Je supercheesy automobiele kerstvideo is hier

Branded content, 12 Reacties

Lekker gezellig met z'n allen aan het kerstdiner, onder het tafellaken nog even Autoblog checken.

Renault wenst je fijne kerst

Kerst, het is net zoiets als files, je kunt er eigenlijk niet omheen. Gezellig, met zijn allen samen zijn. Samen misselijk worden van kerstschuimpjes, samen gourmetten, samen op zoek naar dat ene stukke lampje in de kerstverlichting waardoor heel je boom zonder licht staat. Maar ook samen de auto in om nog meer samen te kunnen zijn met familie en vrienden.

Bij kerst horen ook cheesy dingen. Lelijke kersttruien, achterlijke zingende kerstmannen op drie AA-batterijen in de vensterbank en feelgood video’s. Daar hebben wij er ook eentje van! Autogerelateerd natuurlijk, want het is hier wel Autoblog, en niet KERSTblog.

Vrolijk kerstfeest allen!
12 reacties

Kerstvideo of Renault reclame?

Anyway, vrolijk kerstfeest iedereen, ik ben even weg van ’t internet want ik ga mijn familie eens opzoeken ;)
Niet doen dit. Doe normaal!
vrolijk pasen iedereen!
Haha, AB weer wel hoor.
God jul fra Norge.
“Goed, ik kijk eerst die reclame wel voordat het filmpje begint.
..
Waarom begint dat filmpje niet?
..
Oh, de reclame was de kerst video. Ik snap ‘t”Even serieus: om nou tijdens het maken al te denken: slechte reclame is ook reclame. Doe t gewoon niet Renault. Wat een bagger. Wie heet dat filmpje goed mogen keuren? Welke target audience proberen ‘jullie’ aan te spreken?
Of heeft het marketing bureau er niet bij verteld dat het testpanel dat dit filmpje zag, dit om half 1 ’s nachts te zien kreeg, na 10 uur dom test werk…
VW schijnt met een filmpje te komen na kerst met een kerstboomverbranding en iets met vuurwerk, geen idee waarom ze daarvoor kiezen.
“Het mooiste vind ik de rit naar huis”. Eindelijk weg bij schoonmoeders, kan kerst eindelijk echt beginnen.
@wouter181: ik moet met kerst werken, ik kan er ook niks aan doen dat ik het aangeboden heb. Nu moet mijn vriendin helemaal alleen de familie langs. Och wat erg…
Zo, autoblog heeft zijn kerstbonus ook weer binnen!

Ach, als deze onzin ervoor zorgt dat autoblog gratis en goed blijft vind ik het allemaal wel prima. Ik heb zelfs een aantal mb’s opgeofferd voor extra inkomsten (werkt het zo eigenlijk?).
Jongens, ik wil jullie even wijzen op het feit dat dit artikel een advertorial is en daarom duidelijk als zodanig moet worden aangeduid. In dit geval is een lichtgrijze categorie-tag aan het einde van het artikel ruim onvoldoende: zowel Nederlandse als Europese rechtspraak verkiest een vermelding in de titel, of een duidelijke verwijzing in de tekst.

In deze vorm is dit artikel dus een handelspraktijk die onder elke omstandigheid oneerlijk, en dus verboden is. Vreemd, want jullie andere advertorials zijn wél op zulke duidelijke manier aangeduid.. Opletten, hoewel boetes altijd opgelegd kunnen worden kan zo’n bewuste beslissing er voor zorgen dat ze sterk hoger zijn (tot zo’n €450.000).
T is alsof je een kaasfabriek vanuit de reclame kan ruiken.

(If you catch my French drift)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).