezellig” is gewoon ook stront irritant
Komt toch ergens een beetje autistisch over
45 jaar geleden geboren in een auto testosteron gezin (2 broers en pa had garages) maar vrouwen staan bij mij toch echt op plek 1, kijk nogateeds liever naar vriendin dan naar auto. Misschien dat niet trouwen helpt
Is dit een verhaal dat rechtstreeks uit de Story of Privé komt?
Tip aan deze ondernemer, schop haar weg en ga geregeld naar de dames van plezier, is goedkoper en die hebben tenminste begrip voor je ;)
En als je het een beetje slim speelt ook nog eens aftrekbaar hahaha ;)
Zeikwijf.
Over auto websites gesproken, kent er iemand nog kwailtatieve websites zoals Jalopnik waar je veel opiniestukken en stukken over techniek kunt vinden? Fan van autoblog maar het mag wel net wat uitgebreider en hoogstaander zijn (en liefst ook zonder flauwe humor).
@ugentstudent: zonder flauwe humor zou autoblog autoblog niet meer zijn.
Mensen die serieuze teksten en cijfertjes willen lezen gaan maar naar autoweek ;-)
@agera: had vroeger een Top Gear magazine in de bus en die opinie stukje en leuke reviews mis ik wel wat… Al van Autoweek gehoord, hebben nog soms toffe reviews op YT. Mijn humor als Belg ligt soms wss iets anders dan die van jullie ;)
@ugentstudent: als je ook klassiekers leuk vindt: http://www.petrolicious.com
Of de Engelse site van Octane.
@sabrerator: heerlijk, bedankt!! ;)
Volgorde:

Dochter
Vrouw
AB
@tjorque: van onder naar boven?
Het is dat ik geen vriendin heb en dat mijn vriend gelukkig ook van auto s houdt maar je moet gewoon een ballans vinden en altijd sociaal blijven en praten. Al slaat hij haar arm om haar heen terwijl zij tv kijkt en hij autoblogt? Hoop dat ze de balans kunnen vinden!
Bart zijn vriendin en mijn baas lijken verschrikkelijk veel op elkaar.
Arme Wouter…. Vrouwen schijnen zijn massaal te haten. Of zijn het alleen zeurende vrouwen? Want daar kan Wouter wel zonder, denk ik. Alhoewel het wel een hele grote groep vrouwen betreft…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).