Hyundai ix35-facelift is niet heel ingrijpend

Auteur: , 12 Reacties

Hyundai mag dan wel flink de media opzoeken met zijn brandstofcel-ix35, er moeten ook gewoon nog auto's verkocht worden. Daarom kreeg de conventioneel aangedreven ix35 een facelift, maar of ze hier nou de markt mee op zijn kop gaan zetten...

Hyundai ix35

Kijkers van The Walking Dead zullen de auto herkennen: zijn Amerikaanse Tucson-broertje is elke aflevering lekker promiminent en blinkend schoon in beeld. Ook in het Nederlandse straatbeeld is het geen onbekende, met viercijferige jaarverkopen.

Het huidige model dateert alweer van 2010, en dus werd het tijd voor een feestlift. Onder de kap liggen nog steeds dezelfde motoren, een 2.0 turbodiesel met 136/184 pk en een atmosferichte 2.0 met 166 pk en 205 Nm (dit was 166pk/196 Nm). Daar verzet je bergen mee. Wel is het een nieuwe, direct ingespoten, GDI-variant die een stuk schoner is.

Voor wat betreft het uiterlijk: kijk zelf maar of je verschillen kunt vinden. Op het eerste oog ziet het er aardig hetzelfde uit.
12 reacties

Ik weet dat er niet veel veranderd is aan de auto (lees: onopvallend voor de leek), maar om nu nog een bericht daarover te posten, terwijl de facelift al sinds december 2013 rondrijdt, dan moet zelfs Autoblog het niet gezien hebben!

Overigens vind ik de subtiele wijzigingen wel een verbetering :)
@granlusso: Ja, wtf is dit voor nieuws?! Ding stond ook in Geneve, paar maanden geleden.
Wow wat een evolutie…
@tom307: wait for it…
@tom307: NOT!
@sir smokalot: Daar verzet je bergen mee of geen bergen mee?
Heb hem één keer gehad al huurauto. Daar viel de zeer nagelende rumoerige diesel tegen, evenals de doodse besturing. Op snelwegtempo was je constant aan het corrigeren en tot overmaat van ramp ging de stuurbekrachtiging deze correcties ook nog bekrachtigen.

Ik hoop dus dat ze onderhuids wat meer werk hebben verricht.
Nissan Qashqai (nieuwe) achterkant
Nietszeggende auto dit. Waarom stoppen ze niet gewoon met auto’s bouwen?
Ik zie geen verschil.
En waar staat ” atmosferichte” voor?
Klopt blijft een lelijk hok!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).