Kijk hoe Bam Margera zijn Lamborghini stuk maakt

Auteur: , 48 Reacties

Professioneel skateboarder en Jackass-gekkie Bam Margera heeft de reputatie regelmatig spullen van waarde kapot te maken. Zijn in 2006 aangeschafte Murcielago Roadster is hierop geen uitzondering.

Hoi. Ik ben Bam. Welkom bij Jackass.

Bam, die ooit op een Beun de Haas-manier een Spider van zijn Gallardo liet maken, was onlangs voor opnames in West Chester toen hij de achterkant van zijn Murcielago in de achterkant van een stilstaande auto parkeerde. Niet met een extreme snelheid, maar hard genoeg om een vieze, nare en vooral kostbare schade in het plaatwerk van zijn Italiaanse stier achter te laten.

Slecht zicht naar achteren blijkbaar, in zo’n supercar. De video is HIERRO te zien.
Kijk hoe Bam Margera zijn Lamborghini stuk maakt48 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Hij wilde vast zijn voornaam verduidelijken.
Valt gelukkig mee. Ik ging er al vanuit dat die met opzet zijn lambo kapot zou maken.
Die gast ziet er uit als een schooier, maar waarom achteruit rijden zonder te kijken waar je heen gaat???? Deze reparatie gaat serieus knaken kosten.
@bofkont: Dat kan hem echt niet schelen dat het wat gaat kosten,als je hem een beetje kent.En deze ‘schooier’rijdt wel een Lambo.Denk dat menig ‘schooier’dan wel jaloers zal zijn.
@bayernmunchen: Zal best zo zijn, mij boeit het vrij weinig.
@bofkont: Nog een kleine toelichting:ik denk dat hij de Lambo helemaal niet laat maken.Dat interesseert hem geen ene moer.Maar goed,blijft zonde.
@bayernmunchen: wat leuk dat jij hem kent! Ik zou namelijk uit zijn reactie opmaken dat hij er wel van baalde, maar dankzij jou weet ik nu beter!
@dislekt: Dan heb jij waarschijnlijk nog nooit zijn serie’s gezien.Overal schijt aan.Lang leve de lol.Met zijn Hummer wat hij heeft gehad,die is helemaal aan barrels gereden.
@bofkont: maar je toch ergeren..?
@sebasjuhh: Ja dat wel, altijd zonde van zo’n wagen :)
Tja, als je links kijkt zie je rechts niets, zei de reisleider altijd……
@E34M5Touring: Onvoorstelbaar hoe vaak ik een volle bus daarmee aan het lachen heb gekregen :P
Toch vreemd dat Lamborghini nooit bedacht van: goh, laten we die lelijke en ouderwetse knoppnpartij en navigatie uit de Audi A4 (2001) (!) eens vervangen door wat hippers.
Sorry, viel me nu wel erg op ;)
@utr1984: Misschien omdat deze auto rond dezelfde periode op de markt kwam?
@fejjie: joh, dan nog bestaan er dingen als facelifts/modeljaarupdates
@utr1984: Dus als er een facelift uitkomt van jouw auto ga jij onmiddellijk alle onderdelen vervangen? Dit is een eerste generatie murcie, die heeft dus ook een eerste generatie interieur.
@fejjie: hallo! Lezen vriend! “Zijn murcielago uit 2006”!!
@stancedjetta: Inderdaad, dus voor de facelift.
haha, z’n kop als die bij 25sec. naar achteren kijkt
Toen ik de klap hoorde dacht ik maar aan 1 ding: “Hoop de bumper, hoop de bumper, hoop de bumper!” Maar nee hoor, gelijk ook de grootste en meest moeilijke deel.
Nou hij lijkt het vervelender te vinden dan ik had gedacht.
http://s2.quickmeme.com/img/52/52e8d96cb25b14a304b519c140512f32d8d1f761205092633609be7b7ca19e9b.jpg
@tvrspeedsix: moeilijk he de juiste memes gebruiken
@trident: Zo doe je dat. Ook met die tekst ervoor. Memegeneraror.net zuigt.
@trident: Again,…. zero F*cks were given
@tvrspeedsix: het is je vergeven , ik zie dat je van 1900 bent .De tand des tijd is ook jou niet genadig geweest…
BAM! dies kapot
Hoe kan je op zo’n weg tegen een stilstaande auto aan rijden?
Hij kijkt zelfs naar achteren..
Oeps. Heb ook zoiets gehad bij mijn 156, alleen dit zal wel ietsje meer $$$ gaan kosten….
Ik weet niet wat die Bam voor de kost doet, maar zo te zien is hij een zwerver. Dat loont blijkbaar goed of hij heeft veel uitkeringen opgespaard.
@grandmasterb: die is bekend van jackass..
@grandmasterb: De idioot uithangen en er veel geld aan verdienen.
@grandmasterb: deze zwerver is 45 miljoen waard. Volgens mij kom jij daar niet in de buurt van.
Volgens mij hadden anderen een open dak in zijn gallardo gezaagd voor hem.
Een van de weinige Italiaanse (sport)auto’s waarvan het er niet uitziet als er geen nummerplaat voorop zit.
Bam woont bij mij in het dorp hier (West Chester, PA) met zijn familie. Aardig kerel maar lekker gek! Heb hem zijn Porsche Panamera verkocht en zijn maatje Ryan Dunn zijn GT3 waar hij in is verongelukt een kilometer van mijn huis vandaan. Iedereen kent hem hier. Al zijn capriolen zijn hier in de buurt gefilmt.
@dutchguy: Hij was hier bij mij in t dorp laatst ook ( Los Angeles,C.A) Kwam ie effe een bakje doen bij mijn buurman hier in hollywood, éne Chuck norris… Ken je die ook?
@tmenges: Wie kent Chuck Norris niet?Heeft nog een flink pak slaag van Bruce Lee gehad,in ‘The way of the Dragon’.Aangezien er hier gasten zijn die Bam niet kennen van zijn capriolen,zullen er ongetwijfeld ook wel wat zijn die Chuck Norris niet kennen,laat staan mischien Bruce Lee ook niet.
@bayernmunchen: *facepalm…jongen, hij was sarcastisch…. :/
@mopar: Dat weet ik dat het sarcastich is.Ik wou alleen in zijn algemeenheid een reactie weergeven op de naam Chuck Norris,en niet zijnde op zijn manier van een sarcastisch weergegeven antwoordt op de voorgaande post van dutchguy.
Hij heeft zne naam waargemaakt.
BAM! Jonguh
Jammer…Hij heeft wel een redelijke smaak als het gaat om Lambo’s samenstellen. Een Murcié roadster van voor de lift in een wat mij betreft erg fijn kleurtje (voor deze auto)…Vervang het creme interieur met zwart (liefst met blauwe of witte stiksels) en dan is het zo’n beetje mijn droom Murciélago…Het is dat ze nog zo’n SV gemaakt hebben.

De donkerpaarse Gallardo die hij had/heeft was ook een goede kleur, alleen wat hij daar bij het dak deed dat ging natuurlijk helemaal nergens over.
Mag blij zijn dat hij geen donkere huidskleur heeft en/of rapper is anders waren de comments hier niet van de lucht….
@Rick-dos: Je probeert Autoblog nu ook al te dissen door artikelen in een andere context te plaatsen en daar vervolgens over te zeiken? Chapeau, in dat geval.
@ricardo: Ik hou het er op dat het nog te vroeg was voor je en je mijn comment niet begrijpend hebt gelezen. Maar desondanks alvast een gelukkig nieuwjaar, pik.
Die geparkeerde auto was wel van een neger!
@pursuit: Het woord neger mag je niet gebruiken ,net zoals ‘negerzoen’ook al niet meer gebruikt mag worden.Dit heet nu ook ‘Buiszoenen’.Zeg dan netjes ‘Oom Tom’. ; )

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).