Indiase verkeerschaos dankzij gratis bier

Auteur: , 6 Reacties

Wat doen weldenkende Indiërs als ze ineens geconfronteerd worden met een heleboel bier? Hetzelfde als ieder beschaafd mens: zuipen.

Bierfeest India

Het Indiase verkeer staat er om bekend nogal ‘intens’ te zijn. En op de laatste dag van oktober was het niet anders. Een vrachtwagentje raakte met zichzelf in de knoop toen het moest uitwijken voor een fietser en kwam op de kop in de berm terecht. Op zich een normale dag in het Indiase verkeer, ware het niet dat het vrachtwagentje volgeladen was met flessen zwaar bier die nu over de weg en in de berm verspreid lagen.

Omdat goed fatsoen de wereld nog niet uit is hielpen de toegesnelde dorpelingen de lichtgewonde bestuurder en zijn broer eerst uit het gehavende voertuig. En dan verdien je wel een biertje. En misschien verdient die gozer naast je ook wel een biertje. Een biertje om bij te komen van de schrik is op zich ook geen slecht idee natuurlijk. Het is India, en dus warm, dat vraagt op zich ook wel om een biertje. En als je dan je biertje voor onderweg ook maar gelijk opdrinkt omdat je nou eenmaal toch al ‘op de weg’ bent kunnen we spreken van een drinkgelag.

Het nieuws over het gratis bier verspreidde zich snel en steeds meer mensen stroomden toe, zelfs uit nabijgelegen dorpen. Veel weggebruikers stopten om zich ter plekke tegoed te doen aan een goudgele versnapering, anderen laadden even een doosje in om later thuis soldaat te maken. Er ontstond zo een steeds groter drinkfeest.

Niets is voor eeuwig, zo ook niet dit Indiaas Oktoberfest. Uiteindelijk werd het verkeer weer op gang gebracht door de politie toen omwonenden de die inschakelden omdat de sfeer rellerig werd. (bron: TimesofIndia)6 reacties

Niets te zien mensen, loopt u maar door..
Ach het verkeer kan er toch niet onveiliger worden…..
@nvn1993: volgens mij zijn alle Indiërs die aan het verkeer deelnemen op één of andere manier onder invloed van het één of ander. Wat een chaos is het daar zeg!
Daarna ze opwachten om te blazen
Mooie mensen die Indiërs haha!
Een hallelujah moment voor de arme mensen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).