Jaguar C-X17 is goud, heeft plaats voor vijf

Auteur: , 23 Reacties

De nog in conceptstatus verkerende C-X17 van Jaguar hebben we meermaals in het blauw gezien, altijd voorzien van vier prominente zetels in het interieur. Voor zijn beursdebuut in China moest de Jag echter wat aanpassingen ondergaan. Verschillende markten, verschillende wensen?

De Jaguar kreeg naast een goudbruin verflaagje een achterbank voor drie personen, omhuld in bruin leer. Oogt meteen een stuk realistischer dan de vier zetels die bij de introductie de interieurruimte vulde. Jaguar strooide daarnaast lustig met hout tegen de deurpanelen en beloofd dat er een Wifi-module is ingebouwd om alle inzittenden connected te houden.

De Jaguar SUV, die naar verluidt in 2015 op de markt komt, is ook op enorme 23-inch jetsers geparkeerd. Goudachtige lak en té grote velgen, zonder dat het ordinair wordt. Jep, dit is Jaguar aan het werk. Deze uitvoering van de C-X17 beleefde zijn debuut op Auto Guangzhou 2013 in China, dus dan weet u ook meteen het koperspubliek.23 reacties

Dit is net zo vaut als mijn spelling van het woord fout.
Ik hoop dat Jaguar deze wagen gewoon zo in productie neemt. Ik vind dit wel een mooie verschijning. JLR is überhaupt goed bezig de laatste tijd wat design betreft.
Van voren kon het net een nieuwe xc90 zijn en de achterkant heeft wel iets Saab-achtigs… Mooi ding wel
@tmenges: Saab heeft helemaal niks meer.
@eklasse: hoho… De productie start binnen een maand weer!
@Svenska_Aeroplan_AB: kwel jezelf niet zo
Die deurpanelen van olijfhout! Waanzinnig mooi!
Ben nooit een groot Jaguar fan geweest, maar de laatste tijd maken ze bij mij echt iets los hoor. Wat een prachtige verhoudingen weer.
Gewoon bouwen zo, zou ik zeggen…..
Deze en een F-type en je hoort mij nooit meer klagen.
@berlinetta: Zeg dat wel! Zelfs als ze deze houden ben ik nog akkoord!
Ik denk dat de tweedehandsmarkt van Cayenne’s binnenkort overspoeld wordt. Fraaie verschijning en dat zeg ik niet vaak over een SUV…
Holysh*t! Mooiste suv tot nu toe, zonder twijfel! De achterlichten staan op dit beest mooier dan op de F-type, vind ik. Wat een gruwelijk mooie auto! Ook het interieur is prachtig, lekker clean!
net wat de wereld nodig heeft; nog een fokking suf
In autobild stond vorige week een reportage waarin in een woestijnland met een zilvergrijze gereden werd. Zou Jaguar meerdere concepts bouwen of die blauwe van de IAA telkens over spuiten en nieuw aankleden?
Doe mij die maar in plaats van een x5, mercedes ml of een audi q..
Ik begrijp wel nog niet in welk segment deze geplaatst gaat worden. X5, M-klasse etc of toch een stapje lager? X3 en GLK en concurrenten. Het lijkt alsof hij er qua grootte een beetje tussen in valt.
Dit moeten ze zo op de markt brengen, ziet er gewoon perfect uit
Het kunnen ook niet allemaal F-types zijn natuurlijk, maar mooi vind ik dit niet.
Teveel stijl-elementen van bestaande SUV’s. Ik zie er in ieder geval al wat XC-60 of Cayenne/Macan in.

Daarnaast vind ik het jammer dat jaguar zich hiermee bezig houdt. Een SUV is, behoudens een Range Rover, gewoon niet sjiek, naar mijn onbescheiden mening
Mooiste in het segment waarin Europese SUV’s domineren
Weet je? Eerlijk gezegd boeit de kleur mij niet zoveel. Deze auto is gewoon prachtig, of ‘ie nou blauw, zilvergrijs of goud is. Vrijwel ongewijzigd in productie nemen en ze hebben een keiharde verkooptopper in handen.
Samen met de cx8 een van de mooiste nieuwe auto’s.
DE mooiste suv van dit moment. Maken dat ding en snel ook!
@kaeser: minst lelijke?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).