Maakt de BMW M235i HRE het wachten op de M2 draaglijk?

Auteur: , 49 Reacties

Deze BMW M235i heeft een beste transformatie ondergaan.

Om te beginnen werd deze BMW M235i voorzien van een set HRE P44SC wielen, uitgevoerd in Satin Black. Dat staat helemaal niet misselijk, ik denk dat de meesten dat wel met me eens zullen zijn. Wat wellicht voor meer controverse zorgt is de bodykit.

Deze is afkomstig van Manhart en is onderdeel van het MH2 400 WB pakket. Dat houdt in dat er een widebody kit is gemonteerd, samen met wat officiële BMW Performance goodies zoals de spoilers, diffuser, spiegelkappen en wat interieurgoodies. De echte pret van dit pakket zit ‘m echter in de performance: een 3.0 liter Twin-Power Turbo N55 zescilinder is opgekrikt tot 430 pk en 530 Nm koppel, wat iets minder is dan de Clubsport versie die Manhart ook kan leveren. Ook is de begrenzer verwijderd zodat de 300 kilometer per uur gepasseerd kan worden. Lekker beestje dus, lijkt ons.

Wat vinden jullie van deze verbouwde M235i, is het een fijn pakketje dat de honger naar de uitgestelde BMW M2 kan stillen?49 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Hebbuuuuuh
@keeper1: rustaaaaag
Geil.
Porno ✊💦
@mrcy335d:

Mastuberen 2.0?
Jawel hoor. God wat een lekkere wagen. Dat vleugeltje zou ik er wel zsm afhalen.
@tsukuba: wat is het inderdaad een hype van tuners van tegenwoordig die met laffe spoilers op de proppen komen. Zowel esthetisch als functioneel onverantwoord. Niet mooi en niet getest in een windtunnel.
@lowbird: Dit is anders een vrij serieuze spoiler. Buiten dat is deze ook nog eens op 14-standen verstelbaar. Al zal 99% echt geen verstand hebben van spoiler afstellingen.
@lowbird: Dat gaat ook op voor de “koel”openingen vóór de achterste wielen. Die maakt deel uit van de verbredingskit maar heeft geenszins invloed op de koeling van de remmen noch voor het koelen van een middenmotor. Wat het wel doet is het creëren van onnodige luchtweerstand. Het valt mee enigzins, ze hadden net zo goed LEDjes kunnen verstoppen in die openingen voor nèt dat beetje extra fout.
Iers teveel tupperware
Veels te druk
Heerlijk
Liever deze dan een stock m2
Ja, mits die salontafel linea recta teruggaat naar de meubelwinkel
Spoilertje eraf slopen en hebb0n
Overdaad schaadt
M235i gts?
Spoiler nee, voor de rest ja
Widebody kit ok, maar dan niet ff zorgen voor een mooie (onzichtbare) overgang op de bumpers… Zonde! Die wielen, remmen en kleur zijn echter wel geweldig!!!
Geweldig. Wat een auto!
Spoiler staat hem prima vind ik
Ik ben niet altijd fan van zulke extreme uitbouw kits. Maar deze WOW! Heel goed gelukt als je het mij vraagt! En dat extra vermogen is ook top natuurlijk.
@clarkson: Ik ben het helemaal met je eens. Ben totaal geen fan van tupperware, liever origineel. Maar dit staat gewoon goed (op die suffe spoiler na dan).
Hij wordt er niet mooier van met al die tupperware sh#t.
Heb de M2 testauto al tegengekomen dus nee. Ik wil de M2.
Het is misschien een beetje fout en op het randje, maar stiekem vind ik hem gaaf!
Alhoewel ik deze er erg bruut uit vind zien zou ik toch voor de meer behoudender M2 kiezen

http://cdn.bmwblog.com/wp-content/uploads/BMW-M2-image1.jpg
@potjak: dat is een echte M2 dus dat kan je nog niet echt zeggen.
Er zijn überhaupt nog geen foto’s van de M2 zonder camouflage.
@jrmpower24: volgens mij is dit dan de eerste! Ziet er zeer realistisch uit. Een shop lijkt me sterk, gezien de hoek ervan en de omgeving. Dit lijkt. Een BMW feestje te zien, met een oranje feestvarken!

@autoblog: kunnen jullie dit verifiëren of dit daadwerkelijk de eerste foto zonder camouflage is? (Of in elk geval, een authentieke foto geen shop)
@autoblog: @gtwillem: Geloof me.. het is nep.

Denk je nou echt serieus dat BMW de M2 precies de zelfde velgen en bumpers als de M4 en M3 geeft??!

Nooit.

Daarnaast zijn er rijden er al M2’s met alleen camouflage rond waaraan je al vrijwel precies dus kan zien hoe de bumpers en velgen er uit zullen zien. Dat ziet er niet zo uit als dit. Logisch.
@jrmpower24: het is inderdaad nep, op youtube staat een iets bewerkte foto van deze met de tekst ‘this is how the M2 could look like’
@jrmpower24: ja. De bumpers lijken er inderdaad veel op, maar dat is op zich niet raar. Ook de velgen worden nog wel eens gedeeld. Dit zullen wel de optionele wielen zijn.

De resolutie van de foto is vrij hoog, de details zien er realistisch uit en dit zijn niet foto’s waar fotoshoppers graag mee aan de gang gaan, gezien het grote verschil in licht.

Het is opmerkelijk dat nu ineens deze foto op komt duiken, maar het lijkt alsof er een BMW bijeenkomst was waar er nieuwe producten getoond werden. Daarbij lijkt het alsof de foto snel en sneaky genomen is, wat dat zou verklaren.

Het enige waar ik aan twijfel is het Carbon dak. Gezien de prijsstelling van de M2 (zal rond de 75-80k in euro’s liggen, is een Carbon dak nogal kostbaar. De 1M had ook een gewoon dak volgens mij.)

Enfin: ik ben in elk geval zeer benieuwd. De officiële beelden en cijfers zullen binnenkort wel vrijgegeven worden.
@jrmpower24: weet niet of het officieel is maar lijkt wel realistisch
WOOOOOOOOOW
Netjes en niet mega overdreven, al zou ik zelf voor een subtielere achterspoiler opteren als ik de keuze zou hebben!

Widebody kit doet me denken aan een “standaard” M4 qua looks!
Performance is ook erg netjes en ook van hetzelfde niveau als een M4
de vraag is eerder: gaat de m2 het wachten op de m2 csl draaglijker maken?
Leuk initiatief, maar aan mij is het niet besteed. Ik vind een originele M235i een deksels leuk autootje, dat er zeker qua uiterlijk niets aan gedaan hoeft te worden. Deze gaat er zeker komen oude inrit, ook al moet ik een paar jaartjes afschrijving zijn werk laten doen, het zijn nu nog dure speeltjes.
@gtwillem: eens het is werkelijk een van de leukste auto’s op dit moment. Het is Ik vind de opzetstukken ook minder in deze versie. Het staat wel stoer, alleen sluit het minder mooi aan. Zag de (widebody) voor 3000 te koop staan.
Deze MOET ik hebbbbbeeennn!!!!
Als niet lief hebber zeg ik toch echt HEBBEN
Ja! Deze wil ik!
Allememachies wat een kneuzenbak is het geworden!!
Met zoiets hoef ik geen M3 of M4 te hebben ….. Erg geslaagd.
Vwat kost dit?
Ik vond het een lelijk ding en moest er absoluut niets van hebben, maar nu ik ze bezig het gezien op de 24u van Zolder vind ik het best koddige wagentjes. Een M2 is niet nodig zo’n M235i is al snel genoeg.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).