Kant noch wal: Seat Mii-replica, compleet van stof

Auteur: , 10 Reacties

Excuses voor de misleidende titel: in werkelijkheid zit er maar liefst 115 meter aan kant in deze Seat Mii-replica. Daar kan je aardig wat behaatjes mee versieren.

Vanzelfsprekend werd dit knutselwerkje niet door Bengaalse kindslaven in elkaar gepunnikt (hiertegen is de westerse publieke opinie steeds feller gekant), maar door een achtkoppig team van volwassen Britten, onder leiding van de artiest Ashley Joiner, die voorzien werd van Seat-sponsordinero.

En we moeten zeggen: ze hebben de kantjes er niet afgelopen. Integendeel: met het verwerken van 45 meter nude cotton lace en 70 meter lace trimming hebben ze zich van hun beste kant laten zien. Na een dergelijk monnikenwerk zal menig creatieveling in staat zijn zichzelf van kant te maken, maar gelukkig gaf voor zo ver ons bekend niemand toe aan zijn duistere kant.

Hoe dan ook: laten we verder niet te lang van stof zijn. Mocht je als inhaker op de Gaaikema’eske woordgrapjes zelf wat beters in elkaar kunnen breien, steek dan van wal in de reguurderspanelen. Het totstandkomen van het project bekijk je op deze tijdlaps. (via Creative Boom)10 reacties

But why? Hier zit toch precies niemand op te wachten ?
@Corrado16v:

Daar zeg je wat. Ik moest er wel om lachen, en denk je niet dat dat het doel van zoiets is, mensen even aan het lachen maken?
“Kant noch wal¨ Mooi dat er eindelijk eens een titel die eerlijk is over de artikelen van de afgelopen weken.
Ah! de nieuwe Trabant!
Artikel is volgens mij alleen maar gemaakt om die paar leuke woordspelingen te kunnen uiten.
Kantje boord dit topic hoor.
Ik voel me toch wel genaaid.
Als dit een Victoria’s secrets promo is: ik zie liever Syl in kant…
Als ik iets zou willen dat op een Seat Mii lijkt, dan zou ik niet 8 mensen aan het haken zetten maar gewoon een VW Up! of Skoda Citygo aanschaffen.
Ik wil niet teveel stof doen opwaaien, maar ik brei er een eind aan.En denk nou niet dat er een steekje los zit,ben al te vaak door het oog van de naald gekropen wanneer ik ‘m flink van katoen heb gegeven.
Had er dan ‘kant noch wol’ van gemaakt voor de epic lolz.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).