Jay Leno protesteert tegen Sultan van Brunei

Auteur: , 23 Reacties

Jay Leno is boos op de Sultan van Brunei. De Sultan staat erom bekend zijn enorme autoverzameling al jaren te laten wegrotten, maar dat is niet wat Leno zo kwaad maakt.

Jay Leno tijdens het protest

Hassanal Bolkiah beschikt over een bijna angstaanjagende verzameling van de duurste auto’s. Zo stonden er in 2010 naar verluidt 574 Mercedessen, 452 Ferrari’s en 382 Bentley’s in zijn garage. De Sultan lijkt er echter nauwelijks naar om te kijken, want sinds het klappen van de investeringsmaatschappij van zijn broer rot een deel van de collectie langzaam weg. Verkopen lijkt de enige optie.

Daarnaast heeft hij genoeg andere zaken om zich druk over te maken. Leno was namelijk onderdeel van een groep demonstranten die het dinsdag bij het Beverly Hills Hotel (ook eigendom van Bolkiah) opnam voor de mensenrechten in Brunei. De Sultan voerde daar onlangs de Sharia in en dat betekent dat de kleinste criminaliteit kan leiden tot de amputatie van je hand. Homosexualiteit en overspel kunnen zelfs bestraft worden met een steniging.23 reacties

Het echte nieuws is natuurlijk dat Jay Leno een eigen mening heeft!
Tsja, wat valt hier over te zeggen..

Staat zijn Nazca nog te koop?

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Het lijkt wel of Bolkiah zijn inspiratie voor zijn garage bij de Demilitarized Zone tussen Noord en Zuid Korea gehaald heeft.Daar is het ook zo gezellig.
Holy shit, die lijst uit 2006 met auto’s……

Anyways het autonieuws is wel erg ver gezocht. Buiten dat vind ik Sharia-law barbaars, idioot en van een andere tijd. Dan moet je bedenken dat er ook debielen zijn die dit in NL willen…
@reistje:
Dat wat barbaars was heeft er wel voor gezorgt dat er veel minder/ bijna geen criminelen en verkrachters rondliepen.
Vergelijk dat systeem nou is even met het huidige systeem..
Go sharia!
arme werknemers van het Beverly Hills hotel. Die zullen het hotel komen jaar ten onder zien gaan; die kunnen er ook niks aan doen dat het gekocht is door zo’n islamitische nutjob.
-edit: nutteloze bijdrage-
-edit: beheers je, het gaat hier om twee personen met enorme autocollecties-

Het is ernstiger hoe die kerel zijn land in toom houd, dan het aantal auto’s wat die heeft!
Die sultan ligt er wakker van hoor. NOT!
@AMGS:
Nou, als hij merkt dat er een ”willekeurige” Amerikaan met 1 set kleding langzaam bij hem in de buurt komt qua hoeveelheid auto’s, dan zal dat niet onopgemerkt voorbij gaan.
Als ik Amerika was zou ik gelijk dat land invallen en gelijk alle olie reserves innen :) daar zijn ze toch goed in altijd iemand anders de vinger wijzen .. Terwijl men in eigenland nog steeds de doodstraf heeft .
@dejviisz: kijk, zó ontstaat oorlog.. Amerika valt een land nooit binnen als het land geen gevaar is voor de Amerikaanse veiligheid en de economie…
@marussia: Grappig dat jij dat geloofd.
@dejviisz:
Liever de doodstraf in de VS dan gestenigd worden omdat je verkeerd naar de buurvrouw kijkt.
Onzinbericht voor op autoblog… Komop jongens
Ik ben tegen lijfstraffen, maar die sultan mogen ze als laatste nemen.
@rob68:
Precies, hebben ze alvast goed kunnen oefenen op al die anderen…
En die lijfstraffen worden dan vaak ook nog eens verkeerd uitgevoerd.Vrouw wordt verkracht dan wordt ZIJ gestenigd ipv de verkrachter(s).Huttenvolk is het
@Alfarobert:
Je weet toch dat de Arabieren als eerste een schapedarm als condoom gebruikten.
Maar dat de Engelsen in begin 19e eeuw dit gebruik overnamen, maar wel eerst de darm uit het schaap haalden…
@pomoek, ja dat is inderdaad nieuw, meestal probeert Jay Leno op het irritante af iedereen te vriend te houden… en dat is jammer want bijv. zijn autoshow op youtube heeft wel vaak goede onderwerpen, maar zijn talkshow was nauwelijks aan te kijken, en dat is toch waarmee hij geld binnenhaalde voor zijn bewonderenswaardige garage..
Daar tegenover staat ook dat ze daar geen belasting hoeven te betalen, zorgkosten gratis zijn en eens in de zoveel tijd een feest hebben welke wordt bekostigd door de “overheid”.
Gewoon niks jatten en niet je buurvrouw n#uken, lijkt me toch niet zo moelijk ?!
Ja, als je naar mijn buurvrouw kijkt is dat inderdaad geen probleem.
@pvs1:
Ga jij toch lekker daar zitten.
Kun je meteen je baard laten staan en wie weet mag je ook je buurmeisje van 6 trouwen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).