Honda zet een fraaie coupé neer in China

Auteur: , 6 Reacties

Voor de aanstaande autoshow in Peking pakt Honda uit met een nieuw concept. Geen SUV of zakensedan, maar iets dat veel wegheeft van een vierdeurs coupé.

Honda's naamloze coupé

Aan de voorkant valt meteen de brede grille op, met omhoogstekende koplampunits die doorlopen in de bumper. De forse velgen in de uitgeklopte wielkasten en de lage daklijnen beloven heel wat. Maar die illusie wordt al gauw gewekt in automotive schetsen, we zijn dan ook benieuwd hoe dit er in het echt uitziet. Bij een tegenvallend resultaat hoef je overigens niet bang te zijn om hem in Nederland tegen te komen, Honda zegt dat-ie alleen wordt gemaakt voor de Chinese markt.

Op de Pekingse autoshow zal Honda ook de nieuwe Chinese variant van de Accord laten zien, een model met de naam Spirior en gebouwd door de joint-venture Dongfeng Honda. Foto’s hebben we daar nog niet van.

Coupéschets HIER in het groot.6 reacties

Kom eerst maar met die nieuwe NSX die al jaren belooft wordt, dan zien we wel verder
De schetsen/concepts van de Japanse merken en de uiteindelijke productie-auto’s verschillen altijd even veel als de gemiddelde vrouwelijke beroemdheid met of zonder make-up. Zal dus niet veel aan zijn, gok ik zo.
Ja leuk Honda, maar maak nou maar eens snel die S660… en vlug een beetje
Die vouw achter het voorspatbord komt me bekend voor, waar heb ik dat eerder gezien..

Oh w8 Ferrari, je kan mindere inspiratie hebben.
Nu alsjeblieft wel achterwielaandrijving!
Zeker niet verkeerd!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).