Jeej… Top Gear 2.0 krijgt een spinoff: Extra Gear

Auteur: , 20 Reacties

Want daar zaten we op te wachten.

Jeej... Top Gear 2.0 krijgt een spinoff: Extra Gear

Wat er van Top Gear nieuwe stijl te verwachten valt, moet iedereen lekker voor zichzelf weten. Daar hebben we nu wel genoeg over geschreven. Waar het nu om gaat, is dat de show een spinoff krijgt met behind-the-scenes-materiaal. Een en ander krijgt de ronkende titel “Extra Gear”. Beetje lame.

De presentatie is in handen van niemand minder dan Rory Reid en de show is te zien op BBC3 of op de BBC iPlayer. Maar als we (nu komen we er tóch op terug) de comments onder eerdere Top Gear-artikelen analyseren, zitten jullie waarschijnlijk niet op extra footage van Evans en kornuiten te wachten. TG 2.0 start op 29 mei aanstaande.

UPDATE: een trailer van ExtraGear zie je HIER!20 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Ik heb er 0 verwachtingen bij, dus dan kan het altijd meevallen. En toch kijk ik er stiekem wel een beetje naar uit
Ah, gaan we over op automaat?
Is het niet topgear 3.0 ??
@hummer95: 4.0, als je het zo bekijkt!
Is er niemand bij de BBC die de grote bazen durft te vertellen dat ze TG niet verder om zeep moeten helpen
Er komen nog veel meer spin-offs heb ik me laten vertellen. Extra Gear is nog maar het begin. Er komt ook een Double Gear, een Triple Gear, een vierde en vijfde Gear maar die namen weet ik niet. Ze gaan ook een tijdschrift uitbrengen en er zijn straks stickers te koop.
@meridian: Ookwel samengevat onder de naam “broken gearbox”
@meridian: Om met de woorden van Clarkson te spreken: “one more and it’s a mountain bike!”
Vervolgens nog oneindig veel variaties hierop met CVT-gear!
BBC 3? Die zender bestaat toch niet meer?
@Rick-dos: Jawel, maar alleen online.
Ik wacht met oordelen tot 22 mei
Deze zomer maar eens achter de pc vandaan komen en geld gaan verdienen, als ik de auto’s niet meer in een leuk tv-programma voorbij zie komen, moet ik ze zelf maar kopen.
Een versnelling boven de hoogste, dat heet toch gewoon Overdrive. Klinkt nog eens stoerder ook.
tja, het is hetzelfde als een prius… we dachten dat het niet slechter kon, en toen kwam 2015 voor de prius en 2016 voor top gear 2.0….
Dit nieuwe TopGear zal even moeilijk op gang komen, maar uiteindelijk wel gewoon een goed bekeken programma gaan worden. Komt helemaal goed.

Amazon wordt een lastige. De Drie Kornuiten beginnen hilarisch, om halverwege het seizoen erachter gekomen dat ze al op hun retour waren. Laatst even de laatste paar afleveringen gezien (staan op net op Netflix) en je merkte aan alles dat het een gevalletje automatische piloot was.
Moet dat eigenlijk niet zijn Top Gear 3.0?
Dat is de achteruit bedoelen ze?
Waarom niet gewoon zoiets als PS Profis in Duitsland met Sydney Hoffman en JP, met auto’s die wel betaalbaar en interessant zijn voor jan modaal plus.
@ghost: omdat vrijwel niemand daar op zit te wachten, niks om bij te dromen. Ik zou er in ieder geval geen enkel moment naar kijken als het om modale autos zou gaan… Die zie je op straat al genoeg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).