Jongeman wil geen BMW, kiepert hem in de rivier

Auteur: , 47 Reacties

Dat probleem heb ik nou nooit.

BMW wit 3-serie

Er zijn van die filmpjes of verhalen die je echt laten denken wat er mis is met sommige mensen. Zoals een vreemd verhaal uit India. Een jonge man, leeftijd onbekend, kreeg van zijn ouders een tof presentje. Nee, geen nieuw spel voor zijn Xbox of een speelgoedauto, zoals wij stervelingen, maar een heuse BMW. Bij de meeste mensen als dat gebeurt, geef je je ouders een dikke knuffel en kus, accepteer je dat zij de beste mensen ter wereld zijn en kan je op een hoger niveau de eindbaas spelen in je dikke Beierse bak. Alleen is dat deel één van waar het mis gaat met de jongeman in kwestie, die, als we het even makkelijk mogen formuleren, ietwat over het paard getild is.

In India is een BMW helemaal niet het hoogst haalbare. Dat is spul uit eigen land. Nu associeer je Tata misschien niet zo snel met andere dingen dan kleine stadsauto’s, maar sinds een jaar of tien is dit Indiase bedrijf de eigenaar van Jaguar Land Rover. Vandaar dat de rijkeluiszoon in kwestie eigenlijk een Jaaaag wilde, want die kost 5 miljoen roepies. De BMW in kwestie kost slechts 3,5 miljoen roepies. Gezien de omgerekende bedragen van ongeveer 63.000 euro voor de Jag tegenover 44.000 euro voor de BMW, vroeg hij vermoedelijk een Jaguar XF of XE S en kreeg een BMW 3 Serie. Nee, die BMW dwingt geen gezag af. Waardeloze auto, wat een waardeloos cadeau.

Tot zo ver niks wat er niet op die achterlijke sweet sixteen partijtjes in de US of A gebeurt. Wat het verhaal echt bizar maakt is dat de jongen niet besloot om de stank voor dank van zijn ouders te tolereren. Dan maar met een beetje tegenzin plaatsnemen op een lederen zetel met stoelverwarming. Of, ook ondankbaar maar gezien de situatie begrijpelijk, verkoop de BMW en koop lekker zelf een Jag. Kan allemaal. Maar als je eenmaal bezig bent met jezelf neerzetten als een clown, dan moet je ook all the way gaan. De jongen lost zijn enorme probleem op door de BMW in de rivier te gooien. Zo blijkt uit beelden die op verschillende sociale media verschijnen.

Zo krijgt stank voor dank een hele nieuwe betekenis. Mijn zoon had in deze situatie een oorvijg van jewelste gekregen. Maar goed, ik ben geen multimiljonair dus misschien is dit heel normaal. (via BBC)

Image-credit: een soortgelijke BMW 3 Serie (M3) in Oosterse sferen, via Autojunk.
Met dank aan Robert voor de tip!47 reacties

-edit: nutteloze bijdrage-
@lompey: schijnbaar denken 38 lezers er anders over dan de redactie.

Misschien dat de redactie genegen is om in de toekomst ‘nutteloze bijdragen’ alleen door te halen en er daarna een voetnoot bij te plaatsen met hun uitleg. Kunnen we dan allemaal van leren wat nu precies onder het begrip ‘nutteloos’ valt met als uiteindelijk doel dat alle reageerders kwaliteits-reacties gaan plaatsen.

#blogonderwijs
@erik2907: ik zal wel te polariserend zijn. Maar kennelijk had ik niet geheel mis
@lompey: toch loopt je ‘plusjes teller’ desondanks nog steeds door, nu al 47 stuks. Eens kijken of er een nieuw record gezet kan worden op een ‘nutteloze bijdrage’ 😀
zo zo, 117 plusjes al and counting! Op naar de 200!
@erik2907: 😂
Een oorvijg van jewelste? Geen geweld voor mij. Onterven en mijn huis uit! Gaat me veel kopzorgen en geld besparen. Ik houd niet zo van rijkeluiskindertjes…
@momo: daar is niks mis mee. Als ze verwend gedrag gaan vertonen dat is het probleem.
@rolov: juist. En verwend gedrag is niet exclusief voor rijkeluiskindjes.
@lekbak: idd.
@rolov: Is inderdaad niks mis mee. Het probleem zit vooral bij mij. Als ik zo iemand begin te slaan, stop ik pas als ik bloed zie. Ik bespaar mezelf alle ellende. Onterven en mijn huis uit!
@momo: Ik heb ook een bloedhekel aan rijkeluiskindjes. Da’s de reden dat ik geen kinderen heb…
@momo: Dat bespaart je minder dan je denkt. Je kunt je kind wel onterven, maar in Nederland houden ze altijd het recht op een ergenis. Legitieme portie heet dat. En dat kan alleen geld zijn. Misschien toch maar geweld? De voordeligste oplossing..
@rikus: ergenis = erfenis. Andersom ook trouwens..
@rikus:

Dat gastje in de kofferbak frotten en auto nogmaals de rivier induwen.
Problem solved!
Held!!! …..
Als je dit doet heb je nog een lange zware weg af te leggen in het leven. Dit verwende soort gaat uiteindelijk ten onder aan coke oid.
Stoelverwarming in India? 🥵
@utregcity: in het noorden kan het aardig koud worden.
@utregcity: Misschien eens op de kaart kijken waar India ligt en aan welk gebergte het grenst ;-) Het verhaal vertelt overigens niet uit welke regio deze verwende kwast komt.
Is hij niet samen met de BMW naar de bodem gegaan? Jammer nou….
Ik heb gisteren ook mijn komkommer in de vuilnisbak gegooid omdat ik liever een avocado wilde…
@vroaaar: komt wel dichtbij zo
Helemaal terecht! Wat denken ze wel? Een witte BMW… tsss
Het is wellicht beter te begrijpen wanneer je weet dat BMW naar het hindi vertaald; BoerenMestWagen betekent. Enige ambitie zijn sommige mensen vreemd lijkt me. Een Jag is toch niet het je-van-het op autogebied!? Neem dan een onverwoestbare Zil limousine. Mijn zeer goede friend Putin heeft er ook 7 en die zal het wel weten.
Verstand moet nog komen…. zo’n verschrikkelijke Jaguar prefereren boven een fijne beemer
@amersfoorter: Wat is er verschrikkelijk aan een Jaguar?

Jij bent blijkbaar de premium evenknie van deze jongen.
@amersfoorter: Dat is het enige van deze actie, dat ik begrijp.
Ik heb ook wel eens een BMW geduwd. De accu was leeg. Komt wel erg dichtbij zo.
Als die vader nog een beetje realiteitszin heeft dan stuurt hij die jongen gelijk een half jaartje op strafkamp. Wonen in een plaggenhut aan de rand van een grote stad en spijkerbroeken in elkaar naaien voor andere rijkeluiskindjes om droog brood te verdienen zal een hoop doen!
Ondankbare rat, in India zijn ze al blij als je nieuwe slippers voor ze koopt
Als m’n dochter ooit zoiets flinkt, dan kan ze net zo lang gaan burgers flippen tot ie is terugbetaald. Al zie ik mezelf geen auto kopen voor haar, ze gaat er zelf maar voor werken. Dan leert ze de waarde van geld tenminste kennen.
Yep eindelijk is de rechercheur bekeerd 😂
Is dat niet die brug, waar Marie van Jason wordt doodgeschoten. Of zien alle bruggen in India er zo uit?
@crashingduke: waar heb je het over?
@mashell: De film The Bourne Supremacy. In het begin vluchten Jason en Marie in hun Daihatsu Rocky wordt Marie achter het stuur doodgeschoten. Daar rijdt de Rocky van een brug.
Image-credit: een soortgelijke BMW 3 Serie (M3) in Oosterse sfere

Huh??? Is wel een heel andere auto… niet eens hetzelfde model…
En terecht!
BMW. Tsss…..

Kijk, wij Jaguar-rijders bezien de rest van de automobiele mensheid met enige compassie. Zeker de zgn premium-rijders. Jammer, maar jullie hebben het nét niet helemaal begrepen.
De automobiele voedselketen ziet er voor de belijders van het Enig Ware Automobielgeloof als volgt uit:

Rolls-Royce
Bentley


Jaguar

(Vroeger: alle andere Britse merken)Continental cars

Detroit ironAsian transport devicesO shit. Niemand begrijpt meer ironie….
@sabrerator:

Whahahaha!!!

Ik gebruik ook altijd een dergelijke automobiele sociale-statusladder:

Ferrari/Lamborghini
Maserati
Lancia
Alfa Romeo
Fiat

De overige merken zijn verspilling van grondstoffen, met één uitzondering: Jaguar, …dat wordt gedoogd…

BMW is overigens voor portiers, parvenu’s en souteneurs.
Bij de foto boven artikel moet nog staan: “niet de BMW uit het filmpje”. Dan is het ook weer jounalistiek verantwoord 😄
Wat een ultieme sukkel zeg! Ondankbaar stuk vreten. Stuur maar een half jaar de slumps van Bombay (Mumbai) in ofzo.
Van de waarde van zo een BMW kan een heel dorp tien jaar leven. Echt waar!
@henkp1: In India dan hè.
De velgen zijn vast nog goed.
Foto bij het artikel is een E92 en die man rijdt een F30 het water in. Get your facts straight Autoblog :)
Uiteraard ken ik niet het hele verhaal. Stel, je vader kan niet meer lachen van de kwartjes, al je broers krijgen dikke bolides wanneer ze 18 jaar zijn geworden. En op de een of andere manier ben jij altijd het pispaaltje geweest. Altijd overgeslagen, altijd minder dan de rest.

En dan vraag jij voor je verjaardag expres geen Porsche of Ferrari zoals al je broers (want die krijg je toch niet) maar doe je een Jaguar. Een maatje minder, dat moet er dan toch wel af kunnen. Maar nee, de ouwe vrek geeft een BMW, puur om jou te pesten. Ik kan mij serieus voorstellen dat je het ding dan in de rivier gooit (in India doen ze dat met al hun afval) en dat je lekker met de bus gaat. Dat zal ze leren!

Neemt niet weg dat hij de wagen beter aan de eerste de beste voorbijganger had kunnen schenken, maar toch.
Ik moet meteen denken aan een verwende 18 jarige serveerster die haar beklag deed over haar nieuwe mini. Al haar vriendinnen hadden er al een gekregen van papa dus was zij echt niet blij..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).