Huize Stroll te koop voor $70 miljoen

Auteur: , 30 Reacties

De vraag is wat 'ie ermee wil gaan doen.

Voordat jullie de hooivorken uit de kast trekken omdat het op deze fraaie zaterdag ineens over huizen gaat in plaats van auto’s, zal ik jullie bij deze een linkje gunnen naar de bescheiden autocollectie van Mr. Stroll. Zo, nu dat uit de weg is kunnen we rustig praten over deze curieuze situatie.

Dat de vader van veelvuldig bekritiseerd Formule 1 coureur Lance Stroll op aardig wat geld zit is inmiddels wel bekend. Zijn carrière als grootinvesteerder in meerdere modebedrijven, waaronder Ralph Lauren en Tommy Hilfiger, heeft hem absoluut geen windeieren gelegd. In de loop van de jaren heeft hij naar schatting zo’n $2.4 miljard aan vermogen opgebouwd, waardoor hij behoorlijk wat centjes overhoudt om zichzelf te voorzien van de fijnere dingen in het leven. Ik heb het over een circuit, die collectie aan Ferrari’s en, uiteraard, dit huis.

Volgens de website waarop zijn stekje te koop staat wordt er gevraagd om $70 miljoen, want New York. De grond is er simpelweg onbetaalbaar, zo blijkt maar weer. Papa Stroll kocht het appartement op de 85ste verdieping in 2014, waarna hij het volledig renoveerde naar zijn eigen extravagante, maar vooral heel erg witte, stijl. Dat is immers wat je doet als je multi-miljardair bent en je praktisch kunt kronen tot heerser van The Big Apple. Het appartement, gelegen in wolkenkrabber One57, heeft meerdere badkamers, een ruime eetkamer, een nog grotere galerij en 9 opbergkasten.

De vraag is echter of er een onderliggende gedachte is bij dit hele gebeuren. Het zou namelijk zomaar eens het geval kunnen zijn dat Williams, dat de financiële steun best kan gebruiken, op zoek is naar wat extra’s, zodat ze hun ambities voor de komende seizoenen ook daadwerkelijk kunnen realiseren. Zeker nu ze zich op een kruispunt bevinden, waar ze enerzijds de ontwikkeling van hun rookie moeten overzien, en anderzijds hun hersens moeten kraken over de opvolger van Felipe Massa. En helemaal als ze besluiten om Robert Kubica en zijn ziekenhuisrekeningen een stoeltje te bieden.30 reacties

Geen smaak ..
Man is zeker nog nooit bij Ikea geweest ..
Een andere meneer in NY heeft ook zoiets, maar dan helemaal in (nep)goud. Voor die $70miljoen vind ik dan wel andere bestedingsdoelen. Als ik het zou hebben gehad.
@ghengiskhan:

Er zijn ongeveer 7 miljard mensen op de aardbol die dit object ook niet gaan kopen ..

Misschien een leuk idee om een clubje op te richten ..
@lincoln: Groucho Marx (Google ‘m maar) zei ooit: I will not join a club which will have me as a member.
Verder nog interessante toevoegingen of moest je gewoon even iets kwijt?
@ghengiskhan:

Jeremy Clarkson (Google maar) zei ooit “this is the best house ever .. and that,s why it is the worst house ever” .. volgens mij ..
@lincoln: jeremy clarkson snapt ook niks van huizen mijnerzijds?
@ghengiskhan: Dat is idd helaas de echte heerser van NY Maar dat is ie ook van bv Bozeman(what’s in a name) Montana.Spreekt alweer wat minder aan ;)
Dat logeerbedje is wel heeel zielig.
@dutchdriftking: Dat is geen logeerbed, dat heet een daybed, bedoeld voor het middagdutje. Doe ik hier op de bank.
@oxymoron: Mensen met zoveel geld hebben daar toch geen tijd voor!
Dat is wel lekker wakker worden met zo’n uitzicht
@onnes: Ik vraag me altijd af bij mensen die zo hoog wonen: stel dat je een hond hebt die plotseling hoognodig moet, haal je dan de begane grond?
@oxymoron: tja een hond in NY… maar vaak hebben dit soort gebouwen een liftschacht per groep etages, bijv voor verdieping 50-70, zodat je niet in een stoptrein zit als je van boven naar beneden moet
@onnes: ik heb het er niet expliciet bij vermeld, maar in een van die links staat de blauwdruk die laat zien dat er DRIE lifschachten door het appartement knallen.
@oxymoron: een hond in NYC/Manhattan?
Overigens snap ik het houden van een hond sowieso niet, net als andere huisdieren. Maar dat is heel persoonlijk 😉
@bischero: geen dierenliefhebber dus? Of gewoon bang voor honden? :)
@onnes: Wel eens van Photoshop gehoord?
@potver7: inderdaad, dat het park in het verlengde staat van de eettafel en vervolgens ook de salon tafel, moet misschien nog wel kunnen.
Maar vervolgens ligt het ook in het verlengde van de slaapkamer, dat lijkt mij vreemd
@hehe: oeps. Kan wel, maar foto van de slaapkamer is erg gunstig genomen, wat betreft uitzicht
@hehe:

Je ziet toch gewoon de oostkant van de living door het slaapkamer-raam?

Overigens ben ik grotere fan van 432 park avenue :)
De relatie met auto’s is wel flinterdun. Wat dacht je hiervan: de overeenkomst tussen dit ding en de Williams FW26? Lelijk…
In geen 70 miljoen jaar.
@bmwfreak038: in 71 miljoen jaar wel?
@fiero: makkie.
@fiero: als ik het haal koop ik em😂
Wel een ontzettend gaaf appartement. Ruim, tof uitzicht, mooie indeling. Alleen zou ik wel even bij de Gamma langs gaan voor een paar potten verf, en bij de Ikea stoppen voor wat Billys , Pax’en en dergelijke want alles in crèmewit is ook zo raar.
Schitterend, gaaf uitzicht!
Sensation White…
Waanzinnig uitzicht op central park
Het megajacht ‘Faith’ ligt nu in Makkum en is ook van Lawrence Stroll. Het jacht is 96 meter lang en heeft maar liefst € 180.000.000,- gekost. Een half jaar nadat meneer Stroll het jacht in ontvangst heeft genomen wordt het nu al voorzien van een 2e wellnessruimte.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).