James Stunt bewaart kluissleutel in Lambo, verliest 100 miljoen

Auteur: , 34 Reacties

Straight Stuntin'.

Als je onze site al langer bezoekt heb je vast weleens gehoord van James Stunt. Hij is zeg maar de Britse Jon Olsson, alleen dan met iets minder faam en zonder de ski-carrière. Daar staat tegenover dat James Hunt nog véél meer geld heeft dan Jon. Tevens was hij getrouwd met Petra Ecclestone, maar dat huwelijk is inmiddels alweer op de klippen gelopen #boulevardblog.

James pleegt ontzettend dure auto’s te kopen om die te voorzien van ontzettend dure tuning en ontzettend dure gepersonaliseerde kentekenplaten. Vervolgens rolt hij er in colonne mee naar de ontzettend dure winkels van Londen om daar zijn boodschapjes voor het weekend te doen. Het is decadent, maar stiekem ook wel gaaf. Plus het levert leuke plaatjes op.

Helaas voor James vangen hoge bomen veel wind. Dit weekend werd de 36-jarige beroofd door geboefte, dat er vandoor ging met de inhoud van zijn safe. De waarde van de buit, die bestaat uit onder andere horloges en juwelen, bedraagt naar verluidt zo’n 90 miljoen Pond. In hard currency is dat ongeveer 100 miljoen Euro. De criminelen hebben mogelijk toegang tot de safe gekregen omdat de sleutel ervan voor het grijpen lag in zijn door Mansory getunede Lamborghini Aventador Superveloce.

Een harde klap zou je zeggen, zeker gezien het feit dat James kennelijk niet verzekerd was voor dit soort tegenspoed. Maar we hoeven niet te vrezen dat James zijn gestunt met dure auto’s nu op moet geven. Het vermogen van de excentrieke Brit die zijn voormalige schoonpa Bernie ooit uitmaakte voor een vrouwelijk geslachtsdeel wordt geschat op enkele miljarden.34 reacties

Die VAG producten zijn allemaal net zo makkelijk open te krijgen duur het boeventuig. Geen slimme plek voor je kluissleutel
@Kvgorp: zoals de meeste luxe merken makkelijk open te krijgen zijn… BMW, Mercedes. Non-argument
Die is geen stuiver kwijt maar komt hem wel prima uit met die dure scheiding welke onderweg is… Toch ff een aantal miljoen minder te delen ;).
@fernie: Die gast heeft zeker wel een Pre Nup.
@E34M5Touring: Ja en? Moet je alsnog alles weer delen volgens de afspraak en schijnt lastig te zien aangezien ze iedere week in de rechtbank zijn.
@fernie: Nou, in een pre nup doe je al die dingen vooraf. Daar teken je ook voor. Dus ruimte voor discussie is er niet. Gewoon uitbetalen volgens contract en gauw elk een andere kant op lopen hoor.
@E34M5Touring: kom dat anders even uitleggen aan ze lol
@fernie: Dat doet hun advocaat wel.
@fernie: als je het zo zegt komt het nogal typisch op me over, zo van ik heb veel minder te delen in de scheiding want alles is net gestolen…
Zul je zien dat de week na de scheiding rond is de spullen ‘teruggevonden’ worden :-)
@fernie: ik denk dat hij niet veel hoeft te delen, Petra Stunt is al schatrijk van haar papa, ze woont in het duurste huis van Los Angeles
@slickrick: ze zijn beide schatrijk, neemt niet weg dat het een raar verhaal is!!
Sterkte James.
Is een kluissleutel niet wat ouderwets? Je zou zeggen dat moderne kluizen toch op andere manieren worden geopend (vingerafdruk, irisscan, code etc).
@berlinetta: die zijn nog makkelijker te krijgen; 10 vingers, 2 ogen… geef mij maar een sleutel.
@berlinetta: Het probleem met biometrie is dat je het niet kan veranderen/aanpassen. Als iemand je vingerafdruk vindt (of andere scanner hackt) heb je al een probleem. Hetzelfde geldt voor je iris (via een goede foto) of netvlies (via een andere scanner die gehackt is).
@defl8: je kan beter beide hebben een sleutel en elektronisch slot
James Hunt of Stunt? Hunt ken ik wel, van Stunt had ik (gelukkig) nog nooit gehoord…
Mooi ook dat meneer zoveel meuk bewaard in een kluis die blijkbaar met een sleutel opengaat… Ruikt naar verzekeringsfraude.
@trustmeiamanengineer: Oh, niet verzekerd blijkbaar… Maargoed, alweer 2 minuten van m’n leven verspild aan deze onzin. Moet ik toch eens mee stoppen….
@trustmeiamanengineer: Bij Hunt was het impossible geweest om de sleutel te stelen ;-)
@cossiekiller: Toch wordt ‘ie genoemd. En hij was blijkbaar ook getrouwd met Petra Ecclestone..
Gewoon een publiciteitsStunt.
Wat een Stuntelaar. Hahahaha
Ik denk dat het gewoon de smaakpolitie was die de boete voor die verneukte Lambo kwam innen.
Is het iemand opgevallen dat hij daar een heel vernuftige lift-/parkeersysteem heeft?
Ik vond in eerste instantie de gootjes een enigzins ingewikkeld designstatement maken, maar zie de tweede foto waar de gootjes weer anders lopen en de latere waar de Lambo op staal staat.
Ik vind het wel vreemd dat ik er nergens iets over lees, behalve hier op AB. Een roof van 100 miljoen zou toch wel iets meer aandacht krijgen.
@berlinetta: Is allemaal gebeurt in Harderwijk. Bij een cabrio meeting hoorde ik.
De Aventador is schitterend, deze is behoorlijk verkracht!
Nooit van de man gehoord, maar ik voel me nu al arm.
Enkele miljarden? Hou toch op man… hij is een witwasser en confidence man, het hele zootje is bij elkaar gelogen vanaf dag 1. Hij kon het zelf niet eens geloven dat ie haar gescoord had! Hij hoopt op een dikke pay day met de scheiding.
James sunt
Ik snap de vergelijking tussen Jon Olsson en hem totaal niet. Ze hebben echt niks met elkaar gemeen… Deze vent is gwn een patser die wilt opvallen met z’n foute Mansory wagens. Het hele zaakje is maar luguber
Ik krijg hier stiekemweg een Robin Hood-achtig lekker puh gevoel bij.
Schadefreude zoals ze in de Dordogne plegen te zeggen .
Is mooier dan leedvermaak.
“Als je onze site al langer bezoekt heb je vast weleens gehoord van James Stunt. Hij is zeg maar de Britse Jon Olsson, alleen dan met iets minder faam en zonder de ski-carrière. Daar staat tegenover dat James Hunt nog véél meer geld heeft dan Jon.”

Stunt of Hunt?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).